Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
SBL
2 213
Na ezt fejtsétek már ki egy kicsit! Név és mezszám.sajtkészítőkRómaiak?Gardner-J nem megy nyaralni Chicagóba... 😊A gyerek azért nyom egy olyan stílust, amit felénk a mocskos.... szoktak.
MC12
tüsi91
Kájzerszóze
petey
több mint 3 éve
hát ha gyerek lennék, az életben nem akarnék több NFL-t nézniÉs ha NFL lennél néznél gyerekeket?
petey
több mint 3 éve
ekkora idiótákat!
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Nem akartam ilyen nyersen kifejezni magam. 😀Trubi komoly leadernek néz ki így, ahogy most bevágták. 😀 😀Inkább egy balfasznak
Mr.Breaker
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ezt megették.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ó f@szom..., köszi! Akkor majd jövök a mi meccsünkre. Jó követést midenkinek!Peace to all!Trubadúr
Sajnos csak most kerültem tévé elé. Csak egy kérdés: ki irányít a medvéknél Trubisky vagy Foles?
Cypress
ThundersNFL
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Delay of game .. Ez az amit GB ellen 2x se fújtak be Rodgersnek. Mindkettő TD passz lett...
több mint 3 éve
Ekkora balfaszt, nem hiszem el
több mint 3 éve
Baszki Saints
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Murray fél az aligátoroktól. Hát ki nem, bazdmeg?!
több mint 3 éve
Amatőrök.
több mint 3 éve
Ehhez a meccshez nincs youtube link?www.youtube.com/watch?app=desktop&v=naahhn4RJZ4&ab_channel=JoeKoff
steelwolf
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tipikus Cook egy jó play egy drop egy jó play egy drop
több mint 3 éve
Trubi komoly leadernek néz ki így, ahogy most bevágták. 😀 😀Inkább egy balfasznak
Mr.Breaker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
hát ha gyerek lennék, az életben nem akarnék több NFL-t nézni
több mint 3 éve
Peace to all!Trubadúr
Sajnos csak most kerültem tévé elé. Csak egy kérdés: ki irányít a medvéknél Trubisky vagy Foles?
Cypress
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Mekkora védekezés
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Trubi komoly leadernek néz ki így, ahogy most bevágták. 😀 😀
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Peace to all! Sajnos csak most kerültem tévé elé. Csak egy kérdés: ki irányít a medvéknél Trubisky vagy Foles?
több mint 3 éve
Ügyesek Makáék de a Nickelodeonos hatterinfok sokkal jobbak 😊 Cook szereti a csoki és vanília fagyit is
több mint 3 éve
Red zone helyett Slime zone baby 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Az előtte lévô playben belenyúlt Miller szemébe a sisarácson keresztül... Csak persze a sporik nem veszik észre a suttyótGardner letépte a Wims fogvédőjét arra emlékszemA bearses WR nem a Saints CB-vel próbált meg alapszakaszban verekedni?De akkor is Millerrel kötöszködött Gardner csak Wims megtorolta
Heisman
Tomcsik
Heisman
több mint 3 éve
Ha itt TD, akkor jó éjszakát
több mint 3 éve
MC12
6 366
Azért nem ő Az első az NFL-Ben 😊Gardner-J nem megy nyaralni Chicagóba... 😊A gyerek azért nyom egy olyan stílust, amit felénk a mocskos.... szoktak.
MC12
tüsi91
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”