Week 18 szombati dupla
2 napja
Semmi értelme nem volt ezt a meccset iderakni így.Mert, az nem pont SNF-re való?
A Ravens-Steelers meccset kellett volna.
KeyG
2 napja
Attól függ kinek a szemszögéből van elkészítve. Ha főleg az angolokéból, akkor kevésbé érdekel 😀ha a Vikingek bejön akkor sztem az isNem. Ajánlották már, de nem vagyok benne biztos, hogy be is jönne.Last Kingdomot láttad már?hát nekem a Vikings pörög most, viszont abból még sok van hátra, 2. évad közepén járok. Meg kellene nézzem jan 14-ig az összeset, 15-én újulna meg a netflix előfizu, ha addig befejezném, akkor spórolnék ötezerpárszáz ft-ot 😊Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...még 2 Frieren rész maradt nekem
shagi0206
pont jó lesz
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
esetleg ha Anime sem zavar akkor még a Vinland Sagát is javaslom a témában
Negritis, a vajda
2 napja
Semmi értelme nem volt ezt a meccset iderakni így.A Ravens-Steelers meccset kellett volna.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Hát grat Bucs, ezt elbasztuk, hajrá Bijan...nem Bijan hanem Falcons 😛
gabokocka
2 napja
Horn játszott ma?
2 napja
Hát ez baj hogy a Tampa bejuthat😔
2 napja
Hát grat Bucs, ezt elbasztuk, hajrá Bijan...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 napja
Komoly próbálkozás volt.
2 napja
ha a Vikingek bejön akkor sztem az isNem. Ajánlották már, de nem vagyok benne biztos, hogy be is jönne.Last Kingdomot láttad már?hát nekem a Vikings pörög most, viszont abból még sok van hátra, 2. évad közepén járok. Meg kellene nézzem jan 14-ig az összeset, 15-én újulna meg a netflix előfizu, ha addig befejezném, akkor spórolnék ötezerpárszáz ft-ot 😊Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...még 2 Frieren rész maradt nekem
shagi0206
pont jó lesz
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
esetleg ha Anime sem zavar akkor még a Vinland Sagát is javaslom a témában
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Young lasztija leesik a senki földjéte a 30 yardosra
2 napja
8 illegal contact kéne kb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 napja
Nem. Ajánlották már, de nem vagyok benne biztos, hogy be is jönne.Last Kingdomot láttad már?hát nekem a Vikings pörög most, viszont abból még sok van hátra, 2. évad közepén járok. Meg kellene nézzem jan 14-ig az összeset, 15-én újulna meg a netflix előfizu, ha addig befejezném, akkor spórolnék ötezerpárszáz ft-ot 😊Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...még 2 Frieren rész maradt nekem
shagi0206
pont jó lesz
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
2 napja
Last Kingdomot láttad már?hát nekem a Vikings pörög most, viszont abból még sok van hátra, 2. évad közepén járok. Meg kellene nézzem jan 14-ig az összeset, 15-én újulna meg a netflix előfizu, ha addig befejezném, akkor spórolnék ötezerpárszáz ft-ot 😊Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...még 2 Frieren rész maradt nekem
shagi0206
pont jó lesz
Negritis, a vajda
shagi0206
2 napja
Azt nem látom hogy lesz ebből Car fgSemmi ertelme nem volt nem varni ezt a labdat
Janek
2 napja
Ebből kb Miami miracle kellene
2 napja
Ez mindent leir EverorolMindenki tudta, mit fog a Bucs csinálni, csak Evero nemJó de lett belőle 40 yardos passz?
Jakehomer
TSzabi
2 napja
hát nekem a Vikings pörög most, viszont abból még sok van hátra, 2. évad közepén járok. Meg kellene nézzem jan 14-ig az összeset, 15-én újulna meg a netflix előfizu, ha addig befejezném, akkor spórolnék ötezerpárszáz ft-ot 😊Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...még 2 Frieren rész maradt nekem
shagi0206
pont jó lesz
Negritis, a vajda
2 napja
Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...még 2 Frieren rész maradt nekem
shagi0206
pont jó lesz
2 napja
Mindenki tudta, mit fog a Bucs csinálni, csak Evero nemJó de lett belőle 40 yardos passz?
Jakehomer
2 napja
Mindenki tudta, mit fog a Bucs csinálni, csak Evero nemannyira nem örültem hogy lecseréltük VJre
Jakehomer
azért azóta már nem bánom annyira
2 napja
Pff, még özön idő van a kövi meccsig. Be ne aludnék addig...