Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Ezek milyen hívások ?Nem nagyok.
nando89
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ezek milyen hívások ?Ha nem bottom 5 védelem az ellenfél ennyit tudunk.
nando89
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Ezek milyen hívások ?Segély
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ezek milyen hívások ?Lehet mar csak ki akarjak probalni mindet a szezon vege elott
nando89
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Ezek milyen hívások ?0/8 harmadikra. Ez a feladat. Nem sikerulhet...
nando89
több mint 3 éve
Ezek milyen hívások ?Buzi?
nando89
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
nando89
3 894
Ezek milyen hívások ?
több mint 3 éve
😁🤮Csak elfogadta az arra böngésző cookiekatAzt a személyt akit írtál hátravinni elásni de élve...Kaletainghát ha gyerek lennék, az életben nem akarnék több NFL-t nézniÉs ha NFL lennél néznél gyerekeket?
petey
FLZOLI
petey
ThundersNFL
FLZOLI
Draft
több mint 3 éve
11 ponttal égsz és 3 ra hívsz egy 2 yardos passzt, zseniális
több mint 3 éve
Matt Nagy vedd át a playhívást tégy csodát, mint oly sokszor!És hozd be BDN-t.
hpeter93
több mint 3 éve
túl kegyes lenne neki asszem...Azt a személyt akit írtál hátravinni elásni de élve...Kaletainghát ha gyerek lennék, az életben nem akarnék több NFL-t nézniÉs ha NFL lennél néznél gyerekeket?
petey
FLZOLI
petey
ThundersNFL
több mint 3 éve
Matt Nagy vedd át a playhívást tégy csodát, mint oly sokszor!Telefonon keresztül a gerinc műtét nem esélyesebb?
hpeter93
Draft
több mint 3 éve
SBL
2 213
En oszinten mindent elkovettem, hogy a Medveknek szurkoljak...Nem jól látod! Megint a bírók verik meg őket, mint mindig. Igaz Tomcsik?
De gyenge ember vagyok, tovabb nem birom, es inni sem tudok tobbet, h kibirjam a TV elott.
40 perc alatt 3 pont, es ennyi-ennyi balf...kodas.
Bocs, elmentem aludni.
jossbeaumont
több mint 3 éve
Csak elfogadta az arra böngésző cookiekatAzt a személyt akit írtál hátravinni elásni de élve...Kaletainghát ha gyerek lennék, az életben nem akarnék több NFL-t nézniÉs ha NFL lennél néznél gyerekeket?
petey
FLZOLI
petey
ThundersNFL
több mint 3 éve
Nem unjatok meg a Nickelodeon temat? A meccs is eleg szad anelkul is😂😂😂
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
En oszinten mindent elkovettem, hogy a Medveknek szurkoljak...De gyenge ember vagyok, tovabb nem birom, es inni sem tudok tobbet, h kibirjam a TV elott.
40 perc alatt 3 pont, es ennyi-ennyi balf...kodas.
Bocs, elmentem aludni.
több mint 3 éve
Azt a személyt akit írtál hátravinni elásni de élve...Kaletainghát ha gyerek lennék, az életben nem akarnék több NFL-t nézniÉs ha NFL lennél néznél gyerekeket?
petey
FLZOLI
petey
Draft
több mint 3 éve
KaletapiKaletainghát ha gyerek lennék, az életben nem akarnék több NFL-t nézniÉs ha NFL lennél néznél gyerekeket?
petey
FLZOLI
petey
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Chicago védelem így is parádés, 3 negyed 14 pont semmi... Támadó sornak kéne valamit csinálni ez playoff...Inkább szerintem a Saints O# van takarék lángon, úgy vannak vele, ha nem hibáznak ez a Bears úgyis megveri önmagát. Nem is csinálnak nagy extrákat, csak a kötelezőt.
Sifur
több mint 3 éve
Azért a Saintsnek büdös nagy mákja is van.Hill-nek idén ez a 3.-4. ilyen hard countja
Burkus