Week 18 szombati dupla
2 napja
Miért puntol ez az idiótaMert nem adhatunk nekik megint egy rövid pályát
FloresR
2 napja
Sea védelem brutál ,mint ha egy másik ligában játszanának
2 napja
Hát eddig ez elég szarul fest..de lehet rosszabb..
2 napja
FloresR
339
Miért puntol ez az idióta
2 napja
Jaja, lehet hogy általában okés, de ezt nagyon elcukrozta.Amúgy ki ez a jóképességű safety? 😀mármint ki? Mustapha? Esélye nem lett volna sok más safetynek sem, amúgy szerintem Mustapha annyira nem rossz játékos (legalábbis amit én láttam belőle, az alapján).
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
2 napja
Amúgy ki ez a jóképességű safety? 😀mármint ki? Mustapha? Esélye nem lett volna sok más safetynek sem, amúgy szerintem Mustapha annyira nem rossz játékos (legalábbis amit én láttam belőle, az alapján).
Vitézlő Titoknok tomz
2 napja
Amúgy ki ez a jóképességű safety? 😀Szerintem nem nagyon hibázott, Charbs ilyenkor 10/9 fejjel belemegy a védőbe, most megviccelte.
Vitézlő Titoknok tomz
2 napja
Amúgy ki ez a jóképességű safety? 😀
2 napja
Ó jaj😅
2 napja
Olé.
2 napja
Ójeeee
2 napja
Ahogy Zombori bá' mondaná, a tét rányomja a súlyát a játékra...
2 napja
Szerencsére nem bűnhődtünk meg nagyon, kb egyből lövőtávban kezdjük ezt a driveot. Csak ne legyen TO.
2 napja
Tetszik eddig Darnold játéka.😘Nektek sincs szégyenkezni valótok eddig tetszetős
Ers81
2 napja
Ez komoly drive volf.
2 napja
Nyilván zseniális szezonja van McCaffreynek, de ne szopkodjuk fel mindenki fölé. Mert pl Bijan scrimmage yardokban előtte van.
2 napja
Tetszik eddig Darnold játéka.😘
2 napja
ez faszság volt. ha már 1st downra elbasztuk, akkor rúgjuk be a field goalt. nem baj, bíztató drive volt, hetek óta a legjobb kezdés a végét leszámítva
2 napja
Egy prime Wilson kéne ebbe a csapatba, és nem lenne kérdés pár évig, hogy ki viszi a gyűrűt. 😊
2 napja
öööwtf?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Ezt kivédekeztük..wow..☺️
2 napja
B+SD.