Wild Card szombat
több mint 2 éve
Ez lehet a Bengals "szerencséje", ha a Raiders is csak FG-ig jut el
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Akkor ez volt az Arena4 Bostick-ja.annyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.persze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
dobjatok vmi témát szétunom magam
briareos
r.baggio
briareos
yooker
amúgy az a vicc hogy 4ből 3 emberrel semmi gond nem volt a studióban és a kommentátor állás is rendben volt
csak hát 1 embertől legendás let
Negritis
briareos
ahogy szecska is jó volt oda mint "lelkes rajongó celeb"
Negritis
shawnka
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
A 49ers meccsére gondoltam, mint a forduló legjobbjának ígérkező meccse, ezt tettem volna 2. helyre, de remélem ez már nem lesz.Akkora vicc lett, mint az, h T. Diggs 1st team all pro lett
több mint 2 éve
beszari hogy nem ment neki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ervinator
1 700
Ez miért alakult így?annyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.persze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
amúgy az a vicc hogy 4ből 3 emberrel semmi gond nem volt a studióban és a kommentátor állás is rendben volt
Negritis
briareos
Negritis
shawnka
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
annyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.nyilván ez ilyen 😀
shawnka
több mint 2 éve
én leszartam a hype-t csak belenézegettembevolt hypeolva a sok újítás, és ahhoz képest ez Árpa csíkjaiban valósult leginkább meg. ez a baj, és nagyon le lett húzva a csatorna emiattpersze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
Negritis
briareos
Negritis
Heisman
nekem szórakoztató volt
több mint 2 éve
Statpumpa.The Raiders will have to gain 120 yards on this drive to score a TD
— Jason Cole (@JasonCole62) January 16, 2022
empty taxi
több mint 2 éve
Sebii
3 526
Amilyen élvezetes volt az első félidő, akkora kínszenvedés volt ez a 3. negyed
több mint 2 éve
annyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.persze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
Negritis
briareos
Negritis
több mint 2 éve
Első negyed jó volt, azóta kabaré az egész
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
DJ Reader lassan egymaga tartja a Bengals előnyét D-ben.
több mint 2 éve
Mi a faszert szaroznak igy az oraval bazmeg
több mint 2 éve
CSINÁLJ JOBBAT FASZT FIKÁZOD EZ NEM NEKED SZÓL TE CSAK NÉZŐ VAGYbevolt hypeolva a sok újítás, és ahhoz képest ez Árpa csíkjaiban valósult leginkább meg. ez a baj, és nagyon le lett húzva a csatorna emiattpersze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
Negritis
briareos
Negritis
Heisman
több mint 2 éve
The Raiders will have to gain 120 yards on this drive to score a TD
— Jason Cole (@JasonCole62) January 16, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Hóding
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csak elbasszuk a végén.....lehet, de hol van az még...
meme
több mint 2 éve
bevolt hypeolva a sok újítás, és ahhoz képest ez Árpa csíkjaiban valósult leginkább meg. ez a baj, és nagyon le lett húzva a csatorna emiattpersze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
Negritis
briareos
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
meme
2 102
csak elbasszuk a végén.....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
persze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
Negritis
briareos
több mint 2 éve
A Bengals védői nagyobb veszélyben vannak, mint egy Bengáli tigris Indiában.jaj
iktriad
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=VMhOcmUBQiE&t=55sárpa szét volt esve egyik srác meg gondolom rettegett h előveszi a faszát ezért full mereven nézett végig kamerábaMi történt ott in nutshell, mert nem sok Arénát néztem eddig?for all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
Negritis
Rodaron
briareos
több mint 2 éve
Mi történt ott in nutshell, mert nem sok Arénát néztem eddig?youtu.be/VMhOcmUBQiE
Rodaron
több mint 2 éve
A Bengals védői nagyobb veszélyben vannak, mint egy Bengáli tigris Indiában.
több mint 2 éve
árpa szét volt esve egyik srác meg gondolom rettegett h előveszi a faszát ezért full mereven nézett végig kamerábaMi történt ott in nutshell, mert nem sok Arénát néztem eddig?for all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
Negritis
Rodaron