St. Louis Rams – Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Fasza meccs!!!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Mindenki nyugodjon le a picsába, Lockett visszaviszi!
több mint 9 éve
RIP mindenidők secondaryje 😥
több mint 9 éve
.....Nem volt szarabb ma, mint a többiek. Ne érts félre, én sem tartom a legjobbnak, de 1 meccs alapján kár temetni, ahol az egész D szopott.Az, h egy blitz jolsul el, mióta teszi semmissé, h nem tud cb-t játszani?eddig végig róla szoptunk.Szar Cary 😀Szar Hordozó?
Nadal17
ThundersNFL
undisputedly
Nadal17
Ők bailey,ettől még williamsszet is utálom. 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
klács
több mint 9 éve
És most Zuerlin kihagyja az XP-t?!
több mint 9 éve
Nadal17
586
Undi, felejtsd el, amit írtam, most már lehet temetni 😀
több mint 9 éve
ott is van a tippmix OT!!!
több mint 9 éve
Akkor dupla pont!! 😊
több mint 9 éve
lol
több mint 9 éve
OT legyen pls.tippmixelünk-tippmixelünk 😀
Coolearie
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
NEIN!
több mint 9 éve
Ez megint mi a szar volt...pont az...
undisputedly
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
OT legyen pls.
több mint 9 éve
Ez megint mi a szar volt...
több mint 9 éve
D#-től kell a stop, aztán felejtsük el a meccset.Van egy olyan erzesrm,hogy cunningham meg megszivat minket. Vagyis félelmem.
több mint 9 éve
Majd az új L.A. stadionon ott virít a fotója is. Szerintem rajtakapta Fisher-t, Snead-et és Kroenke-t ahogy elásnak egy hullát. Más ötletem nincs.Aggódtam hogy nem jön a szokásos 2nd half meltdown, de Pead tett róla, hogy elbaszódjon minden.Remélem hosszabbítunk vele
Pizsama
süti
Szerkesztette: Pizsama
több mint 9 éve
Aguirre
341
Kris Richard-ot is illeti némi dicsőség, elvégre valószínűleg ő hívta a vakoldali CB blitzet - méghozzá a legjobbkor.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Nem volt szarabb ma, mint a többiek. Ne érts félre, én sem tartom a legjobbnak, de 1 meccs alapján kár temetni, ahol az egész D szopott.Az, h egy blitz jolsul el, mióta teszi semmissé, h nem tud cb-t játszani?eddig végig róla szoptunk.Szar Cary 😀Szar Hordozó?
Nadal17
ThundersNFL
undisputedly
Szerkesztette: Nadal17
több mint 9 éve
Aggódtam hogy nem jön a szokásos 2nd half meltdown, de Pead tett róla, hogy elbaszódjon minden.Remélem hosszabbítunk vele
Pizsama
több mint 9 éve
MAjd most Austin visz egy TD-t aztán jóvan.