NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Wild Card szombat
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
a sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isTényleg!!! Ezen néha meg is lepődtem, amikor egyszer csak elkezd eredeti nyelven...bár fogalmam sincs mit csináltam, de akkor ez nem véletlen 😊 Cool
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 290
eskü, egy pillanatra beugrott nekem Manning, ahogy oldalról Riverst mutatták! 😊Nekem Daniel Jonesról ugrik be állandóan Eli.
csi77
több mint 3 éve
Aszittem, nem lehetnek nézők...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
a sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isÓriási találmány.
r.baggio
Hányason keressem?
több mint 3 éve
eskü, egy pillanatra beugrott nekem Manning, ahogy oldalról Riverst mutatták! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
a sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
alazunk, a Bills megroppant, momentum, ki kell hasznalni
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Mégsem fogadhatok ellenünk, bármi is van.20ezrem van a csapaton. Rivers ne kúrd el!Az de bátor volt 😀 De hát gyáva népnek nincs hazája
mukijoe
LeviPoki
több mint 3 éve
Egyébként a meccset lehet nem is kell nézni elég az eredménykövető, hogy irreleváns infokból tudd hogy mi nem történik 😊
több mint 3 éve
Nem akartam at first sight ilyen markánsan fogalmazni. 😊Sziasztok! Első randevú az Arena4-el, január 04-től van a UPC-nél Eurosport helyett. 😕 Azért Kun Zsolthoz képest Ricsi egy élmény volt. Még ha visított, akkor is.Én nem vagyok képes olyan közvetítést hallgatni amiben Maka van.
Burkus
Viselhetetlen.
Bazzani
több mint 3 éve
Sziasztok! Első randevú az Arena4-el, január 04-től van a UPC-nél Eurosport helyett. 😕 Azért Kun Zsolthoz képest Ricsi egy élmény volt. Még ha visított, akkor is.Én nem vagyok képes olyan közvetítést hallgatni amiben Maka van.
Burkus
Viselhetetlen.
több mint 3 éve
Halihó, itt lehet eredményközvetiteni? 😀
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
20ezrem van a csapaton. Rivers ne kúrd el!Az de bátor volt 😀 De hát gyáva népnek nincs hazája
mukijoe
több mint 3 éve
20ezrem van a csapaton. Rivers ne kúrd el!Már 9x megtette 😛
mukijoe
több mint 3 éve
Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!
több mint 3 éve
Sziasztok! Első randevú az Arena4-el, január 04-től van a UPC-nél Eurosport helyett. 😕 Azért Kun Zsolthoz képest Ricsi egy élmény volt. Még ha visított, akkor is.
több mint 3 éve
Ja értem.kell nekik azt a buzi digit használni, akik nem akarnak megegyezni velük 😊ilyenkor mi a baj amúgy az arena4-el???Jaaaaaaa amúgy semmi.
sokan csak szídják, pedig jön hd-ben is 😊
Klaci79
Egy halom embernek nincs dehát kit zavar ez?
Bazzani
Klaci79
több mint 3 éve
Elmúlt...A streamem késik, vagy a meccs?19:05 a kezdés
nagylaza
Klaci79
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
20ezrem van a csapaton. Rivers ne kúrd el!
több mint 3 éve
A streamem késik, vagy a meccs?19:05 a kickoff 😊
nagylaza
több mint 3 éve
szintén a kisszobában, laptop előtt...Hasonló okból, mint én?
Teabee
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
kell nekik azt a buzi digit használni, akik nem akarnak megegyezni velük 😊ilyenkor mi a baj amúgy az arena4-el???Jaaaaaaa amúgy semmi.
sokan csak szídják, pedig jön hd-ben is 😊
Klaci79
Egy halom embernek nincs dehát kit zavar ez?
Bazzani