Seattle Seahawks - Denver Broncos
2 hónapja
KB23
786
Akár cserélhetnének néha játékosokat, hogy ne legyen már annyira unalmas, hogy mindig ugyan ott balfaszkodnakHát, itt most a bénasági szakma legjobbjai jöttek össze. Ha még tanulni is tudnak egymástól, akkor igazán félelmetesek lesznekJó kuka drive-al kezdünkCsak megmutatják nekünk hogy is kell
Heisman nádor
KB23
Assurbanapli
2 hónapja
Jó kuka drive-al kezdünkNa de most jön a D…
Heisman nádor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 hónapja
Assurbanapli
1 355
Hát, itt most a bénasági szakma legjobbjai jöttek össze. Ha még tanulni is tudnak egymástól, akkor igazán félelmetesek lesznekJó kuka drive-al kezdünkCsak megmutatják nekünk hogy is kell
Heisman nádor
KB23
2 hónapja
KB23
786
Na majd most! Geno megmutatja tökeit
2 hónapja
Jó kuka drive-al kezdünk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
KB23
786
Ja, most a védelmet is "fel hozzuk" a támadók szintjéreMost lesz a half time adjustment! Átalakul a játék képe (nem)Ilyen balfasz 'Hawks félidő után hogyan vezetünk csak 13-9-re...És még 1 félidő hátra van. Nem tudom érdemes e fent maradni ezek után
Nem túl jó
Heisman nádor
KB23
funkyparduc
2 hónapja
Ilyen balfasz 'Hawks félidő után hogyan vezetünk csak 13-9-re...Szerintem nem vagyunk olyan rosszak,nagyjából ilyesmi a realitás..Nix beleáll mindenbe,szerencsére úgy megdobja azt a labdát,hogy az elkapóinknak probléma lehúzni azokat,nemhogy a védelemnek...
Nem túl jó
Heisman nádor
Jó,hát elég bohózat egy meccs,de szórakoztatóbb mintha pont nélkül,ide-oda feszülne egymásnak a két csapat,azt néha-néha lenne egy 1.down.
2 hónapja
Most lesz a half time adjustment! Átalakul a játék képe (nem)Ilyen balfasz 'Hawks félidő után hogyan vezetünk csak 13-9-re...És még 1 félidő hátra van. Nem tudom érdemes e fent maradni ezek után
Nem túl jó
Heisman nádor
KB23
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 hónapja
KB23
786
Én a 3 int-nel konkrétan már sírtam a páromnak. Szerintem olyan szörnyen még sose látott.Ne is legyen, ha szabad kérnem. Asszem, azt a meccset soha nem fogom tudni feldolgozni. Kb. 3,5 perccel a vége előtt közöltem feleségemmel (nagyjából szó szerinti idézet): "Tudod, hogy soha nem mondok ilyet, de most mondom, ezt már nem lehet elveszíteni..."egy ideig nem lesz ismétlése sztem 😊Azok mindig jók szoktak lenniNem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
KB23
786
Szerencsétlen McDonald mit tudna mondani ez ilyen játékra? Ég mint a rongy
2 hónapja
Ne is legyen, ha szabad kérnem. Asszem, azt a meccset soha nem fogom tudni feldolgozni. Kb. 3,5 perccel a vége előtt közöltem feleségemmel (nagyjából szó szerinti idézet): "Tudod, hogy soha nem mondok ilyet, de most mondom, ezt már nem lehet elveszíteni..."egy ideig nem lesz ismétlése sztem 😊Azok mindig jók szoktak lenniNem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
Negritis, a vajda
2 hónapja
hát, kontent az van a meccsen 😊Ilyen balfasz 'Hawks félidő után hogyan vezetünk csak 13-9-re...És még 1 félidő hátra van. Nem tudom érdemes e fent maradni ezek után
Nem túl jó
Heisman nádor
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
KB23
786
Ilyen balfasz 'Hawks félidő után hogyan vezetünk csak 13-9-re...És még 1 félidő hátra van. Nem tudom érdemes e fent maradni ezek után
Nem túl jó
Heisman nádor
2 hónapja
Ilyen balfasz 'Hawks félidő után hogyan vezetünk csak 13-9-re...ennyit tudunk sajnos
Nem túl jó
Heisman nádor
2 hónapja
Ilyen balfasz 'Hawks félidő után hogyan vezetünk csak 13-9-re...Nem túl jó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
KB23
786
Mindig nem tarthat ki a védelem
2 hónapja
Harmadik szép passz és jó catch 😮Milyen évet írunk?
2 hónapja
nah ez viszont nagyon szép volt Nixtől
2 hónapja
KB23
786
2 hónapja
KB23
786
Carroll fejét most úgy megnézném. 😄
2 hónapja
KB23
786
Lesz itt még safety.
2 hónapja
Bostick... Vazz...Azok mindig jók szoktak lenniNem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
akdestroyer
2 hónapja
nálam hibás a kép, nem hoz be semmit.akdestroyerAzok mindig jók szoktak lenniNem, még soha. Különösképpen nem láttam a SEA-GB főcsoportdöntőt.Kevésbé nyögvenyelős meccsre számítottam...Látom még nem láttál seahawks meccset 😁
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23