NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
min a jó munkát?puhány vagyok, hajnalban inkább egy hard seltzert nyitottam"hard seltzer" a kedvenc oximoronom
rva
briareos
több mint 3 éve
puhány vagyok, hajnalban inkább egy hard seltzert nyitottam"hard seltzer" a kedvenc oximoronom
rva
több mint 3 éve
puhány vagyok, hajnalban inkább egy hard seltzert nyitottam
több mint 3 éve
buntingot remélem épp irixxel fújják miután igy megégett a play alatt
több mint 3 éve
restartna REegy
az első 14 pontos hátrányban megyek aludni
rva
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
De jó kis meccs eddig...
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Nekem bejövős eddig ez a Cowboys O, ígéretes szezon lehet ebből
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Lamb nem egy bárány. Inkább Bárányos (fénykorában).Azert majd nezel, ha jobb merlege lesz a Coltsnak Carsonnal, mint a Jaxnek a csodagyerek Lorenzoval. 🥰Sokkal gyengébb a keretünk - rebuilding év 1 van (megint...). Ez kvázi a papírforma, az a ciki nektek, ha nem így lesz. 😉
Stez
több mint 3 éve
Gallup 4 prez
több mint 3 éve
elég szomorú lenne ha a coltsnak carsonnal nem lenne jobb mérlege a mint a jaxnekAzert majd nezel, ha jobb merlege lesz a Coltsnak Carsonnal, mint a Jaxnek a csodagyerek Lorenzoval. 🥰JavítvaNa tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.Ketlem. Wentz 1/7-ig vezeti a Coltsot, amivel az Eagles valaszt majd.
Kenny
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Már ott tartunk, hogy Fireman Ed egy reklámban szerepel vele. 😊Na tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.hiába csoportellenfél, hiába Brady, én már nem tudok ez ellen az ember ellen szurkolni, annyira történelmi, amit látunk tőle.
Kenny
shawnka
Hey @GiseleOfficial @StephenCurry30 @Trevorlawrencee @mlb @kevinolearytv @LCSOfficial @MiamiHEAT @riotgames @TSM @stoolpresidente, you in? @ftx_official #FTXyouin pic.twitter.com/tGsQzgFJvs
— Tom Brady (@TomBrady) September 8, 2021
több mint 3 éve
Azert majd nezel, ha jobb merlege lesz a Coltsnak Carsonnal, mint a Jaxnek a csodagyerek Lorenzoval. 🥰JavítvaNa tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.Ketlem. Wentz 1/7-ig vezeti a Coltsot, amivel az Eagles valaszt majd.
Kenny
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Vagy lehet, hogy színjózan és ezek elvonási tünetek.alkohol ilyet nem okoz, ez minimum krokodilne igyál többetNa tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.Ketlem. Wentz bajnoki cimre vezeti a Coltsot.
Kenny
Stez
rva
briareos
több mint 3 éve
Na tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.hiába csoportellenfél, hiába Brady, én már nem tudok ez ellen az ember ellen szurkolni, annyira történelmi, amit látunk tőle.
Kenny
több mint 3 éve
JavítvaNa tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.Ketlem. Wentz 1/7-ig vezeti a Coltsot, amivel az Eagles valaszt majd.
Kenny
Stez
több mint 3 éve
alkohol ilyet nem okoz, ez minimum krokodilne igyál többetNa tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.Ketlem. Wentz bajnoki cimre vezeti a Coltsot.
Kenny
Stez
rva
több mint 3 éve
ne igyál többetNa tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.Ketlem. Wentz bajnoki cimre vezeti a Coltsot.
Kenny
Stez
több mint 3 éve
Na tekerjunk februarig. Cimvedes. Go next.Ketlem. Wentz bajnoki cimre vezeti a Coltsot.
Kenny
több mint 3 éve
na REegy
az első 14 pontos hátrányban megyek aludni
rva
több mint 3 éve
KiégettA Cowboys D.
shawnka
több mint 3 éve
Kiégett
több mint 3 éve
de jó ötlet...tesztelik a futás elleni védelem fejlődését, az biztosés mikor kimondom, benyelünk 4 nagy passzot.
rva
remek, nyitok is egy sört mindjárt
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
tesztelik a futás elleni védelem fejlődését, az biztosés mikor kimondom, benyelünk 4 nagy passzot.
rva
remek, nyitok is egy sört mindjárt
több mint 3 éve
tesztelik a futás elleni védelem fejlődését, az biztos