Seattle Seahawks - Denver Broncos
2 hónapja
KB23
786
Smith betette a kontaktlencsét
2 hónapja
Nagyobbat kell csinálni+rendelni, és akkor ilyesmi nem fordulhat elő.mondanék valami szépet de inkább nem 😀kéne inkább menni aludni, de olyan dög meleg van hogy esélytelenSüss egy pizzát
Negritis, a vajda
Zalán
tegnap mondjuk csináltam kenyeret, ma meg rendeltem pizzát
de mind2 elfogyott már
Negritis, a vajda
2 hónapja
Hát ez a Cerbona TD is a semmiből jött. Lájkolom!
2 hónapja
Felébredt a hawks, ez ennyi volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
nah ez eldőlt, GG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
mondanék valami szépet de inkább nem 😀kéne inkább menni aludni, de olyan dög meleg van hogy esélytelenSüss egy pizzát
Negritis, a vajda
Zalán
tegnap mondjuk csináltam kenyeret, ma meg rendeltem pizzát
de mind2 elfogyott már
2 hónapja
A futásvédelem, meg a routefutás kifaszázása, blokkolási sémák kialakítása ezek szerint nem a dolga 😊Egyébként kérdezem itt most sok Denver szurkolót, mi a vélemény payton edzőről?A tavalyi év után én meghosszabbítottam a bizalmi faktoromat következő két évre. Eddig a romokon kellett dolgoznia. Tavaly Wilsonka, idén a hullapénze, sehol irányító, elkótyavetyélt rengeteg draftcetli és tehetséghiány. Nem varrnék semmit a nyakába eddig. Eleve becsülöm, hogy beleült ebbe. Hosszú lesz még, mire a Manning utáni pusztulatot felélesztik. Én bírom a palit. Teszi a dolgát.
KB23
Zalán
Nem az a baj, hogy 1. meccsen szar, hanem az, hogy pont ugyanúgy szar, mint tavaly.
2 hónapja
KB23
786
Nagyon beindult a csapatunk!Kellett egy félidő, hogy osszeszokjunk 😄
Erről van szó!
Bújjanak el a negatívok! 😀
akdestroyer
2 hónapja
kéne inkább menni aludni, de olyan dög meleg van hogy esélytelenSüss egy pizzát
Negritis, a vajda
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 hónapja
OK!!!444!!!!NÉGY!!nem!te is mint veterán néző lehetnél elegánsabb, első meccs, mindenki azt várja, hogy letermel a csapata 40 pontot és úgy játszik, mint a Pecc meg KC szerelemgyereke. 😊annyira imádom, amikor veterán NFL rajongók a szezon 15 percéig eltemetik a csapatot és a stábot!gondolom nem én voltam a címzett hanem ti. Jimmy? ő nyúlta le Erint tőled nem? szar ügy a péniszirigység 😛Jól megmondták neked. Majd Garoppolo megvigasztal. 😛huhogó faszok!?
Helmut Zimmer
petey
akdestroyer
petey
Helmut Zimmer
petey
Helmut Zimmer
2 hónapja
kéne inkább menni aludni, de olyan dög meleg van hogy esélytelen
2 hónapja
nem!te is mint veterán néző lehetnél elegánsabb, első meccs, mindenki azt várja, hogy letermel a csapata 40 pontot és úgy játszik, mint a Pecc meg KC szerelemgyereke. 😊annyira imádom, amikor veterán NFL rajongók a szezon 15 percéig eltemetik a csapatot és a stábot!gondolom nem én voltam a címzett hanem ti. Jimmy? ő nyúlta le Erint tőled nem? szar ügy a péniszirigység 😛Jól megmondták neked. Majd Garoppolo megvigasztal. 😛huhogó faszok!?
Helmut Zimmer
petey
akdestroyer
petey
Helmut Zimmer
petey
2 hónapja
Egyébként kérdezem itt most sok Denver szurkolót, mi a vélemény payton edzőről?A tavalyi év után én meghosszabbítottam a bizalmi faktoromat következő két évre. Eddig a romokon kellett dolgoznia. Tavaly Wilsonka, idén a hullapénze, sehol irányító, elkótyavetyélt rengeteg draftcetli és tehetséghiány. Nem varrnék semmit a nyakába eddig. Eleve becsülöm, hogy beleült ebbe. Hosszú lesz még, mire a Manning utáni pusztulatot felélesztik. Én bírom a palit. Teszi a dolgát.
KB23
2 hónapja
KB23
786
Walker rendesen seggre fejeli a védőket
2 hónapja
te is mint veterán néző lehetnél elegánsabb, első meccs, mindenki azt várja, hogy letermel a csapata 40 pontot és úgy játszik, mint a Pecc meg KC szerelemgyereke. 😊annyira imádom, amikor veterán NFL rajongók a szezon 15 percéig eltemetik a csapatot és a stábot!gondolom nem én voltam a címzett hanem ti. Jimmy? ő nyúlta le Erint tőled nem? szar ügy a péniszirigység 😛Jól megmondták neked. Majd Garoppolo megvigasztal. 😛huhogó faszok!?
Helmut Zimmer
petey
akdestroyer
petey
Helmut Zimmer
2 hónapja
Egyébként kérdezem itt most sok Denver szurkolót, mi a vélemény payton edzőről?Konzisztens, mert idén láthatóan ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta.
KB23
2 hónapja
szerintem mi másféle meséken nevelkedtünk :/Van az a mese, a szegény ember legkisebb nagyfaszú fiáról, aki megszerzi az istennőt a pénzes műolasz műmájer orra elől, de hát az élet sajnos nem egy kibaszott mese. 😕gondolom nem én voltam a címzett hanem ti. Jimmy? ő nyúlta le Erint tőled nem? szar ügy a péniszirigység 😛Jól megmondták neked. Majd Garoppolo megvigasztal. 😛huhogó faszok!?
Helmut Zimmer
petey
akdestroyer
petey
akdestroyer
2 hónapja
bárcsak elérné azt a szintet a keret hogy "csak szar" legyenEgyébként kérdezem itt most sok Denver szurkolót, mi a vélemény payton edzőről?Ahogy egy UP edzőtől hallottam anno: Szarból nem lehet várat építeni 😀
KB23
Heisman nádor
2 hónapja
Egyébként kérdezem itt most sok Denver szurkolót, mi a vélemény payton edzőről?Ahogy egy UP edzőtől hallottam anno: Szarból nem lehet várat építeni 😀
KB23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Hol a sárga?
2 hónapja
mezt húzni szabályos
2 hónapja
KB23
786
Egyébként kérdezem itt most sok Denver szurkolót, mi a vélemény payton edzőről?