Seattle Seahawks - Denver Broncos
2 hónapja
KB23
786
Imádtam ezt a játékot 🥰Azok mindig jók szoktak lenniNem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
akdestroyer
2 hónapja
Amúgy a Denver fala is szar vagy a def szívta fel magát?elvileg jónak kéne hogy legyen a falunk, de minden évben ez a mondás és mindig szar 😀
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
akdestroyer
4 750
Azok mindig jók szoktak lenniNem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
2 hónapja
KB23
786
Amúgy a Denver fala is szar vagy a def szívta fel magát?
2 hónapja
Lécci, legyen még két safety. Szeretnék egy hosszú ideig megdönthetetlen rekordot.akkor betolok 1 pálinkát
Assurbanapli
2 hónapja
egy ideig nem lesz ismétlése sztem 😊Azok mindig jók szoktak lenniNem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
2 hónapja
KB23
786
Azok mindig jók szoktak lenniNem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Nem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
2 hónapja
KB23
786
Hawks szurkolóként nem hiszünk a számoknakElvileg jóval esélyesebb volt a SEA.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...mi alapján?!
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Assurbanapli
1 355
Lécci, legyen még két safety. Szeretnék egy hosszú ideig megdönthetetlen rekordot.
2 hónapja
KB23
786
Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Elvileg jóval esélyesebb volt a SEA.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...mi alapján?!
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
2 hónapja
Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...mi alapján?!
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
KB23
786
Remélem az összefoglaló alá bevágják a benny hill show zenéjét 😄
2 hónapja
KB23
786
Ha máshogy nem megy, akkor valamit ki kell találni 😄gondolod a röhögéstől majd nem tudunk játszani? 😀ez vmi paródiameccs ugye?És vigyázzatok mert erre számíthatok majd ellenetek is 🤣
petey
KB23
petey
2 hónapja
egy TOP-ot tud dobni vki? mennyi ideje van fent a SEA D?16 eddig
petey
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 hónapja
Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...
2 hónapja
ozibozi
17 133
Helm hallod, szerintem gondold újra azt az 5 fordulós gondolatot 😀Vlsz Nem nézett még ma giants meccset🙈
petey
2 hónapja
gondolod a röhögéstől majd nem tudunk játszani? 😀ez vmi paródiameccs ugye?És vigyázzatok mert erre számíthatok majd ellenetek is 🤣
petey
KB23
2 hónapja
KB23
786
Sose lesz vége ennek a félidőnek
2 hónapja
na!Helm hallod, szerintem gondold újra azt az 5 fordulós gondolatot 😀nem!
petey
Helmut Zimmer
2 hónapja
passzolt 1st down!!!!!!!!!!!!!
2 hónapja
nope, mondjuk a legutóbbiban is benne volt a broncos 😀Hát nem olyan gyakori 😀Miafaszom, 18 éve nézek NFLt, de nem emlékszem olyan meccsre, amin 2 safety volt. Biztos, hogy van ilyen gyakrabban, de wtfwww.statmuse.com/nfl/ask/record-for-most-safeties-in-an-nfl-game
Hanni
Negritis, a vajda
Hanni
2 hónapja
Hát nem olyan gyakori 😀Miafaszom, 18 éve nézek NFLt, de nem emlékszem olyan meccsre, amin 2 safety volt. Biztos, hogy van ilyen gyakrabban, de wtfwww.statmuse.com/nfl/ask/record-for-most-safeties-in-an-nfl-game
Hanni
Negritis, a vajda