St. Louis Rams – Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyelőre az O-t minden téren megeszi a Rams D
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Első ránézésre ő volt az első opció, de lehet rosszul láttam.Lynchet felállítjuk WO-ba és ráhívunk egy curl-t, amikor ott van Graham és Baldwin. Bravó.Mert a seattlenek ugye csak egy opciós playbookja van...
Sebii
Helmut
több mint 9 éve
First half miracle before the second half meltdown!A Rams jelenleg sokkal jobb, ha így folytatjuk sima lesz sajnos...you must be new here
Aguirre
süti
több mint 9 éve
A Rams jelenleg sokkal jobb, ha így folytatjuk sima lesz sajnos...you must be new here
Aguirre
több mint 9 éve
Lynchet felállítjuk WO-ba és ráhívunk egy curl-t, amikor ott van Graham és Baldwin. Bravó.Mert a seattlenek ugye csak egy opciós playbookja van...
Sebii
több mint 9 éve
Nem, nem jó😊Jó.Írta, checkdown passok!Mondjuk én sem értem miért kell baszogatni Wilson-t most(még)...Ezek a checkdown passzok vitték el a superbowlt is...Az első drive óta pályán se volt, K.J. helyett már csak nem fog felmenni 😀
A 60 milliós iranyitonk elkezdhetne játszani.
undisputedly
Nadal17
Medvepapa
Helmut
Medvepapa
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Lynchet felállítjuk WO-ba és ráhívunk egy curl-t, amikor ott van Graham és Baldwin. Bravó.
több mint 9 éve
Lófasz volt ez...1. mi a fasznak Lynch megy ki a szélre elkaponak egy harmadik és negynel? Elmebeteg ez a Bevell.
Helmut
2. Mi a faszért neki dobjuk?
3. russ ihatna a csodavizebol, mert kurvara szár.
több mint 9 éve
Aguirre
341
A Rams jelenleg sokkal jobb, ha így folytatjuk sima lesz sajnos...
több mint 9 éve
Duff
3 133
az nem gyenge INT
több mint 9 éve
Az oszt igen
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Idén korán jött a mikulás
több mint 9 éve
Lófasz volt ez...
több mint 9 éve
Tuti nem nyakra ment Quinn, nem tudom a spori mit látott.
több mint 9 éve
Szegény Lynchnek semmi esélye. Borzasztó a fal.Igazad van, hiszen lándzsát törtunk a passzjáték mellett... Én nagyon várom!
Sebii
több mint 9 éve
Jó.Írta, checkdown passok!Mondjuk én sem értem miért kell baszogatni Wilson-t most(még)...Ezek a checkdown passzok vitték el a superbowlt is...Az első drive óta pályán se volt, K.J. helyett már csak nem fog felmenni 😀
undisputedly
Nadal17
Medvepapa
Helmut
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Írta, checkdown passok!Mondjuk én sem értem miért kell baszogatni Wilson-t most(még)...Ezek a checkdown passzok vitték el a superbowlt is...Az első drive óta pályán se volt, K.J. helyett már csak nem fog felmenni 😀
undisputedly
Nadal17
Medvepapa
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Szegény Lynchnek semmi esélye. Borzasztó a fal.
több mint 9 éve
Aguirre
341
Meg kéne próbálni, hogy Lockett is meg tudja-e csinálni azt, amit Austin, RB-ként felállva az end zone környékén - szerintem meg tudná.
több mint 9 éve
Mondjuk én sem értem miért kell baszogatni Wilson-t most(még)...Ezek a checkdown passzok vitték el a superbowlt is...Az első drive óta pályán se volt, K.J. helyett már csak nem fog felmenni 😀
undisputedly
Nadal17
több mint 9 éve
En azon a streamen nézem, amelyen nincs se védelem se támadósor.... 😕
több mint 9 éve
melyik streamet nézitek? Nekem a JJ által linkelt akad.Egyik: streamking.org/seattle-seahawks-vs-st-louis-rams-live-stream.html
Duff
Másik: livestreamhd.me//watch/seattle-saint-louis/11103
több mint 9 éve
Nadal17
586
Ezek a checkdown passzok vitték el a superbowlt is...Az első drive óta pályán se volt, K.J. helyett már csak nem fog felmenni 😀
undisputedly
több mint 9 éve
Mint kés a vajon! Fasza!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
magyarhonved
45
VKI PLS MEGBÍZHATÓ STREAM