NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 540
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card szombat
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Diggs azért erősen lenyomja a cb-k értékét.
több mint 3 éve
Bob the Goon elkapás.
több mint 3 éve
Szerintem nem volt ez rossz call. A Coltsnak elvileg a támadófala a kimagasló. Ha a legjobb csapatrész középen nem tud rést csinálni egy rövid futáshoz, lehúzhatják a rolót.A gond hogy minden egyes goal line vagy 2 pontos helyzetnel shotgunbol futunk. Ahol hiaba van jo tamadofalad, 1.5secig kell tartani egy goal line lost.
Cruyffista
Ilyen helyzetben szamit, hogy futo helyzetben kapja a lasztit a futo, vagy alloban.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Analitika miatt 4 pont kimaradt + 1 mezőnygól, nekem ez nem tűnik jónak...
több mint 3 éve
Durván futott lukra a LB.Az a szög ...
Burkus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Durván futott lukra a LB.
több mint 3 éve
az a titansaz a jo Reichben, hogy amikor mar mindegy, akkor hirtelen rajon, hogy a playbookjaban a 3. oldal utan is vannak jatekokNem egy lapon van az egész? 😊
Stez
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 298
Ő a másik véglet.és gruden? aki szerint a fieldgoal jobb, mint a td?Ezt elmagyarázza nekem valaki?Szerintem Reich is az a fajta edző (mint Carrol), aki szereti túlgondolkodni az ilyeneket.
nagylaza
Kampman
gedam
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Hálistennek aktív. 😊Mi a goff hir?Vagy csak jobban össze akarják töretni. Ha Watson eelnézést kért Watt-tól, akkor Goff-nak is illene Donald-tólszegény ramsnek nem volt annyi szerencséje, hogy ne épüljön felakkor a következő ponttól kb Garbage Time??a Goff hír miatt nincs garbage time, már lehet azt szakmázgatni
ozibozi
r.baggio
Cruyffista
Toto21
Negritis
több mint 3 éve
Érzem én ezt na 😀twitter.com/MichaelKistNFL/status/1348005856667967490De szar voltPederson módi 😀
warr_b
MirrMurr
dande
több mint 3 éve
USA szagértő se érti miért mentek rá. Analitika ide vagy oda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Rock Chalk Jayhawk. Bocsi elkalandoztam.
több mint 3 éve
Na Eberflus, itt az ido kuldeni a blitzeket. 3.5 sec alatt dob atlagosan Allen, az rengeteg...
A Bills eddig a passzplayek 41%an ert oda valamilyen formaban, nalunk ez a szam 20%, es szinte alig blitzelunk.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nem pihentetik jövő hétreMi a goff hir?Vagy csak jobban össze akarják töretni. Ha Watson eelnézést kért Watt-tól, akkor Goff-nak is illene Donald-tólszegény ramsnek nem volt annyi szerencséje, hogy ne épüljön felakkor a következő ponttól kb Garbage Time??a Goff hír miatt nincs garbage time, már lehet azt szakmázgatni
ozibozi
r.baggio
Cruyffista
Toto21
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
lucio
327
A Colts tökéletes elképzeléssel jött a meccsre, aztán saját maga szór a kérdéses döntéseivel homokszemet a gépezetébe
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Szerintem nem volt ez rossz call. A Coltsnak elvileg a támadófala a kimagasló. Ha a legjobb csapatrész középen nem tud rést csinálni egy rövid futáshoz, lehúzhatják a rolót.
több mint 3 éve
Mi a goff hir?Vagy csak jobban össze akarják töretni. Ha Watson eelnézést kért Watt-tól, akkor Goff-nak is illene Donald-tólszegény ramsnek nem volt annyi szerencséje, hogy ne épüljön felakkor a következő ponttól kb Garbage Time??a Goff hír miatt nincs garbage time, már lehet azt szakmázgatni
ozibozi
r.baggio
Cruyffista
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Pff...A büntetés miatt jó volt a 2 pontos, de Zoli már előtte is azt akart, minek?PÉEFEFNÉL dolgozik
Sifur
Heisman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 380
A végén lehetne csöcs-összefoglaló, olyan Sporttévés módra
több mint 3 éve
Kampman
28 298
Ezt elmagyarázza nekem valaki?Szerintem Reich is az a fajta edző (mint Carrol), aki szereti túlgondolkodni az ilyeneket.
nagylaza
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Vagy csak jobban össze akarják töretni. Ha Watson eelnézést kért Watt-tól, akkor Goff-nak is illene Donald-tólszegény ramsnek nem volt annyi szerencséje, hogy ne épüljön felakkor a következő ponttól kb Garbage Time??a Goff hír miatt nincs garbage time, már lehet azt szakmázgatni
ozibozi
r.baggio
Cruyffista
több mint 3 éve
az a jo Reichben, hogy amikor mar mindegy, akkor hirtelen rajon, hogy a playbookjaban a 3. oldal utan is vannak jatekokNem egy lapon van az egész? 😊
Stez
több mint 3 éve
twitter.com/MichaelKistNFL/status/1348005856667967490De szar voltPederson módi 😀
warr_b
MirrMurr
több mint 3 éve
Mondjuk Hansen is van akkora faszarc H a régi énje elővenné😊14 éves orosz kanca, atom méretű kannákkal, mégis mi bajod lehet ezzel a kombóval?A Rivers intnél instant lököm fel ide a csöcsöket, már be van illetszve, csak a posztolásra vár.de jók legyenek ne a szokásos best of orosz online társkereső
akdestroyer
briareos
akdestroyer
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!