Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Az a durva, hogy Metcalf kurvára nem az az agresszív, idegbeteg fajta, szval kíváncsi lennék mivel sikerült felbosszantani. 😀
több mint 4 éve
12th member
1 053
Lockett terde remelem meguszta a szerelest amugy is voltak gondjai a heten es most eleg csunyan csavarodott
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
3 nak is jo azEz az gyönyörű 😍 meg is érdemlik amennyit segítettek nekik már a zebrákMennyit is? 1 bullshit fújás volt, ha nem tévedek.
Rózsa Sándor (betyár)
shagi0206
több mint 4 éve
Kirkpatrick amugy szep lengosallerrel belekalimpalt a biroba is. Judont feleennyiert kizartak a mrccsbol.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
12th member
1 053
Ez az gyönyörű 😍 meg is érdemlik amennyit segítettek nekik már a zebrákIgy van korabbiak utan megerdemeltuk ennyi kozbeavatkozast de azert Mercalf nyugodjon le legkozelebb ha ilyen van o kapja a flaget sztem😀
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Ez az gyönyörű 😍 meg is érdemlik amennyit segítettek nekik már a zebrákMennyit is? 1 bullshit fújás volt, ha nem tévedek.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Qwest Field 4ever!! 💪Nem lájkolom. Nekem CenturyLink Field marad örökké.amúgy mi ez a Lumen Field? gyakran változtatnak szponzort Seattle-ben 😀Ma hoztak ki a nev valtoztatast😀
Löfli
12th member
Faszt variálunk.
akdestroyer
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
12th member
1 053
Amugy a ceg nem valtozott ugyan az maradt csak nevet valtoztatottNem lájkolom. Nekem CenturyLink Field marad örökké.amúgy mi ez a Lumen Field? gyakran változtatnak szponzort Seattle-ben 😀Ma hoztak ki a nev valtoztatast😀
Löfli
12th member
Faszt variálunk.
akdestroyer
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez az gyönyörű 😍 meg is érdemlik amennyit segítettek nekik már a zebrák
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Helyes, helyes.Ki nem bírta a Cardsnál a nyomást?Dre volt az a higgadt
akdestroyer
Danny
Ajándék TD indahause.
több mint 4 éve
Danny
1 717
Ez felert egy tornoverrel
több mint 4 éve
emberke22
571
Erre a buta Kirkpatrick szabálytalanságra kelni fel... 😀 megyek is visszakefüdni kb 😀
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
PP vállalhatatlan ma 😀Ma? Azaz idén?
Löfli
Kirkpatrick meg egy idióta, most előzhettünk is volna, erre kapunk egy TD-t...
több mint 4 éve
istenem
több mint 4 éve
meg kirkpatrick se egy agysebész
több mint 4 éve
metkalf is okos
több mint 4 éve
Danny
1 717
Simmons rendben van ma
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Nem lájkolom. Nekem CenturyLink Field marad örökké.amúgy mi ez a Lumen Field? gyakran változtatnak szponzort Seattle-ben 😀Ma hoztak ki a nev valtoztatast😀
Löfli
12th member
Faszt variálunk.
több mint 4 éve
12th member
1 053
amúgy mi ez a Lumen Field? gyakran változtatnak szponzort Seattle-ben 😀Ma hoztak ki a nev valtoztatast😀
Löfli
több mint 4 éve
DK sok sültkrumplit evett ma.
több mint 4 éve
PP vállalhatatlan ma 😀