San Francisco 49ers - New England Patriots
1 hónapja
aki ezt az O falat összerakta 😕((
1 hónapja
JB a garbage time-ban szépíti a statját
1 hónapja
rég kint volt mire leért a másik lába, plusz rámarkolt a 9ers játékos isNem láttam hogy a másik lába is lent volt-e da ha igen akkor ez elkapás...anyád Polk ez mi elkapás volt!!!igen
biztos, hogy kint volt???
NB2
petey
Castleai01
1 hónapja
Ez elkapás kell hogy legyen ....Morgan Freeman: de nem lett
Baszkiiii
Poooolk!!!
FunHun
1 hónapja
Nem láttam hogy a másik lába is lent volt-e da ha igen akkor ez elkapás...anyád Polk ez mi elkapás volt!!!igen
NB2
petey
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
anyád Polk ez mi elkapás volt!!!igen
NB2
1 hónapja
Na ez komoly volt, hogy bedobta a két védő közé.
1 hónapja
ha egy picit értelmesebb O-nk lenne, ez a meccs amúgy simán nyerhető lett volna 😕nincs bent Warner, mi kell még? 😀
NB2
1 hónapja
JB-nek meg van tiltva, hogy használja a kurva lábait????
1 hónapja
ha egy picit értelmesebb O-nk lenne, ez a meccs amúgy simán nyerhető lett volna 😕
1 hónapja
Akkor majd nézd vissza, méterekkel volt rövid.az hogy csúnyán alul volt dobva. kb 30 centi volt hogy nem elé érkezett. ezt azért nem kéne annyira szarozni.Mi a lol? Szerencsétlen Deebo nem győzött visszanézni, hogy hol van már a labda.lol3 éve várok egy ilyen játékra NE-ben 😕Csúnyán alul volt dobva, walk in TD-nek kellett volna lennie
(repüljön a labda 40 yardot legalább)
NB2
Jakehomer
ok, kösz
petey
Jakehomer
petey
Ilyen az, amikor nincs egy deep ball aluldobva 😊
Tepper takarodj!
1 hónapja
A védelem is rendesen ég.
1 hónapja
tavaly is ezért anyáztam Mekitszar a fal, értem, tudom, de amikor végre megvan a védelem, akkor üljön már a passzjáték
1 hónapja
és akkor a 4. negyedre JB átlépte a 100 passzolt yardot2024-ben ez szörnyű 😕
1 hónapja
hogy mi a kurva anyátok? DPI????????? MIIIIII???????Nem volt az csak a zebrák is lesüllyedtek a játékunk szintjére...
petey
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
ez nálam megint kamuflag
1 hónapja
dobható volt, szőrös szívvelez megint milyen kamu flag volt??????Ezt is elvették. Ez szemét dolog volt.
NB2
Burkus