Seattle Seahawks - Denver Broncos
2 hónapja
ez nem volt delay of game?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Amúgy 15 éves távlatban vagyunk egy permetes foshalmaz szeptemberben.Szóbal a mai meccsen nem csak a mezünk hagyománytisztelő, hanem a forma is.
Respect.
2 hónapja
KB23
786
Inkább a tartalom jegyzékben, odafirkalvaIgen, a 145. oldal alján van ez a figurahogy mi? 😀 ez így volt felrajzolva? 😀Na, eddig tartott a D-ben a koncentrációMegtalálták a playbookot
StormST
KB23
petey
Sebii
2 hónapja
Sebii
3 526
Igen, a 145. oldal alján van ez a figurahogy mi? 😀 ez így volt felrajzolva? 😀Na, eddig tartott a D-ben a koncentrációMegtalálták a playbookot
StormST
KB23
petey
2 hónapja
KB23
786
Eddig altatott Smith de most aztán megmutatja milyen csávó 😄hogy mi? 😀 ez így volt felrajzolva? 😀Na, eddig tartott a D-ben a koncentrációMegtalálták a playbookot
StormST
KB23
petey
2 hónapja
hogy mi? 😀 ez így volt felrajzolva? 😀Na, eddig tartott a D-ben a koncentrációMegtalálták a playbookot
StormST
KB23
2 hónapja
Azért Locke nem ezekkel a play-ekkel fogja bizonyítani, hogy nem volt baj elengedni Simmonds-t
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Na, eddig tartott a D-ben a koncentrációvj takaroggy
StormST
2 hónapja
bocs, én DAZN alapján kommentelekbrowning milyen dobást kapott? 😀Kicsit előrébb jártok mint nekem a stream 😄
Negritis, a vajda
KB23
2 hónapja
Szakadok 😀😀
2 hónapja
Na, eddig tartott a D-ben a koncentráció
2 hónapja
KB23
786
browning milyen dobást kapott? 😀Kicsit előrébb jártok mint nekem a stream 😄
Negritis, a vajda
2 hónapja
mondjuk ha a Seattle elkezd támadni akkor gyorsan vége lesz a meccsnek
2 hónapja
browning milyen dobást kapott? 😀Na de menet közben elkapta és leszedte a palit. 😊
Negritis, a vajda
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 hónapja
browning milyen dobást kapott? 😀-4 yard-os ippon 😀
Negritis, a vajda
2 hónapja
browning milyen dobást kapott? 😀
2 hónapja
KB23
786
Én abban reménykedtem, hogy az amcsi reklámok lesznek a legszorakoztatobbak a meccs alattEz nem meccs, ez felbújtás.És ezért a meccsért utasítottam vissza az asszonyt.Mindenki, aki az 1. 5 fordulóból komoly következtetéseket von le! 😊
😀
Na ki a mai este balfasza?
akdestroyer
Helmut Zimmer
Hozzáteszem van ami még ennél is jobban zavar.
Épp fogyókúrázok, kurvára éhes is vagyok, na ehhez az állapothoz az amerikai reklámok nézése egy kurvára rossz match!!!!!
akdestroyer
2 hónapja
akdestroyer
4 750
DJ Dallas meg kick off visszahordas TD hoz össze,.miután elküldtük, csodásGlowinskiből is pro bowler lett az első helyen, ahol nem T.Cablenek hívták a faledzőt.
KB23
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Ez nem meccs, ez felbújtás.És ezért a meccsért utasítottam vissza az asszonyt.Mindenki, aki az 1. 5 fordulóból komoly következtetéseket von le! 😊
😀
akdestroyer
Helmut Zimmer
Hozzáteszem van ami még ennél is jobban zavar.
Épp fogyókúrázok, kurvára éhes is vagyok, na ehhez az állapothoz az amerikai reklámok nézése egy kurvára rossz match!!!!!
2 hónapja
És ezért a meccsért utasítottam vissza az asszonyt.Majd max megnézed a SB48-at és kiv........ arra
😀
akdestroyer
2 hónapja
KB23
786
DJ Dallas meg kick off visszahordas TD hoz össze,.miután elküldtük, csodás
2 hónapja
Nixet tuti passzoltatni kell? hát lelke rajta Paytonnak.Úgy tűnik épp a futásunkra készült a Seattle védelme,úgyhogy muszáj lesz. Az a gond hogy kelleténél is többet keresi Sutton-t...
petey