Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
Nem tűnik playbacknek, ami a tavalyi country múmiához képest előrelépés.Bár ahogy nézem ez meg country rapper.

3 hónapja
the bears offense pic.twitter.com/RUxO25hq7L
— Annie Agar (@AnnieAgar) November 28, 2024
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A Packers nem fixen, csak gyakran.Azt elmondja nekem. Valaki hogy thanksgivingen miert mindig nfc north es east csapatok tolják szinte?asszem az van hogy a dallas, detroit meg packers az fixen játszik
esanders10
Negritis, a vajda

3 hónapja
Azt elmondja nekem. Valaki hogy thanksgivingen miert mindig nfc north es east csapatok tolják szinte?A Detroit és a Dallas a tradíció miatt
esanders10
en.m.wikipedia.org/wiki/NFL_on_Thanksgiving_Day

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Azt elmondja nekem. Valaki hogy thanksgivingen miert mindig nfc north es east csapatok tolják szinte?www.sitzonechair.com/hu/news/why-do-the-dallas-cowboys-and-detroit-lions-always-play-on-thanksgiving
esanders10
3 hónapja
Azt elmondja nekem. Valaki hogy thanksgivingen miert mindig nfc north es east csapatok tolják szinte?Tradíció
esanders10

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Azt elmondja nekem. Valaki hogy thanksgivingen miert mindig nfc north es east csapatok tolják szinte?asszem az van hogy a dallas, detroit meg packers az fixen játszik
esanders10
3 hónapja
Azt elmondja nekem. Valaki hogy thanksgivingen miert mindig nfc north es east csapatok tolják szinte?ezek nem ilyen hagyományos 100 éves párharcok?
esanders10

3 hónapja
Azt elmondja nekem. Valaki hogy thanksgivingen miert mindig nfc north es east csapatok tolják szinte?
3 hónapja
Csak egész meccsre levetitve talaltam statot, browns, 28,-al 1999ben a steelers ellen.A visszatérő meccsük volt, hazai SNF-en, 3 év szünet után, nulláról újraindulva.
esanders10
43-0-ra kikaptak.

3 hónapja
BIJAN > Gibbs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Momemtum!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Mondanám, hogy momentum, de a Bearsnek ebből nem lesz 1st down.momentum!
shagi0206
3 hónapja
Mondanám, hogy momentum, de a Bearsnek ebből nem lesz 1st down.
3 hónapja
ez mókás volt
3 hónapja
Csak egész meccsre levetitve talaltam statot, browns, 28,-al 1999ben a steelers ellen.A mai bears elso feles 12 playel. Akkor eros nevező lenne.
3 hónapja
Dik.
3 hónapja
Ok hogy szarok vagyunk de ez kurva égő
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Totális dominancia.
3 hónapja
Azt is kirugnám aki ilyen playt hív 4 és 3 ra 😂HC is mehet vele csomagba
kapitnono
3 hónapja
ki ez a rasztás gyerek?Clowney
Sixo

---