Wild Card szombat
2 feliratkozó
10 órája
PO az PO, mind1, hogy hol vanAz azért mi business. Egy aplikáció, ami figyel arra, hogy nehogy esős időben kintre foglalj helyet az étteremben. És ennek az üzletnek annyira megy, hogy NFL PO reklámot tudnak fizetni meccsközben.mármint texans meccs reklámot a CBS-en 😊
Sixo
Negritis, a vajda
10 órája
Az azért mi business. Egy aplikáció, ami figyel arra, hogy nehogy esős időben kintre foglalj helyet az étteremben. És ennek az üzletnek annyira megy, hogy NFL PO reklámot tudnak fizetni meccsközben.Biztos valami pénzmosoda. 😀
Sixo
10 órája
Az azért mi business. Egy aplikáció, ami figyel arra, hogy nehogy esős időben kintre foglalj helyet az étteremben. És ennek az üzletnek annyira megy, hogy NFL PO reklámot tudnak fizetni meccsközben.mármint texans meccs reklámot a CBS-en 😊
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
Majdnem jött a Herbie pick...
10 órája
Az azért mi business. Egy aplikáció, ami figyel arra, hogy nehogy esős időben kintre foglalj helyet az étteremben. És ennek az üzletnek annyira megy, hogy NFL PO reklámot tudnak fizetni meccsközben.
10 órája
Mert nem volt pick6, Hörbi elbaszta 😀😀Nem hinném, nem látom a TD-ket.Löfli right nowLöfli figyelj csak, 2 bot bejutott a topicba, intézkedned kéne.Lófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Kampman
Sixo
10 órája
Nem hinném, nem látom a TD-ket.Löfli right nowLöfli figyelj csak, 2 bot bejutott a topicba, intézkedned kéne.Lófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Kampman
10 órája
Jó estét, szokásos Texans nyitó meccs, garbage time van már?Látsz csöcst vagy Alekoszt?
Heisman nádor
Na akkor.
10 órája
Na ez szép passz volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
10 órája
Jó estét, szokásos Texans nyitó meccs, garbage time van már?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 órája
Kampman
28 751
Löfli right nowLöfli figyelj csak, 2 bot bejutott a topicba, intézkedned kéne.Lófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
10 órája
Kb annyi az esély mint idén Pats PO szerepléséreArra Herberttől kb 3% esély van idénLófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 órája
Ma nyertem a lovin egy kb 5k-t, gondolkodtam rajta, hogy feltegyem a Chargersre, de inkább craftsört vettem belöle 😀A holnap ilyenkor kezdődőre tedd fel, csak a vendégre
zacknorb
10 órája
Texasba nem tudnak stadiont èpíteni😛
10 órája
Arra Herberttől kb 3% esély van idénLófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Chargers LT
10 órája
Fuh de zavar ez a fénycsík a pálya közepén.Texasi stadionok sajátja, hogy a napfényt zavaró eszközzé teszik.
Sixo
10 órája
Arra Herberttől kb 3% esély van idénLófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
10 órája
Ma nyertem a lovin egy kb 5k-t, gondolkodtam rajta, hogy feltegyem a Chargersre, de inkább craftsört vettem belöle 😀végülis mind1 hogy húzod le a WC-n 😊
zacknorb
10 órája
Ma nyertem a lovin egy kb 5k-t, gondolkodtam rajta, hogy feltegyem a Chargersre, de inkább craftsört vettem belöle 😀
10 órája
Milyen bot? Gumi?Löfli figyelj csak, 2 bot bejutott a topicba, intézkedned kéne.Lófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Draft
10 órája
Löfli figyelj csak, 2 bot bejutott a topicba, intézkedned kéne.Lófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
10 órája
Lófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
Draft