Week 18 szombati dupla
2 napja
mondjuk CMC azért 1 polccal feljebb van sztemfutónak passzolni buzis. Mondjuk ez Shannyt nem érdekli, elég gyakran alkalmazott náluk. És működőképes.Sammy a zsákbaMikozben a futo tokures volt
Negritis, a vajda
casaubon
shagi0206
de amúgy a Seattle is úgy indult be a drive elején hogy Walkernek passz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Ez az "1 yardról nem futunk" már régebben sem jött be.cserébe 2x a 12ről
Vitézlő Titoknok tomz
2 napja
futónak passzolni buzis. Mondjuk ez Shannyt nem érdekli, elég gyakran alkalmazott náluk. És működőképes.Sammy a zsákbaMikozben a futo tokures volt
Negritis, a vajda
casaubon
2 napja
túl okosak akartunk lenni... simán be kell futni
2 napja
Ez az "1 yardról nem futunk" már régebben sem jött be.
2 napja
Sammy a zsákba
2 napja
Amúgy most gondolkodtam el (megint) azon, hogy a fasz kivan. Még ha jövőre ugrásszerűen feljavulna a csapatunk, akkor is ebben a halálcsoportban vagyunk, innen nagyot alkotni akkor is kurva nehéz lenne.Legalább az előző draft biztatóan néz ki!
shagi0206
2 napja
Na csak így tovább, handoffból nem lesz interception.fumble lehet 😀
Vitézlő Titoknok tomz
2 napja
Na csak így tovább, handoffból nem lesz interception.
2 napja
Ricky megint IA a semmiből. Így nehéz komolyan venni. 26 évesen nincs egy szezonra való kezdő meccse, miközben Pickens 25 éves korára megkapja a 2. szerződését.
2 napja
Amúgy most gondolkodtam el (megint) azon, hogy a fasz kivan. Még ha jövőre ugrásszerűen feljavulna a csapatunk, akkor is ebben a halálcsoportban vagyunk, innen nagyot alkotni akkor is kurva nehéz lenne.
2 napja
Jó szurkolást, ne legyen sérülés.
2 napja
1x kapnánk már valami metalos verziót a himnusznak. Úgyis szeretik állandóan túltolni.
2 napja
na leccgó
2 napja
én a spartacussal vagyok így sztemja, és a Vikings - a sorozathoz qrva sokat hozzáad Travis Fimmel as Ragnar. Miután ugye megvolt a halála, kevésbé vonzó már a sorozat. Ettől függetlenül már azt hiszem 4. alkalommal nézem végig 😊Az a baj, hogy van még jópár sorozat a listámon, amit nézni kell. Kezdve a welcome to derryvel.ismerős 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
mondjuk a vikingeket is meg akarom majd nézni, anno az első évad feléig jutottam csak
2 napja
ja, és a Vikings - a sorozathoz qrva sokat hozzáad Travis Fimmel as Ragnar. Miután ugye megvolt a halála, kevésbé vonzó már a sorozat. Ettől függetlenül már azt hiszem 4. alkalommal nézem végig 😊Az a baj, hogy van még jópár sorozat a listámon, amit nézni kell. Kezdve a welcome to derryvel.ismerős 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
2 napja
Az a baj, hogy van még jópár sorozat a listámon, amit nézni kell. Kezdve a welcome to derryvel.ismerős 😀
shagi0206
2 napja
Hát abból igaza van, hogy ezt meg a másik south meccset ugyanakkor kellett volna. Pl a 7 órás sávbansztem mivel 3 igazi téttel bíró meccs van teljesen jó volt ez ígyValó, de szombati idősávot ilyenkor másra szokták ellőni.Semmi értelme nem volt ezt a meccset iderakni így.Mert, az nem pont SNF-re való?
A Ravens-Steelers meccset kellett volna.
KeyG
shagi0206
KeyG
Negritis, a vajda
2 napja
sztem mivel 3 igazi téttel bíró meccs van teljesen jó volt ez ígyValó, de szombati idősávot ilyenkor másra szokták ellőni.Semmi értelme nem volt ezt a meccset iderakni így.Mert, az nem pont SNF-re való?
KeyG
shagi0206
KeyG
2 napja
Az a baj, hogy van még jópár sorozat a listámon, amit nézni kell. Kezdve a welcome to derryvel.a Vinland Saga ugye "vikingek" szemszöge, egy izlandi srác a főszereplőAttól függ kinek a szemszögéből van elkészítve. Ha főleg az angolokéból, akkor kevésbé érdekel 😀ha a Vikingek bejön akkor sztem az isNem. Ajánlották már, de nem vagyok benne biztos, hogy be is jönne.Last Kingdomot láttad már?hát nekem a Vikings pörög most, viszont abból még sok van hátra, 2. évad közepén járok. Meg kellene nézzem jan 14-ig az összeset, 15-én újulna meg a netflix előfizu, ha addig befejezném, akkor spórolnék ötezerpárszáz ft-ot 😊Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...még 2 Frieren rész maradt nekem
shagi0206
pont jó lesz
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
esetleg ha Anime sem zavar akkor még a Vinland Sagát is javaslom a témában
Negritis, a vajda
shagi0206
a Last Kingdom főszereplője Uthred of Babbenburg aki kb a két világ között van megragadva, a főbb események ugye angliáról szólnak hogy hogyan próbálták egyesíteni az országot
sztem tök jó
Negritis, a vajda
2 napja
Való, de szombati idősávot ilyenkor másra szokták ellőni.Semmi értelme nem volt ezt a meccset iderakni így.Mert, az nem pont SNF-re való?
KeyG
shagi0206
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
a Vinland Saga ugye "vikingek" szemszöge, egy izlandi srác a főszereplőAttól függ kinek a szemszögéből van elkészítve. Ha főleg az angolokéból, akkor kevésbé érdekel 😀ha a Vikingek bejön akkor sztem az isNem. Ajánlották már, de nem vagyok benne biztos, hogy be is jönne.Last Kingdomot láttad már?hát nekem a Vikings pörög most, viszont abból még sok van hátra, 2. évad közepén járok. Meg kellene nézzem jan 14-ig az összeset, 15-én újulna meg a netflix előfizu, ha addig befejezném, akkor spórolnék ötezerpárszáz ft-ot 😊Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...még 2 Frieren rész maradt nekem
shagi0206
pont jó lesz
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
esetleg ha Anime sem zavar akkor még a Vinland Sagát is javaslom a témában
Negritis, a vajda
shagi0206
a Last Kingdom főszereplője Uthred of Babbenburg aki kb a két világ között van megragadva, a főbb események ugye angliáról szólnak hogy hogyan próbálták egyesíteni az országot
sztem tök jó
2 napja
Falcons = Bijan 😊Hát grat Bucs, ezt elbasztuk, hajrá Bijan...nem Bijan hanem Falcons 😛
gabokocka
Midnight
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.