Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 4 éve
Te is.Mondjuk azért rendesen osztjuk iktriadot itt, remélem nem olvassa vissza az eredmény követőt.Csak te.
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 166
Mondjuk azért rendesen osztjuk iktriadot itt, remélem nem olvassa vissza az eredmény követőt.Csak te.
Sixo
több mint 4 éve
Mondjuk azért rendesen osztjuk iktriadot itt, remélem nem olvassa vissza az eredmény követőt.
több mint 4 éve
Biztosra ment. Ha nem jön be majd megint jön azzal, hogy ő jinxtriad. Ha meg bejön akkor jós.Szerintem sima Titans W lesz. Vagy Henry nyír ki minket (lásd az elmúlt 2 meccs futás elleni teljesítményét) vagy a play action. Netán Foles lesz olyan kedves és leadja a meccset két ima között. Ironikus, hogy az első meccsen a mi csere QB-nk verte a ti kezdőnek szánt irányítótokat, és ugyanerre van kilátás, csak fordított szereposztásban vasárnap is...Titans csapatfórum, 2 napja...
iktriad
Tudta, csak nem sejtette... 😀
ZsotyA
több mint 4 éve
Kampman
28 166
Nem van.Multiple like nem van a fórumon ?? 😀 😀 😀 😀 😀Jelenthet ennyit egy Ramsey?kérdezd meg a magyar válogatottat.
Sixo
eaglesmcnabb
ZsotyA
több mint 4 éve
ZsotyA
207
Multiple like nem van a fórumon ?? 😀 😀 😀 😀 😀Jelenthet ennyit egy Ramsey?kérdezd meg a magyar válogatottat.
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Jelenthet ennyit egy Ramsey?kérdezd meg a magyar válogatottat.
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ZsotyA
207
Szerintem sima Titans W lesz. Vagy Henry nyír ki minket (lásd az elmúlt 2 meccs futás elleni teljesítményét) vagy a play action. Netán Foles lesz olyan kedves és leadja a meccset két ima között. Ironikus, hogy az első meccsen a mi csere QB-nk verte a ti kezdőnek szánt irányítótokat, és ugyanerre van kilátás, csak fordított szereposztásban vasárnap is...Titans csapatfórum, 2 napja...
iktriad
Tudta, csak nem sejtette... 😀
több mint 4 éve
Talált volna róla egy tweetet és azt ide, az általános nfl csevegőbe, meg 32 csapat topicba belinkelte volna.pedig már leírta volna vagy ötször, hogy Foles szarabb min Minshew, de legalább 22 milliót keresbiztos iszik és épp egy árokban fetreng a sok szesztőlde jó hogy ez iktriad nem látjaMiért, mi van vele?
eaglesmcnabb
peterk2005
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
pedig már leírta volna vagy ötször, hogy Foles szarabb min Minshew, de legalább 22 milliót keresbiztos iszik és épp egy árokban fetreng a sok szesztőlde jó hogy ez iktriad nem látjaMiért, mi van vele?
eaglesmcnabb
peterk2005
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A legjobb rookie WR is beköszönt.Rosszul tudod, McLaurinnak nem volt ebben a fordulóban TD-je.
Cruyffista
több mint 4 éve
Cruyffista
3 340
A legjobb rookie WR is beköszönt.
több mint 4 éve
biztos iszik és épp egy árokban fetreng a sok szesztőlde jó hogy ez iktriad nem látjaMiért, mi van vele?
eaglesmcnabb
peterk2005
több mint 4 éve
passz, remélem semmi baja nincs, de ha nézné akkor tuti itt lenne 😊de jó hogy ez iktriad nem látjaMiért, mi van vele?
eaglesmcnabb
peterk2005
több mint 4 éve
de jó hogy ez iktriad nem látjaMiért, mi van vele?
eaglesmcnabb
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ez eléggé úgy néz ki, hogy eldőlt. Nézem inkább a másik meccset ott jobb az időjárás 😊A másik is meccs eldőlt már, Brady megint kiégett.
3 hét múlva találkozunk... 😊
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 393
Ez eléggé úgy néz ki, hogy eldőlt. Nézem inkább a másik meccset ott jobb az időjárás 😊 3 hét múlva találkozunk... 😊
több mint 4 éve
Rendben. Így már duplán örülök, mert megyünk a 4-1 felé! 😊Nah ne légy már ennyire szőrös szívű, csak poénkodni akartam.3-1 az. 😊 Ennek én örülök, annak viszont nem örülök, hogy Mariotázol. Szerintem én soha nem bántottalak se itt, se a játékban. Kedvelem Mariotát, ahová megy, ott is kedvelni fogom, ezért ne keljen már szarul éreznem magam.4-2 vele a csapat, ennek örülnöd kéne.😕nem szeretem, de muszáj szívni a véredHol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.Pls, úgy szeresd Tannehillt, hogy engem kihagysz belőle. Köszike! 😊
Sixo
Nandito
Sixo
Nandito
Sixo
Nandito
Sixo
Music City Miracle
több mint 4 éve
de jó hogy ez iktriad nem látjahallod, elküldöm neki majd az összefoglalót, hogy tuti lássa
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
gyorsan eldőlt 😀
több mint 4 éve
de jó hogy ez iktriad nem látja
több mint 4 éve
Micsoda dumpster fire lett ez a Jax, mióta Bortles lelépett 😀
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Nah ne légy már ennyire szőrös szívű, csak poénkodni akartam.3-1 az. 😊 Ennek én örülök, annak viszont nem örülök, hogy Mariotázol. Szerintem én soha nem bántottalak se itt, se a játékban. Kedvelem Mariotát, ahová megy, ott is kedvelni fogom, ezért ne keljen már szarul éreznem magam.4-2 vele a csapat, ennek örülnöd kéne.😕nem szeretem, de muszáj szívni a véredHol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.Pls, úgy szeresd Tannehillt, hogy engem kihagysz belőle. Köszike! 😊
Sixo
Nandito
Sixo
Nandito
Sixo
Nandito