NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
Scholest csak nem bántani - Superbowl győztes QB. GM Gameben... (Én voltam/vagyok a GM-je. 😊 )De szép is lenne... de majd amikor szegény Dalton fejéről leszedi azt a szép haját Donaldjó fos ez a síran hakniÍgy próbálja az NFL ráébreszteni a Chicagot, hogy ne a vörös fiút kezdesse QB-ban?
briareos
iktriad
davemayer
több mint 3 éve
De szép is lenne... de majd amikor szegény Dalton fejéről leszedi azt a szép haját Donaldjó fos ez a síran hakniÍgy próbálja az NFL ráébreszteni a Chicagot, hogy ne a vörös fiút kezdesse QB-ban?
briareos
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Csak nekem nem megy a gamepass? Mindennél azt írja ki hogy system error
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ő is mindent Jerry bácsitól tanult. Kivéve az ívást.az robert bácsikemény ez a cowboys felszopás, aztán nemsokára a tampa ráver a boysra egy laza 40 pontotAkkor Jerry bácsi nem küldött ledér hölgyeket a bíróknak meccs előtt? 😮
briareos
iktriad
briareos
több mint 3 éve
az robert bácsikemény ez a cowboys felszopás, aztán nemsokára a tampa ráver a boysra egy laza 40 pontotAkkor Jerry bácsi nem küldött ledér hölgyeket a bíróknak meccs előtt? 😮
briareos
iktriad
több mint 3 éve
kemény ez a cowboys felszopás, aztán nemsokára a tampa ráver a boysra egy laza 40 pontotAkkor Jerry bácsi nem küldött ledér hölgyeket a bíróknak meccs előtt? 😮
briareos
több mint 3 éve
kemény ez a cowboys felszopás, aztán nemsokára a tampa ráver a boysra egy laza 40 pontot
több mint 3 éve
jó fos ez a síran hakniÍgy próbálja az NFL ráébreszteni a Chicagot, hogy ne a vörös fiút kezdesse QB-ban?
briareos
több mint 3 éve
Vagy a GM játék csevegő.Izgalmas jó szezont mindenkinek, a végén Eagles győzelemmel! 😉 😛ez nem a madden topik 😛
Fly Eagles, fly!
dande
briareos
Idejekorán véget ért a Ravens szezonja, így nekem és Holló fanoknak 17 Playoff kör van. 😀Majd Lamar és Csengettyű elfutkos. Nyugi. Csak be kell fostani a fontosabb meccsek előtt Jacksont.
Az igazi Playoff az már csak a hab a tortán.
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Idejekorán véget ért a Ravens szezonja, így nekem és Holló fanoknak 17 Playoff kör van. 😀Az igazi Playoff az már csak a hab a tortán.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Izgalmas jó szezont mindenkinek, a végén Eagles győzelemmel! 😉 😛ez nem a madden topik 😛
Fly Eagles, fly!
dande
több mint 3 éve
Olyan, mintha valaki egész nap star wars filmeket nézett volna, és utána nekiült volna megkomponálni ezt a felvezető zenét. 😊majdnem olyan mintha ezt is john williams irta volna nem?
www.youtube.com/watch?v=4Y79g6cywswpeterk2005
get hyped/wasted
briareos
de
több mint 3 éve
Izgalmas jó szezont mindenkinek, a végén Eagles győzelemmel! 😉 😛Fly Eagles, fly!
több mint 3 éve
Zseniális a szinkron a peytonos műsor alatt 😀 😀köszönjük 😀
mustaine
több mint 3 éve
Hogy tartja a mondás? A házaspár, aki együtt szinkronizál, sokáig együtt marad.Zseniális a szinkron a peytonos műsor alatt 😀 😀A labdakészítő mamóka ott volt 😊
mustaine
ozibozi
több mint 3 éve
Olyan, mintha valaki egész nap star wars filmeket nézett volna, és utána nekiült volna megkomponálni ezt a felvezető zenét. 😊www.youtube.com/watch?v=4Y79g6cywsw
get hyped/wasted
briareos
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Vamos Cowboys 😁Vamos Miklós.
steelwolf
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
Zseniális a szinkron a peytonos műsor alatt 😀 😀A labdakészítő mamóka ott volt 😊
mustaine
több mint 3 éve
Vamos Cowboys 😁
több mint 3 éve
morning, nice day for fishing aint it?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
02:20, Arena4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal