Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
linkeltem volna, csak épp a paradicsomszószt csinálom a pizzához 😀Robi meg Löfli betiltotta mi?A félidei csöcsök már nem divatok?vége
Sixo
Kampman
Sixo
majd a kövi meccsen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Robi meg Löfli betiltotta mi?A félidei csöcsök már nem divatok?vége
Sixo
Kampman

3 hónapja
Detroit Rock City, meg Eminem már mind a múlté.edward furlong már nem ér rá strippelni és hánynni
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Ne nevezzük rapnek please, azt sem tudom kik ők, de megnéztem wikin. A rap az kb. 2010-ben lezárult, amit lehet gangsta rapnek nevezni.A műfaj messze legjobbja, Juice WRLD volt a második.RIP Lil PeepFekete country énekes, ilyen is van?Volt emo rap is, az mondjuk produkált egy-két zsenit, akik aztán gyorsan ki is nyírták magukat.
r.baggio
Kampman
Sixo
rip mindkettő
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Detroit Rock City, meg Eminem már mind a múlté.
3 hónapja
A műfaj messze legjobbja, Juice WRLD volt a második.RIP Lil PeepFekete country énekes, ilyen is van?Volt emo rap is, az mondjuk produkált egy-két zsenit, akik aztán gyorsan ki is nyírták magukat.
r.baggio
Kampman
Sixo
rip mindkettő

3 hónapja
Egy szám? Ennyi?!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Virginiai, csak Detroitban lép fel.ez a feka country kurva fura. pláne detroitban eléggé tájidegen...Detorit alkotta meg a tejfehér rappert, pont itt logikus a niggacountry
peach
zacknorb

3 hónapja
Bocs, törlöm gyorsan.egész jó zene a korábbiakhoz képestMICSODA?? Zenei fellépőt dicsérő komment ezen az oldalon? 😀😀😀
Sixo
shawnka

3 hónapja
ez a feka country kurva fura. pláne detroitban eléggé tájidegen...Detorit alkotta meg a tejfehér rappert, pont itt logikus a niggacountry
peach
Poloska vagyok.
3 hónapja
RIP Lil PeepFekete country énekes, ilyen is van?Volt emo rap is, az mondjuk produkált egy-két zsenit, akik aztán gyorsan ki is nyírták magukat.
r.baggio
Kampman

3 hónapja
egész jó zene a korábbiakhoz képestMICSODA?? Zenei fellépőt dicsérő komment ezen az oldalon? 😀😀😀
Sixo
3 hónapja
ez a feka country kurva fura. pláne detroitban eléggé tájidegen...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Ebben a dzsekiben tőlem Bogyó és Babócát is énekelhetett volna.

3 hónapja
egész jó zene a korábbiakhoz képestKorrekt, minimális a cringe faktor.
Sixo

3 hónapja
Direkt nem hallgattam előtte semmit, de most kulturálisan lesokkolódtam 😀 szürreális, pont mint a Lions idénFekete country énekes, ilyen is van?Volt emo rap is, az mondjuk produkált egy-két zsenit, akik aztán gyorsan ki is nyírták magukat.
r.baggio
Kampman
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Fekete country énekes, ilyen is van?Volt emo rap is, az mondjuk produkált egy-két zsenit, akik aztán gyorsan ki is nyírták magukat.
r.baggio

3 hónapja
egész jó zene a korábbiakhoz képestNem egy FE!N, de egész korrekt
Sixo
Poloska vagyok.
3 hónapja
Fekete country énekes, ilyen is van?

---