Wild Card szombat
több mint 2 éve
A Raiders hosszú drive-okat vezet -> megsérül az összes Bengals védő.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Terd volt az nem boka
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
idén néznék inkább 4ból 4 Árpát ...)for all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
dobjatok vmi témát szétunom magam
briareos
r.baggio
briareos
yooker
amúgy az a vicc hogy 4ből 3 emberrel semmi gond nem volt a studióban és a kommentátor állás is rendben volt
csak hát 1 embertől legendás let
Negritis
több mint 2 éve
Csóri Bengals
több mint 2 éve
azért a sose pislogo cyborg softwarén még reszelhetnénekfor all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
amúgy az a vicc hogy 4ből 3 emberrel semmi gond nem volt a studióban és a kommentátor állás is rendben volt
Negritis
több mint 2 éve
Gyerünk Raiders, legyen ebből meccs még a 4. negyedre!sztem mindenképp meccs lesz a 4.be is
iktriad
túl sok FG-t tolt a bengals
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Gyerünk Raiders, legyen ebből meccs még a 4. negyedre!
több mint 2 éve
for all the wrong reasons 😀most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
yooker
több mint 2 éve
Trey Hendrickson being evaluated for a concussion per broadcast. Questionable to return
— Will Brinson (@WillBrinson) January 15, 2022
Madden hates me.
több mint 2 éve
Azt nem, de a Persis Solo 2-1-re nyert a RANS Cilegon ellen 😀Nem hiszlek el, gondolom a szöglet statokat is fejből vágod.Dec. 30-án volt a döntő, szorri 😊Azt hittem minimum jössz az indonéz másodosztály eredményeivel vagy valaminaPina.
briareos
warr_b
davemayer
warr_b
davemayer
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mitől lett ilyen hosszú ez a meccs?www.youtube.com/watch?v=sR_krhZsSTk
nagylaza
több mint 2 éve
most nem azért de szerintem ikonikus volt a SB tavaly... kanyarban nem volt szerintem a világon egy csatorna sem hozzájuk 😊az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
briareos
Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
meme
2 102
védelemtől nagyon kéne egy kis javulás......
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Carr mit akart ezzel a gyertyával?dpi
empty taxi
több mint 2 éve
naTua.
briareos
casaubon
több mint 2 éve
1. Nagyon szar a gyep2. Faxé kell beledumálni Buday Zoli mondandójába?
több mint 2 éve
Carr mit akart ezzel a gyertyával?
Madden hates me.
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Mitől lett ilyen hosszú ez a meccs?Ez van, ha minden masodik drive-ban percekig tanacskoznak a birok
nagylaza
több mint 2 éve
Mitől lett ilyen hosszú ez a meccs?több a reklám meg sok a passz
nagylaza
több mint 2 éve
Nem hiszlek el, gondolom a szöglet statokat is fejből vágod.Dec. 30-án volt a döntő, szorri 😊Azt hittem minimum jössz az indonéz másodosztály eredményeivel vagy valaminaPina.
briareos
warr_b
davemayer
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mitől lett ilyen hosszú ez a meccs?
több mint 2 éve
Dec. 30-án volt a döntő, szorri 😊Azt hittem minimum jössz az indonéz másodosztály eredményeivel vagy valaminaPina.
briareos
warr_b
davemayer
több mint 2 éve
az ominózus sb közvetités egyes részeit láttam csak arénán, sose néztem pedig benne van csomagombannaSzar az arena4, mindenki idióta de a kinti közvetítésekben legalább még soha semmi hülyeséget nem mondtak
briareos
r.baggio
több mint 2 éve
ja! annak szántam 😊ez is egy vélemény...hát nem tudom...2 éve van gamepassem de nem vagyok elájulva a külföldi közvetítésektőlFos a Vodafone net, és állandóan leszakad a GamePass. Hidd el nem is nézném ottminek ott nézni? 😀ezek a sporik legalább a meccs után mehetnek pihenniSporiknal, csak a közvetítő ember rosszabb az Arenan, fogalma nincs hol van.
Heisman
Rodaron
Negritis
Rodaron
Romo nagyon fasza de a többi nem jobb mint Zoliék szerintem
yooker
briareos