Wild Card szombat
több mint 3 éve
Bence94
1 949
ez a beszéd! 😀
több mint 3 éve
Ha Baggio kommentálna sose kapcsolnék persze angolra 😊😉top komment!
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Ez a követő szabályzat marha jó 😂🤣Alekosznak a bowl eredménykövető hozta össze a tavalyi nyaralását.
Nem is értem miért... 😎
Chargers LT
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Ez a követő szabályzat marha jó 😂🤣Mondjuk az érdekes stat lesz, hogy szünetben hány hozzászólás lesz, és hogy abból mennyi csöcsös... 😀
Nem is értem miért... 😎
Chargers LT
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Ha Baggio kommentálna sose kapcsolnék persze angolra 😊😉
több mint 3 éve
Én is az vagyok, nézhetem streamen, hurrá 💖Távirányítón nincs "audio" gomb?ő digis, ezt nem tudja sajnos feldolgozni
Burkus
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ez a követő szabályzat marha jó 😂🤣Nem is értem miért... 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Távirányítón nincs "audio" gomb?ő digis, ezt nem tudja sajnos feldolgozni
Burkus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bazzani Digis nincs arena 4 neki. Lépjünk tovább mert unalmas.Távirányítón nincs "audio" gomb?Nincs olyan.165-ös nálama sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isÓriási találmány.
r.baggio
Hányason keressem?
Bazzani
r.baggio
Bazzani
Burkus
több mint 3 éve
TY igazán megfoghatta volna
több mint 3 éve
Digis vagyok.Távirányítón nincs "audio" gomb?Nincs olyan.165-ös nálama sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isÓriási találmány.
r.baggio
Hányason keressem?
Bazzani
r.baggio
Bazzani
Burkus
Értsd az iróniát.
több mint 3 éve
Azt tudom, csak írták, hogy a Bills Mafia nélkül nem lesz ugyanaz, meg huszoniksz év után első hazai playoff meccsük...Aszittem, nem lehetnek nézők...Államtól/megyétől/várostól függ, hogy mi lehet.
warr_b
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Riv INT próbát tartott.
több mint 3 éve
Távirányítón nincs "audio" gomb?Nincs olyan.165-ös nálama sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isÓriási találmány.
r.baggio
Hányason keressem?
Bazzani
r.baggio
Bazzani
több mint 3 éve
Nincs olyan.165-ös nálama sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isÓriási találmány.
r.baggio
Hányason keressem?
Bazzani
r.baggio
több mint 3 éve
Én csak a távirányítón az "audio" gomb megnyomása után kiválasztottam az angol opciót.165-ös nálama sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isÓriási találmány.
r.baggio
Hányason keressem?
Bazzani
r.baggio
több mint 3 éve
kicsit meglepo volt, hogy nyolcadszor is draw futas, ugyhogy biztos ami biztos, ez fogja megakasztani a tamadast
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Tényleg....hangsávot lehet váltani...kurvajó 😀
több mint 3 éve
Taylor ott folytatja, ahol ellenünk abbahagyta.
több mint 3 éve
Hajrá Rivers 😎Kell a TD
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Aszittem, nem lehetnek nézők...Államtól/megyétől/várostól függ, hogy mi lehet.
warr_b
több mint 3 éve
Nem véletlenül.eskü, egy pillanatra beugrott nekem Manning, ahogy oldalról Riverst mutatták! 😊Nekem Daniel Jonesról ugrik be állandóan Eli.
csi77
Kampman
több mint 3 éve
165-ös nálama sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isÓriási találmány.
r.baggio
Hányason keressem?
Bazzani
---
több mint 3 éve
a sport tv-től eltérően arena4-en át lehet állítani a hangsávot az eredetire isHálás köszönet a tippért. Már megy is az eredeti közvetítés hangja. 😊
r.baggio