Tennessee Titans - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Legyen igazad! 😊 Akkor aztán jöhetne egy újabb, már szorosabb meccs a PO-ban! 😊Jagsnek is odavertetek. Mariota se volt 100 as. Barmi lehet meg.Az elmúlt két hetet nem lesz könnyű elfelejteni... Úgy látszik, az Eagles elleni csak kifutott eredmény volt, sajnos.Gratula a győzelemhez, ma nem voltunk egy súlycsoportban...El kell felejteni, van ilyen.
Nandito
KeyG
Nandito
KeyG
Music City Miracle
több mint 6 éve
KeyG
9 416
Jagsnek is odavertetek. Mariota se volt 100 as. Barmi lehet meg.Az elmúlt két hetet nem lesz könnyű elfelejteni... Úgy látszik, az Eagles elleni csak kifutott eredmény volt, sajnos.Gratula a győzelemhez, ma nem voltunk egy súlycsoportban...El kell felejteni, van ilyen.
Nandito
KeyG
Nandito
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Az elmúlt két hetet nem lesz könnyű elfelejteni... Úgy látszik, az Eagles elleni csak kifutott eredmény volt, sajnos.Gratula a győzelemhez, ma nem voltunk egy súlycsoportban...El kell felejteni, van ilyen.
Nandito
KeyG
Music City Miracle
több mint 6 éve
KeyG
9 416
Gratula a győzelemhez, ma nem voltunk egy súlycsoportban...El kell felejteni, van ilyen.
Nandito
több mint 6 éve
Gratula a győzelemhez, ma nem voltunk egy súlycsoportban...
Music City Miracle
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Na végre, szép volt.Joejt
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Szeretnek egy normalis passzt latni toleEgy a baj, nem tud passzolni
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 416
Szeretnek egy normalis passzt latni tole
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
11...
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
10..
több mint 6 éve
gedam
5 880
Szetestek a vegere, behozhatnak a b sort.ja, óragyilkolásra bárki jó volna
KeyG
garbidzs tájm
több mint 6 éve
KeyG
9 416
Szetestek a vegere, behozhatnak a b sort.
több mint 6 éve
Nyilván ha tudtam volna, hogy ekkora összeomlás lesz ma, akkor nem "hisztiztem" volna Makánál, elhiheted. Sajnos nincs jósgömbön, és én a csapattal szemben elhittem, hogy ez szoros meccs lehet... Amúgy érdekesen véded mások érdekeit, ha azt írod valamire, hogy szar...Nem csodálkozom én semmin, csak szórakozom a szánalmas személyeskedéseden. Egyébként direkt a maréknyi hazai Titans drukker érdekét néztem azzal a beírással, mert így a sporttv nézői nem a Titansnek ezt az arcát látják.Játszod az eszed, és csodálkozol, hogy beléd szállnak? 😀 Ennél okosabbnak hittelek. Nem megyek aludni, élvezem, hogy egy ilyen taplóval beszélgethetek, mint te. 😊))))Anyázás a fórumon, hú de kemény 😀 Jelentkezz ki és menj szépen aludni, pöcsös, mert egyre mélyebbre süllyedsz.Anyád hisztizik csak, senki más. Én normálisan jeleztem a problémám.lol te voltál, aki a Maka topikban hisztiztél?Keményen megmondtad a tutit. Szánalmas vagy, élvezkedj még itt, milyen szar a Titans. Gyerünk, gyerünk, írd meg a tutit.Mert szar a Titans.Még jó, hogy nem ezt közvetíti a sporttv 😀Mert?
Jakehomer
KeyG
Jakehomer
Nandito
Jakehomer
Nandito
Jakehomer
Nandito
Jakehomer
Music City Miracle
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nyakát mondják, remélem nem olyan komoly
több mint 6 éve
KeyG
9 416
En se, csak h leult. Osszecsaptak a falban fejjel hondolom, vagy hasonlo.Lassitasban se lattam mi tortent igazanEz kurvara nem nez ki jolHat meg h a Shazier serulest emlegetik
LeviPoki
KeyG
LeviPoki
több mint 6 éve
KeyG
9 416
9 sack akkor rekordbeallitas
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Lassitasban se lattam mi tortent igazanEz kurvara nem nez ki jolHat meg h a Shazier serulest emlegetik
LeviPoki
KeyG
több mint 6 éve
Nem csodálkozom én semmin, csak szórakozom a szánalmas személyeskedéseden. Egyébként direkt a maréknyi hazai Titans drukker érdekét néztem azzal a beírással, mert így a sporttv nézői nem a Titansnek ezt az arcát látják.Játszod az eszed, és csodálkozol, hogy beléd szállnak? 😀 Ennél okosabbnak hittelek. Nem megyek aludni, élvezem, hogy egy ilyen taplóval beszélgethetek, mint te. 😊))))Anyázás a fórumon, hú de kemény 😀 Jelentkezz ki és menj szépen aludni, pöcsös, mert egyre mélyebbre süllyedsz.Anyád hisztizik csak, senki más. Én normálisan jeleztem a problémám.lol te voltál, aki a Maka topikban hisztiztél?Keményen megmondtad a tutit. Szánalmas vagy, élvezkedj még itt, milyen szar a Titans. Gyerünk, gyerünk, írd meg a tutit.Mert szar a Titans.Még jó, hogy nem ezt közvetíti a sporttv 😀Mert?
Jakehomer
KeyG
Jakehomer
Nandito
Jakehomer
Nandito
Jakehomer
Nandito
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
KeyG
9 416