Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
Akkor nekem meg többet kell nfl követőznöm ezek szerintTöbbet, mint 10 éve, de még mindig nem eleget.Abszolút a Jake Locker-kategória.Ebből is nyilvánvaló, hogy túl kevés ncaa-t nézel
Ő vonult vissza úgy, hogy két hét múlva már el is felejtettem, hogy valaha volt.
Kampman
r.baggio
Igazából csak azért kezdtem el komolyabban követni, mert 2015-ben megjósoltad a Lions elleni TNF-en, hogy 0-20-as állásnál nyerni fogunk, én meg mondtam, hogy na persze, én meg majd elkezdek NCAA-t nézni.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
kiégettott van qb, tud dobni, de ez a goff… annak idején a rams elcserélte egy toyota corolláért,nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaTiszta Ravens🤣🤣
gedam
ParadSEC
gedam
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

3 hónapja
Többet, mint 10 éve, de még mindig nem eleget.Abszolút a Jake Locker-kategória.Ebből is nyilvánvaló, hogy túl kevés ncaa-t nézel
Ő vonult vissza úgy, hogy két hét múlva már el is felejtettem, hogy valaha volt.
Kampman
r.baggio
Igazából csak azért kezdtem el komolyabban követni, mert 2015-ben megjósoltad a Lions elleni TNF-en, hogy 0-20-as állásnál nyerni fogunk, én meg mondtam, hogy na persze, én meg majd elkezdek NCAA-t nézni.

3 hónapja
nekem nincs, már bezos irányít 😊Nem kell itt nézni semmit, van saját akaratod 😊azé remélem a giantset nem kell addig nézni a szezonban 😊A lényeg hogy 2 hónap még sokidő’Végülis a legjobb védőjük, aki kb DPoY várományos volt, offnem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi
shagi0206
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Abszolút a Jake Locker-kategória.Ebből is nyilvánvaló, hogy túl kevés ncaa-t nézel
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
megértem hogy miért, de kicsit sajnálom hogy sose kapott értelmes környzetetazé remélem a giantset nem kell addig nézni a szezonban 😊Persze, mert irigy vagy a leendő új franchise qb Drew Lockra
Negritis, a vajda
r.baggio
3 hónapja
Abszolút a Jake Locker-kategória.azé remélem a giantset nem kell addig nézni a szezonban 😊Persze, mert irigy vagy a leendő új franchise qb Drew Lockra
Negritis, a vajda
r.baggio

3 hónapja
De csúnyán megetette a védőjét az öreg
3 hónapja
azé remélem a giantset nem kell addig nézni a szezonban 😊Persze, mert irigy vagy a leendő új franchise qb Drew Lockra
Negritis, a vajda

---
3 hónapja
Nem kell itt nézni semmit, van saját akaratod 😊azé remélem a giantset nem kell addig nézni a szezonban 😊A lényeg hogy 2 hónap még sokidő’Végülis a legjobb védőjük, aki kb DPoY várományos volt, offnem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi
shagi0206
ozibozi
Negritis, a vajda
3 hónapja
azé remélem a giantset nem kell addig nézni a szezonban 😊A lényeg hogy 2 hónap még sokidő’Végülis a legjobb védőjük, aki kb DPoY várományos volt, offnem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi
shagi0206
ozibozi
3 hónapja
Ő ebből a szempontból INTifferens.Cutlert kihagytadHát hallod, már nincsenek olyan jó irányítók, mint régen. Brady, Manning visszavonult, elfogytak a klasszisok.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapapasszjáték is döglődik úgy hallottam
gedam
Tactful Cactus
Sixo
shagi0206
Szerkesztette: Tactful Cactus, a poloska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
gedam
6 024
engem vitt volna a patriots, csak megsérült a dobó vállamEzeket a klasszikusokat legjobb egy nyírségi kocsmában felidézni a Wall Street-i haverokkal.Hát hallod, már nincsenek olyan jó irányítók, mint régen. Brady, Manning visszavonult, elfogytak a klasszisok.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapapasszjáték is döglődik úgy hallottam
gedam
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
3 hónapja
gedam
6 024
ott van qb, tud dobni, de ez a goff… annak idején a rams elcserélte egy toyota corolláért,nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaTiszta Ravens🤣🤣
gedam
ParadSEC
3 hónapja
Ezeket a klasszikusokat legjobb egy nyírségi kocsmában felidézni a Wall Street-i haverokkal.Hát hallod, már nincsenek olyan jó irányítók, mint régen. Brady, Manning visszavonult, elfogytak a klasszisok.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapapasszjáték is döglődik úgy hallottam
gedam
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
lejtőHát hallod, már nincsenek olyan jó irányítók, mint régen. Brady, Manning visszavonult, elfogytak a klasszisok.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapapasszjáték is döglődik úgy hallottam
gedam
Tactful Cactus
Sixo

3 hónapja
Cutlert kihagytadHát hallod, már nincsenek olyan jó irányítók, mint régen. Brady, Manning visszavonult, elfogytak a klasszisok.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapapasszjáték is döglődik úgy hallottam
gedam
Tactful Cactus
Sixo
3 hónapja
Hát hallod, már nincsenek olyan jó irányítók, mint régen. Brady, Manning visszavonult, elfogytak a klasszisok.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapapasszjáték is döglődik úgy hallottam
gedam
Tactful Cactus

3 hónapja
Anything can happen ThursdayRá egy futóraVagy ha lezuhan a repülő.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi
Bazzani
ozibozi
3 hónapja
A lényeg hogy 2 hónap még sokidő’Végülis a legjobb védőjük, aki kb DPoY várományos volt, offnem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi
shagi0206
3 hónapja
nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapapasszjáték is döglődik úgy hallottam
gedam
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Rá egy futóraVagy ha lezuhan a repülő.nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi
Bazzani
3 hónapja
nem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaTiszta Ravens🤣🤣
gedam
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
3 hónapja
Sokat nem futott.Végülis a legjobb védőjük, aki kb DPoY várományos volt, offnem egy nagy szám ez a lions, vki elveszi a futást tőlük, oszt kapaAz is elég ha lesérül pár tag januárban.
gedam
ozibozi
shagi0206