Seattle Seahawks - Denver Broncos
2 hónapja
Fogadjunk, hogy ez szombat délelőtt volt!🙂Kihívtuk a hatker takarító szolgálatot. Nem is tudtam, hogy ilyen van, de a lány képben volt. Olyan lelkiismeretfurkája volt, hogy tíz percig magyaráztam neki, hogy eseményszerű a világ, és nem történt semmi, én fogtam/lóbáltam rosszul a labdát/mézet. Csak akkor nyugodott meg, amikor elment és hozott egy fél üveg mézet nekem. De csak épp hogy megérintette az üveget, mikor húzott el mellettem…és utána összesöpörtétek, vagy felmostátok?Nekem a Hunyadi téri piacon így verte ki egy lány a kezemből a kiló mézet. Mondjuk jól nézett ki…bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda
KB23
Zalán
Helmut Zimmer
Zalán
2 hónapja
annyira imádom, amikor veterán NFL rajongók a szezon 15 percéig eltemetik a csapatot és a stábot!gondolom nem én voltam a címzett hanem ti. Jimmy? ő nyúlta le Erint tőled nem? szar ügy a péniszirigység 😛Jól megmondták neked. Majd Garoppolo megvigasztal. 😛huhogó faszok!?
Helmut Zimmer
petey
akdestroyer
petey
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Van az a mese, a szegény ember legkisebb nagyfaszú fiáról, aki megszerzi az istennőt a pénzes műolasz műmájer orra elől, de hát az élet sajnos nem egy kibaszott mese. 😕gondolom nem én voltam a címzett hanem ti. Jimmy? ő nyúlta le Erint tőled nem? szar ügy a péniszirigység 😛Jól megmondták neked. Majd Garoppolo megvigasztal. 😛huhogó faszok!?
Helmut Zimmer
petey
akdestroyer
petey
2 hónapja
TD-t kéne csinálni, de nem látom hogyanA safetyre nagyobb esélyünk van,sőt,abból is csak 3 kéne és az simán benne van a meccsben.
Negritis, a vajda
2 hónapja
Kihívtuk a hatker takarító szolgálatot. Nem is tudtam, hogy ilyen van, de a lány képben volt. Olyan lelkiismeretfurkája volt, hogy tíz percig magyaráztam neki, hogy eseményszerű a világ, és nem történt semmi, én fogtam/lóbáltam rosszul a labdát/mézet. Csak akkor nyugodott meg, amikor elment és hozott egy fél üveg mézet nekem. De csak épp hogy megérintette az üveget, mikor húzott el mellettem…és utána összesöpörtétek, vagy felmostátok?Nekem a Hunyadi téri piacon így verte ki egy lány a kezemből a kiló mézet. Mondjuk jól nézett ki…bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda
KB23
Zalán
Helmut Zimmer
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 hónapja
Nekem az asszony tört egyszer össze egy üveggel a bosnyák téri piacon. 3 perc tanácstalan és segélykérő körültekintgetés után bevallom, mi ott hagytuk.és utána összesöpörtétek, vagy felmostátok?Nekem a Hunyadi téri piacon így verte ki egy lány a kezemből a kiló mézet. Mondjuk jól nézett ki…bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda
KB23
Zalán
Helmut Zimmer
2 hónapja
gondolom nem én voltam a címzett hanem ti. Jimmy? ő nyúlta le Erint tőled nem? szar ügy a péniszirigység 😛Jól megmondták neked. Majd Garoppolo megvigasztal. 😛huhogó faszok!?
Helmut Zimmer
petey
akdestroyer
2 hónapja
KB23
786
FGre kéne fogni, de nem látom hogyanHát a passzok nálunk se mennek
Negritis, a vajda
2 hónapja
TD-t kéne csinálni, de nem látom hogyan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Ma este minden nagy játékra amivel haladunk is, jut valami agyfasz flag.
2 hónapja
FGre kéne fogni, de nem látom hogyan
2 hónapja
1 uccával arrèb..A környéken laksz? (Én igen.)Nekem a Hunyadi téri piacon így verte ki egy lány a kezemből a kiló mézet. Mondjuk jól nézett ki…bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda
KB23
Zalán
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
és utána összesöpörtétek, vagy felmostátok?Nekem a Hunyadi téri piacon így verte ki egy lány a kezemből a kiló mézet. Mondjuk jól nézett ki…bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda
KB23
Zalán
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Jól megmondták neked. Majd Garoppolo megvigasztal. 😛huhogó faszok!?
Helmut Zimmer
petey
2 hónapja
lófaszt nem tudunk kezdeni a futás ellenEgyelőrr ugyanaz mint tavaly…
VJ out!
Negritis, a vajda
2 hónapja
A környéken laksz? (Én igen.)Nekem a Hunyadi téri piacon így verte ki egy lány a kezemből a kiló mézet. Mondjuk jól nézett ki…bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda
KB23
Zalán
2 hónapja
KB23
786
lófaszt nem tudunk kezdeni a futás ellenSzép elemzés csináltak a félidőben
VJ out!
Negritis, a vajda
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Fixed.Nekem a Hunyadi téri piacon így verte ki egy lány.bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda
KB23
Zalán
2 hónapja
"one of the best tacklers in the nfl alex singleton"omfg, ezek ennyire hülyék?
2 hónapja
lófaszt nem tudunk kezdeni a futás ellenVJ out!
2 hónapja
Nekem a Hunyadi téri piacon így verte ki egy lány a kezemből a kiló mézet. Mondjuk jól nézett ki…bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda
KB23
2 hónapja
Ellenfél elkezdett focizni, nos, mi meg nem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
KB23
786
bazz, futó hogy veszítheti el így a labdát?!A kis ujját meglökte
Negritis, a vajda