Tampa Bay Buccaneers - Seattle Seahawks
több mint 1 éve
Brady tackle lábbal szabályos volt?nem, be is dobták rá a zászlót
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Brady tackle lábbal szabályos volt?10 yard
ThundersNFL a Jobbágy
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Brady tackle lábbal szabályos volt?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
akdestroyer
4 743
Minden.Jut eszembe: a héten nem lesz a KC képernyőre rakva (korábban írta valaki, hogy a bye-ig minden héten ott voltak az arena-n). Egymás után 2x is ilyen van (még ha a múlt héten bye miatt is volt, akkor is) 😊oké, de abból a 7-ből 3 főműsoridős volt, 22:25-kor pedig egyértelmű volt, hogy a Bills, az első heti Cards és a 49ers ellenit meg kellett mutatnunk.
shagi0206
a Colts volt szerintem megkérdőjelezhető választás, de az Indy győzelme miatt végül jól jött ki.
shawnka
Héten.
Volt.
több mint 1 éve
Jim volt aki harsonázottFú az de retro film már 😂Petey ugye Carroll, aki összeszedte a Hawks.Elfelejtettem mondani, pedig már régóta kikívánkozik belőlem: Petey megfújta a trombitátEz mit jelent?
Willie Parker
Kampman
Petey meg az amerikai pités arc volt, amikor a főhős belopózott a fúvóstáborba és eljátszott egy retard gyereket, aki trombitált
Willie Parker
Nemzetes és Méltóságos petey
A DL busszal menjen hazaGyalog az genyóbb
braxa88
Draft
több mint 1 éve
Jut eszembe: a héten nem lesz a KC képernyőre rakva (korábban írta valaki, hogy a bye-ig minden héten ott voltak az arena-n). Egymás után 2x is ilyen van (még ha a múlt héten bye miatt is volt, akkor is) 😊oké, de abból a 7-ből 3 főműsoridős volt, 22:25-kor pedig egyértelmű volt, hogy a Bills, az első heti Cards és a 49ers ellenit meg kellett mutatnunk.
shagi0206
a Colts volt szerintem megkérdőjelezhető választás, de az Indy győzelme miatt végül jól jött ki.
több mint 1 éve
Fú az de retro film már 😂 de az pozan volt nem?Petey ugye Carroll, aki összeszedte a Hawks.Elfelejtettem mondani, pedig már régóta kikívánkozik belőlem: Petey megfújta a trombitátEz mit jelent?
Willie Parker
Kampman
Petey meg az amerikai pités arc volt, amikor a főhős belopózott a fúvóstáborba és eljátszott egy retard gyereket, aki trombitált
Willie Parker
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
braxa88
12 534
A DL busszal menjen haza
több mint 1 éve
Az nem harsona volt? 😀Petey ugye Carroll, aki összeszedte a Hawks.Elfelejtettem mondani, pedig már régóta kikívánkozik belőlem: Petey megfújta a trombitátEz mit jelent?
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Kampman
28 166
Észak-Floridából eredeztethető.Az valami nemi betegség?Maka és a “viccei” 😐Iktriaditis
Willie Parker
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Willie Parker
15 346
Petey ugye Carroll, aki összeszedte a Hawks.Elfelejtettem mondani, pedig már régóta kikívánkozik belőlem: Petey megfújta a trombitátEz mit jelent?
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Jut eszembe: a héten nem lesz a KC képernyőre rakva (korábban írta valaki, hogy a bye-ig minden héten ott voltak az arena-n). Egymás után 2x is ilyen van (még ha a múlt héten bye miatt is volt, akkor is) 😊
több mint 1 éve
Az valami nemi betegség?Maka és a “viccei” 😐Iktriaditis
Willie Parker
Draft
több mint 1 éve
Ha trombitát hallasz a közvetítésben az petey 😂😂😂Elfelejtettem mondani, pedig már régóta kikívánkozik belőlem: Petey megfújta a trombitátEz mit jelent?
Willie Parker
Kampman
Draft
több mint 1 éve
ezzel kb game over
több mint 1 éve
Kampman
28 166
Elfelejtettem mondani, pedig már régóta kikívánkozik belőlem: Petey megfújta a trombitátEz mit jelent?
Willie Parker
több mint 1 éve
kezd lefőni a kávé..
több mint 1 éve
Maka és a “viccei” 😐Eléggé 🌳
Draft
több mint 1 éve
Willie Parker
15 346
Elfelejtettem mondani, pedig már régóta kikívánkozik belőlem: Petey megfújta a trombitát
több mint 1 éve
Willie Parker
15 346
A riporter olyan érdekességként tálalta azt a tényt, hogy egy Hawks OL birkózott az egyetemen - mintha sosem hallott volna Tom Cable-ről.Én Cable-nél őszintén vártam, h valami WWE-s arcot megdumál, h legyen támadófalember.
Nálunk inkább az a hír, ha nem birkózott/kiegétt és átképzett DL játékos akármelyik támadófalember. 😀
akdestroyer
Inverz Rock
több mint 1 éve
Jól nyomja Geno, de azért a WR-ek húzzák ki a szarból rendesen
Draft
több mint 1 éve
Maka nem érti miért nem mentek 2 pontosra 😊 hát pedig ez tényleg egyértelmű..math is hard, mmkay?
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!