Wild Card szombat
több mint 2 éve
Geno nem ment a stiffarm
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
És erről CharlieMiért passzolunk ennyit szakadó esőben?Mert a kamion miénk és elakarunk menni vele
Fussunk....
Steve Ribbed
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Felelmetes a 9ers D
több mint 2 éve
Ebből a third downból kiindulva Geno is ezt hitteReméljük Geno nem kap akkora kiütést ma, mint anno Enemkpalitól a Jets öltözőben.Tiszta 2015 vagy.
iktriad
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Miért passzolunk ennyit szakadó esőben?Mert a kamion miénk és elakarunk menni vele
Fussunk....
Steve Ribbed
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Ez a 'kind of' szakkomentátor amcsiknál kááájndööö idegesítő az egy mondatban kááájndööö elhelyezett kááájndööö-k számábanI kinda agree with you, I mean, you know....
zsoeo
több mint 2 éve
A 19 yardos Á-lyuk-nak azért szép volt.elképesztő, hallatlanNem szigorú, szar.ez nem dpi?Szigorú hívás lett volna szerintem
petey
shagi0206
Purdy gyereknek három passzából kettő értékelhetetlen.
Jakehomer
petey
több mint 2 éve
Ez a 'kind of' szakkomentátor amcsiknál kááájndööö idegesítő az egy mondatban kááájndööö elhelyezett kááájndööö-k számában
több mint 2 éve
szerintem Purdy kiégett
több mint 2 éve
Miért passzolunk ennyit szakadó esőben? Fussunk....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Ebbű pontok lesznekcsitt csatt beverte tövig.
shagi0206
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Purdy gyereknek három passzából kettő értékelhetetlen.Tőle teljesen elfogadható a rookie mistake.
Jakehomer
több mint 2 éve
Sziasztok! Úgy tűnik a fiú mág meg van illetődve első PO meccsén, de az vesse rá az első követ, aki nem lenne...😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
elképesztő, hallatlanNem szigorú, szar.ez nem dpi?Szigorú hívás lett volna szerintem
petey
shagi0206
Jakehomer
több mint 2 éve
Nem szigorú, szar.ez nem dpi?Szigorú hívás lett volna szerintem
petey
shagi0206
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
ez nem dpi????? ez ugyan miért? simán felnyújtotta kezét és a labda ráesett a támadót utána érte el
petey
több mint 2 éve
ez nem dpi?Nem
petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
fura, hogy nem AFC a wild card első meccse, mondjuk a HoustonnalPedig a Bills-Dolphins és Cincy-Ravens legalább olyan "jónak" ígérkezik, mint a Houston PO meccsek...
Tactful Cactus
több mint 2 éve
lottószámokhoz nem értesz véletlen? 😀azért ennek a Purdy gyereknek szorítokAmikor Istivel közvetítettük az Iowa State Fiesta Bowlját az Oregon ellen, mi már tudtuk hogy pár év múlva rájátszásban lesz nfl kezdő qb!
🤘 gaben 🤘
r.baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
azért ennek a Purdy gyereknek szorítokAmikor Istivel közvetítettük az Iowa State Fiesta Bowlját az Oregon ellen, mi már tudtuk hogy pár év múlva rájátszásban lesz nfl kezdő qb!
🤘 gaben 🤘

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Bazdki. Outside zone futásokra nem készültünk egy Shanahan vezette csapatban.
Én megértem, ez engem is meglep.