Wild Card szombat
2 feliratkozó
10 órája
Idén is elkövettem azon hibát, hogy nem írtam egész éven át a trash zenéket, amiket PO követőkbe be lehet küldeni.Írj privátba Iktriadnak. Ő ismer annyit, hogy mindketten tudtok linkelni eleget reggelig.
zacknorb
10 órája
Idén is elkövettem azon hibát, hogy nem írtam egész éven át a trash zenéket, amiket PO követőkbe be lehet küldeni.Neked hiba, nekünk öröm.
zacknorb
10 órája
Idén is elkövettem azon hibát, hogy nem írtam egész éven át a trash zenéket, amiket PO követőkbe be lehet küldeni.
10 órája
Go Pack Go! Ja, nem ide...🙂
10 órája
Köszönöm!
10 órája
Sziasztok,givemeredditstreams.xyz/nfl/401671878/chargers-vs-texans
Működő linkje lenne valakinek?
clbass
10 órája
Sziasztok,az alsó
Működő linkje lenne valakinek?
clbass
nflwebcast.com/houston-texans-live-stream-online-free-houston-texans-live-stream-online-free/
10 órája
mivan?Ez most egy komoly meccs lesz, itt semmi helye csöcsöknek.Írod mindezt egy Chargers cheerleaderes avatarral. 😀
Sixo
iktriad
10 órája
Ez most egy komoly meccs lesz, itt semmi helye csöcsöknek.Írod mindezt egy Chargers cheerleaderes avatarral. 😀
Sixo
10 órája
Szerintem először a Houston húzzon el 17-0-ra aztán a a Chargers fordítson 34-17-re ès vègül a Houston nyer 35-34re, így mindkettő elègedetten kimaxolja a szokásos csóker faktort de vègül vki nyer, többek között mi nèzők 😀😛🤗 (s lehet sok cscs)😛
10 órája
Ez most egy komoly meccs lesz, itt semmi helye csöcsöknek.Rossz fórum
Sixo
10 órája
A Chargersről beszélünk. Ok, hogy Haribó rendbe szedte őket, de ez lesz az első nagy teszt, hogy végre tudják is azt hozni, amire képesek.Tutira úriember nem fogad 😊Herberték már smafu?Playoff és csöcsökÉs Texans. 😀
gamerkr
iktriad
gamerkr
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: iktriad
11 órája
Tutira úriember nem fogad 😊Herberték már smafu?Playoff és csöcsökÉs Texans. 😀
gamerkr
iktriad
gamerkr
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 órája
Herberték már smafu?Playoff és csöcsökÉs Texans. 😀
gamerkr
iktriad
11 órája
Playoff és csöcsök....jegyben járnak😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 órája
Kampman
28 751
De a Texans ma jó eséllyel kizúg, a playoff és a csöcsök viszont mennek továbbPlayoff és csöcsökÉs Texans. 😀
gamerkr
iktriad
11 órája
Playoff és csöcsökÉs Texans. 😀
gamerkr
11 órája
Kihúzod a gyufát 😄Tavaly ilyenkor sokan azt hitték, hogy Stroud az lesz, aztán azóta lassan már kezdi Bryce Young maga mögé utasítani.szóval kell majd nekik egy tartós sztár qbKell majd nekik 1-2 bajnoki cím, vagy valami igazán komoly sztár tartós jelenléte, hogy ne mindig a felszopómeccs szerepét osszák rájuk.A Texans nyolcadjára szerepel a playoffban, mind a nyolcszor csoportgyőztesként, mind a nyolcszor övék az első szombati meccs."Halál, adók, a Texansé az első meccs szombaton a Wild Card körben."
Kampman
iktriad
KampmanBástya ElvtársJJ Watt már szart se ér? 😀
iktriad
Kampman
Felkészül Jayden Daniels és Caleb Williams? 😀
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 órája
Vénusz dombjai😁Lesznek CSÖCSÖK?😁Tessék itt van neked már most pár dús domb. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad