Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaNehogy kiessünk.
gedam

3 hónapja
Végülis a legjobb védőjük, aki kb DPoY várományos volt, offnem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi
3 hónapja
gedam
6 024
itt ez a drive elhalt a pálya közepén, továbbnyomták a bíróknem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapanem most kell megerőltetni magukat
gedam
Löfli
3 hónapja
Vagy ha lezuhan a repülő.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi

3 hónapja
Amon Ra is kaphatna már labdát az endzoneban 😕
3 hónapja
nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
3 hónapja
nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapanem most kell megerőltetni magukat
gedam
3 hónapja
gedam
6 024
nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapa
3 hónapja
gedam
6 024
scriptelt zászló
3 hónapja
Amikor majd oktatják a holdingot akkor ezt a játékot kell bemutatni.Én azt se értem hogy a szabályos szerelés után a def játékos oda megy lökködni meg kötözködni de semmi zászló.
Ezt nem meglátni te jóisten...
Bazzani
3 hónapja
Na, már azt hittem elfogult vagyok...a holdrol is látszott a holdingA holding intézménye már leáldozóban. Néha bedobják, de inkább nem. Már a látványosabbak is néha elmaradoznak.
Akkoss
3 hónapja
Na, már azt hittem elfogult vagyok...a holdrol is látszott a holding
3 hónapja
Amikor majd oktatják a holdingot akkor ezt a játékot kell bemutatni.Ezt nem meglátni te jóisten...

3 hónapja
Ez mekkora holding volt amugy😂😂
3 hónapja
iktriad remélem jegyzeteltél0 pontot szerzett eddig a Bears. Nem 30-20as meccsről beszélünk.Még nem dőlt el, two-possession gameRobi meg Löfli betiltotta mi?A félidei csöcsök már nem divatok?vége
Sixo
Kampman
Sixo
r.baggio
Sixo

3 hónapja
Vicc voltEzt mondjuk nagyon megúszta Williams, sokkal csúnyább is lehetett volna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Nézzenek oda, Bears TD. Félidei video games
3 hónapja
0 pontot szerzett eddig a Bears. Nem 30-20as meccsről beszélünk.Még nem dőlt el, two-possession gameRobi meg Löfli betiltotta mi?A félidei csöcsök már nem divatok?vége
Sixo
Kampman
Sixo
r.baggio

3 hónapja
én azt se tudom ki a csóka, a megjelenéséből azt mondtam, hogy vagy rapper, vagy valami herélt hangú énekes. De most hogy rákerestem, látom hogy nyertem 😀Az előbb rákerestem Shaboozeyra, és feldobta erre Emily Ratajkoski instáját, ahol egyik frissebb képen a gyerekét szopatja. Erről jutott eszembe.linkeltem volna, csak épp a paradicsomszószt csinálom a pizzához 😀Robi meg Löfli betiltotta mi?A félidei csöcsök már nem divatok?vége
Sixo
Kampman
Sixo
majd a kövi meccsen
Negritis, a vajda
Sixo
3 hónapja
Detroit Rock City, meg Eminem már mind a múlté.A Bowie féle Panic in Detorit akkor is a legnagyobb.
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Az előbb rákerestem Shaboozeyra, és feldobta erre Emily Ratajkoski instáját, ahol egyik frissebb képen a gyerekét szopatja. Erről jutott eszembe.linkeltem volna, csak épp a paradicsomszószt csinálom a pizzához 😀Robi meg Löfli betiltotta mi?A félidei csöcsök már nem divatok?vége
Sixo
Kampman
Sixo
majd a kövi meccsen
Negritis, a vajda

3 hónapja
Még nem dőlt el, two-possession gameRobi meg Löfli betiltotta mi?A félidei csöcsök már nem divatok?vége
Sixo
Kampman
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Futassal megy a játék, hívjunk passzt!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
@AdamSchefterLions ruled out DL Levi Onwuzurike due to a hamstring injury.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!