Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
Ez siman dpi de mind1heti egyet nem adnak meg nekünk. Múlt héten a Vikingek ellen is volt egy
davemayer
3 hónapja
Oké jöhet a kövi meccs.
3 hónapja
bohóckodnak itt a mezőnygólokkal, kövi driveban már rámehetnének torokra és jöjjön a deep pass Williamsnek
3 hónapja
az egyik legklasszikusabb edzői megmondásValamiért azt hittem, hogy ma Bears-feltámadás lesz, és két peches meccs után meglepetésre behúzzák. Persze: hálaadás van, nem húsvét.The bears are who we thought they were
nagylaza, főpohárnok
Jakehomer

3 hónapja
Itt ahogy nezem eleg sok volt. Mindket csapattól a 9hez képestMi a rekord legkevesebb offense play egy csapattol egy felido alatt?😀lehet itt volt 😀
esanders10
www.espn.com/nfl/boxscore?gameId=311024030
Negritis, a vajda
3 hónapja
Valamiért azt hittem, hogy ma Bears-feltámadás lesz, és két peches meccs után meglepetésre behúzzák. Persze: hálaadás van, nem húsvét.The bears are who we thought they were
nagylaza, főpohárnok
Tepper takarodj!
3 hónapja
sztem a sewell play megmutatta mennyire veszik komolyanValamiért azt hittem, hogy ma Bears-feltámadás lesz, és két peches meccs után meglepetésre behúzzák. Persze: hálaadás van, nem húsvét.Nem, a Lions most ki fogja adni magából az utóbbi évtizedek hálaadásnapi kellemetlenségeit.
nagylaza, főpohárnok
Presztizsből sem fogják ezt a maximálisnál könnyebben venni.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A vèdelem amennyire tudja meccsbe tartja a csapatot
3 hónapja
Valamiért azt hittem, hogy ma Bears-feltámadás lesz, és két peches meccs után meglepetésre behúzzák. Persze: hálaadás van, nem húsvét.Nem, a Lions most ki fogja adni magából az utóbbi évtizedek hálaadásnapi kellemetlenségeit.
nagylaza, főpohárnok
Presztizsből sem fogják ezt a maximálisnál könnyebben venni.

3 hónapja
Mi a rekord legkevesebb offense play egy csapattol egy felido alatt?😀lehet itt volt 😀
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Nem is olyan régen a hálaadásnapi Lions meccseken több volt a hsz, mint a Lions támadó yard.Változnak az idők, és nem a Detroit-tól sajnálom a yardokat.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
?? olyan lehet offense play szám mínuszos?Mi a rekord legkevesebb offense play egy csapattol egy felido alatt?😀az biztos, hogy mínuszos
esanders10
shagi0206

3 hónapja
ja, hogy play 😊 Yardra asszociáltam.Mi a rekord legkevesebb offense play egy csapattol egy felido alatt?😀az biztos, hogy mínuszos
esanders10
shagi0206
3 hónapja
Mi a rekord legkevesebb offense play egy csapattol egy felido alatt?😀az biztos, hogy mínuszos
esanders10
3 hónapja
Mi a rekord legkevesebb offense play egy csapattol egy felido alatt?😀
3 hónapja
20 órakor kezdődik a Turkey Day Classic, az egyetemi másodosztályú Alabama State meccse a harmadosztályú Tuskegee ellen, ott azért szorosabb eredményt és nagyobb izgalmakat várok ennélSzólok a tűzoltóknak hogy ne jöjjenek, már megvolt az oltás
en.m.wikipedia.org/wiki/Turkey_Day_Classic
r.baggio
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

3 hónapja
Hülye Holmes minek húzott RB-t mikor ott van Swift.Ja nem ide.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

3 hónapja
Most kellene egy stop
3 hónapja
Borsodban? Alap.gyógyszerreKivédekezik, FG, jön egy Bears Td, meg még egy a félidő után és máris vezetnek. Hát nem?kristály?
Tactful Cactus
gedam
MacPhisto
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
20 órakor kezdődik a Turkey Day Classic, az egyetemi másodosztályú Alabama State meccse a harmadosztályú Tuskegee ellen, ott azért szorosabb eredményt és nagyobb izgalmakat várok ennélen.m.wikipedia.org/wiki/Turkey_Day_Classic
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Valamiért azt hittem, hogy ma Bears-feltámadás lesz, és két peches meccs után meglepetésre behúzzák. Persze: hálaadás van, nem húsvét.
3 hónapja
Ezt.meg kellene dobni....