Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
Moore intet mentett 🤪
3 hónapja
Az majd holnap fog. Szerencsére nem leszek itthon, hogy lássam 😊A Bears mind a 11 yardját Swift csinálta. Ez erős kritikaTaylor? 😮
shagi0206
warr_b
3 hónapja
gyógyszerreKivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?kristály?
Tactful Cactus
gedam
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

3 hónapja
Az eddigiek ellenére.Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?Úgy érzed ez a Bears O fog ma 2 TD_t szerezni az eddig látottak alapján?
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Jó hogy mondta Patrik a TV-ben a sört, meg is szisszentek egyet.
Poloska vagyok.
3 hónapja
gedam
6 024
Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?kristály?
Tactful Cactus
3 hónapja
A Bears mind a 11 yardját Swift csinálta. Ez erős kritikaJó de közben írt egy kurva nagy könyvet Gulliver utazásai címmel.
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?Úgy érzed ez a Bears O fog ma 2 TD_t szerezni az eddig látottak alapján?
Tactful Cactus

3 hónapja
A Bears mind a 11 yardját Swift csinálta. Ez erős kritikaTaylor? 😮
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
A Bears mind a 11 yardját Swift csinálta. Ez erős kritika
3 hónapja
Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?szerintem is így lesz, keresek is valami gurulós streamet
Tactful Cactus
3 hónapja
Aha, a Vikes 😊valaki leigazolta DJ-t? 😀Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏Az a kövi meccsen lesz, mikor a Giants megb*ssza a Kabbojzt 😀
dande2
warr_b
Negritis, a vajda

3 hónapja
Kivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Az kevèsbè èrint minket jelen pillanatban mint az NFC első hely kèrdèse 😉🤪Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏Az a kövi meccsen lesz, mikor a Giants megb*ssza a Kabbojzt 😀
dande2
warr_b
Szerkesztette: dande2
3 hónapja
valaki leigazolta DJ-t? 😀Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏Az a kövi meccsen lesz, mikor a Giants megb*ssza a Kabbojzt 😀
dande2
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏Az a kövi meccsen lesz, mikor a Giants megb*ssza a Kabbojzt 😀
dande2

3 hónapja
ha marad VELE is jól jártunk volna 😀patrickot még mindig imádom+1. Jó helyen van most.
Negritis, a vajda
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Na hali, úgy látom ez sima lesz, pedig bíztam a "csoportrangadó" hangulatban 😏
3 hónapja
Nem úgy volt, hogy soha olyan fasza körülmények közé nem került még 1/1-es újonc QB, mint CW?A FO "nagyszerűségével" nem számolt az aki ezt mondta
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
patrickot még mindig imádom+1. Jó helyen van most.
Negritis, a vajda
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
3 hónapja
Az mi passz volt

3 hónapja
Nem úgy volt, hogy soha olyan fasza körülmények közé nem került még 1/1-es újonc QB, mint CW?A falat túlértékelték Waldron pedig meghülyült, ezekkel nem számolt senki
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
patrickot még mindig imádomÉn Spongya Bobos voltam inkább
Negritis, a vajda