Wild Card szombat
több mint 3 éve
Ezen a Tampan a Saints ugy fog atmenni, hogy Payton az utolso negyedben mar Hill-el a center mogott fog erot fitogtatni.Soha nem tenne ilyet. Kamarával lesz wildcat minden playban, az Paytonosabb megoldás.
undisputedly
Persze nem, háromszor megverni Bradyt egy szezonban nem annyira egyszerű falat.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Foldrol pattant vissza? Ha most sem viszik be, 4 RZ latogatasbol 0 TD. Az valami brutal modon utolso lenne az egesz ligaban alapszakaszt tekintve nyilvan. Pocsek formaban van ma ez a Tampa O.Igazából csak az RZ-ben volt para, összességében sokkal jobban ment, mint vártam, kis túlzással minden drive veszélyes volt, pedig azért a Washingtonban benne volt, hogy lehet itt limitálás. De szerencsére Youngot pl teljesen kikapcsolták
undisputedly
Ez az offense jelen állapotában 30-at bárkinek képes felpakolni, ezt pedig jó látni. A védelmet, nos, kevésbé
több mint 3 éve
Ezen a Tampan a Saints ugy fog atmenni, hogy Payton az utolso negyedben mar Hill-el a center mogott fog erot fitogtatni.
több mint 3 éve
Gondolom personnel dontes miatt.ab-t miert nem toljak. o eleg keveset szokott droppolni. marmint ok hogy nem reg jatszik tampaban. de ha o droppol, ott valszeg mas is azt tenne. nem arrol volt itt hires nalunk. es ha masnak nem megy serult eleg egyertelmu dontes lenne.WR dropok, nem csak az endzoneban, momentum fumble stb.Foldrol pattant vissza? Ha most sem viszik be, 4 RZ latogatasbol 0 TD. Az valami brutal modon utolso lenne az egesz ligaban alapszakaszt tekintve nyilvan. Pocsek formaban van ma ez a Tampa O.A fal és a kecske rendben van, csak ma két TD-t dobtak el az elkapoi a RZ-ban.
undisputedly
Sztyopa
Cappa serulese amugy megerzodott. Ez a PS toltelek guard gyengen jatszik.
Evans is felig serult, o vedheto, de Godwin magyon gyengen jatszik.
Tobb drajvban amugy AB fent sem volt, ezt sem ertem.
undisputedly
Gabor81
több mint 3 éve
Bowles így mit csinál? Van egy csere szintű irányító, és 3 man rush? Nyerni fog így is a Tampa, de ez már engem bosszant.Mert buta. Elso felidoben 100% blitz, de scramble miatt jottek a yardok, azota meg az ellenkezojet tolja a preventben.
Gyurma Pappa
Vicc.
több mint 3 éve
Most meg minden playben flaget dobbak, hogy megallitsaknaz orat 😀 WTFEkkora csit b+
több mint 3 éve
Bowles így mit csinál? Van egy csere szintű irányító, és 3 man rush? Nyerni fog így is a Tampa, de ez már engem bosszant.
több mint 3 éve
Gabor81
803
ab-t miert nem toljak. o eleg keveset szokott droppolni. marmint ok hogy nem reg jatszik tampaban. de ha o droppol, ott valszeg mas is azt tenne. nem arrol volt itt hires nalunk. es ha masnak nem megy serult eleg egyertelmu dontes lenne.WR dropok, nem csak az endzoneban, momentum fumble stb.Foldrol pattant vissza? Ha most sem viszik be, 4 RZ latogatasbol 0 TD. Az valami brutal modon utolso lenne az egesz ligaban alapszakaszt tekintve nyilvan. Pocsek formaban van ma ez a Tampa O.A fal és a kecske rendben van, csak ma két TD-t dobtak el az elkapoi a RZ-ban.
undisputedly
Sztyopa
undisputedly
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
Szerintem volt 1 pillanat mikor egyik kezével se fogta.
több mint 3 éve
Lol, es megadjak.Itt odaadnak egy 6-ost, Tampa ak nem adjak oda a labdat, kamu flaget dobbak rajuk endzoneban...
Oke, hogy fomusorido, de ennyire nem kellene a hazai csapatot tolni.
több mint 3 éve
Sztyopa
306
Mert patent az Off.C.! Ja, nem. Gronk fele labda se ment ma talan, botrany a playe hivas, ahogy egesz evben. Ugyan ez igaz Bowles-ra is, egesz meccsen keptelen alkalmazkodni.WR dropok, nem csak az endzoneban, momentum fumble stb.Foldrol pattant vissza? Ha most sem viszik be, 4 RZ latogatasbol 0 TD. Az valami brutal modon utolso lenne az egesz ligaban alapszakaszt tekintve nyilvan. Pocsek formaban van ma ez a Tampa O.A fal és a kecske rendben van, csak ma két TD-t dobtak el az elkapoi a RZ-ban.
undisputedly
Sztyopa
undisputedly
Mondjuk ez a meccs meg igy is tukorsima lenne, ha megadjak a fumblit, vagy nem dobnak kamu flaget, vagy csak a felet elkaptak volna a droppolt passzoknak a Tampasok.
Why so serious?
több mint 3 éve
két pontos lennék, csak sikerülnékbár sok értelme nincs rámenni
EasyGhost
több mint 3 éve
két pontos lennék, csak sikerülnék
több mint 3 éve
Bravó Heineken! Bravó Washington!
több mint 3 éve
Szornyen gyenge ez a Tampa secondary. Simms ott veri meg oket ahol akarja.
több mint 3 éve
Gabor81
803
nem lehet mar a kecskere bizni a kaposzta(ccsdan)-t. 🤣Foldrol pattant vissza? Ha most sem viszik be, 4 RZ latogatasbol 0 TD. Az valami brutal modon utolso lenne az egesz ligaban alapszakaszt tekintve nyilvan. Pocsek formaban van ma ez a Tampa O.A fal és a kecske rendben van, csak ma két TD-t dobtak el az elkapoi a RZ-ban.
undisputedly
Sztyopa
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
WR dropok, nem csak az endzoneban, momentum fumble stb.Foldrol pattant vissza? Ha most sem viszik be, 4 RZ latogatasbol 0 TD. Az valami brutal modon utolso lenne az egesz ligaban alapszakaszt tekintve nyilvan. Pocsek formaban van ma ez a Tampa O.A fal és a kecske rendben van, csak ma két TD-t dobtak el az elkapoi a RZ-ban.
undisputedly
Sztyopa
több mint 3 éve
Sztyopa
306
Foldrol pattant vissza? Ha most sem viszik be, 4 RZ latogatasbol 0 TD. Az valami brutal modon utolso lenne az egesz ligaban alapszakaszt tekintve nyilvan. Pocsek formaban van ma ez a Tampa O.A fal és a kecske rendben van, csak ma két TD-t dobtak el az elkapoi a RZ-ban.
undisputedly
Why so serious?
több mint 3 éve
Gabor81
803
ott lesz brown , ha nem vesznek ossze tibi vel 🤣. aki kb mindent meg tud fogni, ha jol dobjak neki. es csak jo vedok tudtak akadalyozni. de levenni a palyarol teljesen kevesbe, aranykoraban. de azert a tdnel mutatott is valamit ebbol.Godwin semmit se fog meg ma. Vicc b+FA lesz szezon után, ha kiesik a Bucs, ez neki milliókba kerülhet.
undisputedly
iktriad
több mint 3 éve
na én eddig bírtam, jó éjt!
több mint 3 éve
3 év után újra Fat Lenny playoff TD.
több mint 3 éve
Foldrol pattant vissza? Ha most sem viszik be, 4 RZ latogatasbol 0 TD. Az valami brutal modon utolso lenne az egesz ligaban alapszakaszt tekintve nyilvan. Pocsek formaban van ma ez a Tampa O.