Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
Eberflus vagy a bírók a nagyobb kóklerek? 🤡
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 hónapja
Ekkora baromságot csinálni... Szerintem ezt kellett volna challengelni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
nem vagyok valami jó ómen a Lionsnak, eddig mindegyik Bears td-nél volt valami dolgom, most már csak azért is itt maradok a laptop előttNem kell vetíteni, mindenki tudja hogy mit szoktál csinálni ha esemény van.
Löfli
3 hónapja
nem vagyok valami jó ómen a Lionsnak, eddig mindegyik Bears td-nél volt valami dolgom, most már csak azért is itt maradok a laptop előttTudjuk, h mi volt a "dolgod"
Löfli
3 hónapja
Külső adathordozóra van szükségedVéges a mellmemóriámA nevét lehet, de képet hányat linkeltünk már róla.Ma is tanultam egy új nevet.Hazudtam, a Luciet is ismertem.Abból csak Michellet ismerem.ja, egy valódi wild receiverJameson nem a legélesebb kés továbbra sem 😀És még vitatkozik utána edzővel vagy valakivel, tipikus wr betegségben szenved
Löfli
KeyG
Tactful Cactus
Sixo
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
3 hónapja
Valamiért azt hittem, hogy ma Bears-feltámadás lesz, és két peches meccs után meglepetésre behúzzák. Persze: hálaadás van, nem húsvét.Nocsak.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
nem vagyok valami jó ómen a Lionsnak, eddig mindegyik Bears td-nél volt valami dolgom, most már csak azért is itt maradok a laptop előtt
3 hónapja
Nem ártana, ha a frontban nem practice squad játékosok rohangalnanak... ez a seruleshullam sokba kerülhet rövid és hosszú távon is.
3 hónapja
Amúgy bemondtam, hogy a Bears 0 ponton van és semmi esély, azóta 3 TD-t szereztek. Oszt ti meg iktriad padawanjai akartok lenni.

3 hónapja
Lionsnál nem Shanahan a HC 😆
3 hónapja
Az övének az első helyen kéne lennie. Mondjuk te nem a monumentálisakat kedveled.Véges a mellmemóriámA nevét lehet, de képet hányat linkeltünk már róla.Ma is tanultam egy új nevet.Hazudtam, a Luciet is ismertem.Abból csak Michellet ismerem.ja, egy valódi wild receiverJameson nem a legélesebb kés továbbra sem 😀És még vitatkozik utána edzővel vagy valakivel, tipikus wr betegségben szenved
Löfli
KeyG
Tactful Cactus
Sixo
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman

3 hónapja
Lions elchargerseskedi/falconsozza?Elatlantázás a terminus technicus
shagi0206

3 hónapja
Azé a tippemmel má ne baszakodjanak ezek a medvebocsok
3 hónapja
Az mondjuk korrekt volt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Véges a mellmemóriámA nevét lehet, de képet hányat linkeltünk már róla.Ma is tanultam egy új nevet.Hazudtam, a Luciet is ismertem.Abból csak Michellet ismerem.ja, egy valódi wild receiverJameson nem a legélesebb kés továbbra sem 😀És még vitatkozik utána edzővel vagy valakivel, tipikus wr betegségben szenved
Löfli
KeyG
Tactful Cactus
Sixo
Sixo
Kampman
Sixo

3 hónapja
Lions elchargerseskedi/falconsozza?
3 hónapja
meccs van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A nevét lehet, de képet hányat linkeltünk már róla.Ma is tanultam egy új nevet.Hazudtam, a Luciet is ismertem.Abból csak Michellet ismerem.ja, egy valódi wild receiverJameson nem a legélesebb kés továbbra sem 😀És még vitatkozik utána edzővel vagy valakivel, tipikus wr betegségben szenved
Löfli
KeyG
Tactful Cactus
Sixo
Sixo
Kampman

3 hónapja
Amikor találkoztam vele párszor akkor 15 évvel fiatalabb volt, mint a képen.Őt?Abból csak Michellet ismerem.ja, egy valódi wild receiverJameson nem a legélesebb kés továbbra sem 😀És még vitatkozik utána edzővel vagy valakivel, tipikus wr betegségben szenved
Löfli
KeyG
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus

3 hónapja
Ma is tanultam egy új nevet.Hazudtam, a Luciet is ismertem.Abból csak Michellet ismerem.ja, egy valódi wild receiverJameson nem a legélesebb kés továbbra sem 😀És még vitatkozik utána edzővel vagy valakivel, tipikus wr betegségben szenved
Löfli
KeyG
Tactful Cactus
Sixo
Sixo

3 hónapja
eltelhet play sérülés nélkül bazmeg?!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

3 hónapja
Te mindig hazudszHazudtam, a Luciet is ismertem.Abból csak Michellet ismerem.ja, egy valódi wild receiverJameson nem a legélesebb kés továbbra sem 😀És még vitatkozik utána edzővel vagy valakivel, tipikus wr betegségben szenved
Löfli
KeyG
Tactful Cactus
Sixo
Sixo