Wild Card szombat
több mint 2 éve
miért ne?Ne válogass 😀Hoppbig tits dont count ha dagadt vagy
warr_b
briareos
warr_b
megtehetem, én nem vagyok házas
több mint 2 éve
nekimennek
több mint 2 éve
Ne válogass 😀Hoppbig tits dont count ha dagadt vagy
warr_b
briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Innen csak futni
több mint 2 éve
hát itt most el is dől a meccs végleg
több mint 2 éve
nanananananananananananananaBurrow és Chase szépen felszalámizza Gus Bradley D-jét.chase is better than the catch?
iktriad
NB2
több mint 2 éve
Bengals Defense With & Without Trey Hendrickson
— Next Gen Stats (@NextGenStats) January 16, 2022
First 3 Quarters
Hendrickson ON (23 dropbacks)
🔸 10 team pressures, 43.5% QBP rate
Hendrickson OFF (11 dropbacks)
🔸 0 team pressures, 0%
» Season: 2x pressure rate with (35.8%) than without (17.6%)#LVvsCIN | #RuleTheJungle
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kell a Chase Td, gyerünk
több mint 2 éve
Hopp Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Burrow és Chase szépen felszalámizza Gus Bradley D-jét.Mas kerdes h tok siman opi volt, ezeket sokakra radobjak.
iktriad
több mint 2 éve
Burrow és Chase szépen felszalámizza Gus Bradley D-jét.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=HQh_4_z-1Egyoutube demonetizálnáez hh nem a WatchMojo-ra kerül fel?readshawnka top 10 things you did not know about my lifeannyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.Damon Hillt is szerintem Palik Laci tette hallhatatlanná itthon, szóval 1 nagy baki sajna sokáig tud az emlékezetekben megragadni. Sajna ilyen a popszakma.
shawnka
Könyv címe mi lesz? Sonka Baker? 😀
iktriad
briareos
empty taxi
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
youtube demonetizálnáez hh nem a WatchMojo-ra kerül fel?readshawnka top 10 things you did not know about my lifeannyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.Damon Hillt is szerintem Palik Laci tette hallhatatlanná itthon, szóval 1 nagy baki sajna sokáig tud az emlékezetekben megragadni. Sajna ilyen a popszakma.
shawnka
iktriad
briareos
empty taxi
több mint 2 éve
teljesen rossz hozzáállás.ha egyszer eljutok oda jobb lesz 😉CSINÁLJ JOBBAT FASZT FIKÁZOD EZ NEM NEKED SZÓL TE CSAK NÉZŐ VAGYbevolt hypeolva a sok újítás, és ahhoz képest ez Árpa csíkjaiban valósult leginkább meg. ez a baj, és nagyon le lett húzva a csatorna emiattpersze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
dobjatok vmi témát szétunom magam
briareos
r.baggio
briareos
yooker
amúgy az a vicc hogy 4ből 3 emberrel semmi gond nem volt a studióban és a kommentátor állás is rendben volt
csak hát 1 embertől legendás let
Negritis
briareos
ahogy szecska is jó volt oda mint "lelkes rajongó celeb"
Negritis
Heisman
briareos
Heisman
Nem Ha, hanem Amikor majd.
több mint 2 éve
ez hh nem a WatchMojo-ra kerül fel?readshawnka top 10 things you did not know about my lifeannyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.Damon Hillt is szerintem Palik Laci tette hallhatatlanná itthon, szóval 1 nagy baki sajna sokáig tud az emlékezetekben megragadni. Sajna ilyen a popszakma.
shawnka
iktriad
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
a lényeg hogy raiders dont rule
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ha egyszer eljutok oda jobb lesz 😉CSINÁLJ JOBBAT FASZT FIKÁZOD EZ NEM NEKED SZÓL TE CSAK NÉZŐ VAGYbevolt hypeolva a sok újítás, és ahhoz képest ez Árpa csíkjaiban valósult leginkább meg. ez a baj, és nagyon le lett húzva a csatorna emiattpersze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
amúgy az a vicc hogy 4ből 3 emberrel semmi gond nem volt a studióban és a kommentátor állás is rendben volt
Negritis
briareos
Negritis
Heisman
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
readshawnka top 10 things you did not know about my lifeannyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.Damon Hillt is szerintem Palik Laci tette hallhatatlanná itthon, szóval 1 nagy baki sajna sokáig tud az emlékezetekben megragadni. Sajna ilyen a popszakma.
shawnka
iktriad
több mint 2 éve
Vagy Buttfumbleja.Akkor ez volt az Arena4 Bostick-ja.annyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.persze, nem volt tökéletes de nagy gond nem volt senkivelazért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
Negritis
briareos
Negritis
shawnka
Tactful Cactus
több mint 2 éve
szerintem behúzza a Bengals, de pont elbasszák a 6.5ös spreademet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ez miért alakult így?Keresd a líra könyvesboltokban!
ervinator
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
több mint 2 éve
annyira borzasztó, hogy hiába csináltunk azóta meg közel 100 stúdiós műsort baki nélkül, ettől sosem fogunk megszabadulni. egyszer majd leírom az életrajzi könyvemben, hogy ez miért alakult így.Damon Hillt is szerintem Palik Laci tette hallhatatlanná itthon, szóval 1 nagy baki sajna sokáig tud az emlékezetekben megragadni. Sajna ilyen a popszakma.
shawnka