Wild Card szombat
2 hónapja
kicsit megrázta magát a rams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Na, pisztolypárbaj. Ezt szeretjük.
2 hónapja
Kéne egy turnoverA Jets fanok is ezt várták interception formájában egész évben. Mindhiába
gabokocka
2 hónapja
Kéne egy turnover
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Jó hely, ott született Martin Lawrence.akkor kénytelen leszek frankfurtig menni értetud valaki olyan pékséget bpn, ahol nem előre csomagolt shokupant lehet kapni?Tudnék, de mi van ha ráfogják, hogy az Lancasterben van? Inkább nem kockáztatok.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
2 hónapja
nacua mit mentettbeférne hozzánk CB-nek
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
/ál/német gyerek majdnem elkapta
2 hónapja
nacua mit mentett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
akkor kénytelen leszek frankfurtig menni értetud valaki olyan pékséget bpn, ahol nem előre csomagolt shokupant lehet kapni?Tudnék, de mi van ha ráfogják, hogy az Lancasterben van? Inkább nem kockáztatok.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
De kisgatyában csak 4.6 körül futott.Már előtte is romlott, tán 8/8-cal kezdett, 17/10-nél sérült meg.Olsen eleg sokat beszelt arrol, hogy amiota beverte a kezet, alig van jo passzastafford kiégett?Talan serüles...
Sebii
Fefe77
casaubon
gabokockaLátod a pályán hogy azCoker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Nem gyors, ez volt vele a fő baj a draft előtt.
Geci nagyokat ugrik és egy jó gyerek.
TSzabi
gabokocka
TSzabi
2 hónapja
Ross meg milyen kurva gyors volt, megdöntötte a 40 yard rekordot, aztán mi lett belőle?JSN-re is finnyáskodott a sok szagértő a draft előtt hogy lassú a 40 yardja. Még szerencse hogy a pályán nem egyenes vonalban kell futni, úgyhogy egész jól elvan.Jerry Rice gyors volt? Nem gondolnám.Coker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Nem gyors, ez volt vele a fő baj a draft előtt.
TSzabi
gabokocka
shagi0206
Sebii
A sebesség nem elég ahhoz, hogy jó legyél, az csak egy extra.
2 hónapja
Azon lehet vitatkozni, hogy jo-e a szabaly, de ezt mondjaHajtsa hátra a fejét, vagy hogyan szereljen?Azért erre bedobni a sárgát, elmentek a pics@ba!Using the helmet to initiate contact
Utley
casaubon
Kampman
2 hónapja
JSN-re is finnyáskodott a sok szagértő a draft előtt hogy lassú a 40 yardja. Még szerencse hogy a pályán nem egyenes vonalban kell futni, úgyhogy egész jól elvan.Jerry Rice gyors volt? Nem gondolnám.Coker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Nem gyors, ez volt vele a fő baj a draft előtt.
TSzabi
gabokocka
shagi0206
2 hónapja
Nagyon komoly.Vezet a Panthers!!!!Komoly?
iktriad
petey
2 hónapja
Már előtte is romlott, tán 8/8-cal kezdett, 17/10-nél sérült meg.Olsen eleg sokat beszelt arrol, hogy amiota beverte a kezet, alig van jo passzastafford kiégett?Talan serüles...
Sebii
Fefe77
casaubon
gabokocka
Látod a pályán hogy azCoker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Nem gyors, ez volt vele a fő baj a draft előtt.
TSzabi
gabokocka
2 hónapja
Az egesz ideny meglepetsekkel teli.
2 hónapja
2018-as NFC döntő jutott eszembe erről a sárgáról valamiért.Azért erre bedobni a sárgát, elmentek a pics@ba!Using the helmet to initiate contact
Utley
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Bazmeg eddig leszartam az eredményt, mondván ünnep, hogy itt vagyunk, de ezt meg lehetne nyerni.
2 hónapja
meg szerintem Mike Evans se gyorsabb.Jerry Rice gyors volt? Nem gondolnám.Coker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Nem gyors, ez volt vele a fő baj a draft előtt.
TSzabi
gabokocka
shagi0206
2 hónapja
Rams amugy a 1st downokert is izzad, nincs bennuk semmi tuz
2 hónapja
Hajtsa hátra a fejét, vagy hogyan szereljen?Azért erre bedobni a sárgát, elmentek a pics@ba!Using the helmet to initiate contact
Utley
casaubon
2 hónapja
Ha ilyen lesz a PO, akkor nem fogunk panaszkodni.
2 hónapja
Jerry Rice gyors volt? Nem gondolnám.Coker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Nem gyors, ez volt vele a fő baj a draft előtt.
TSzabi
gabokocka
2 hónapja
Nem semmi upset lenne így kezdésnek. Méltó az idei alapszakaszhoz.