Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Ennek viszont nem sok értelme volt nekimenni...Jobban jöttünk ki, mint egy punttal. Iq 9000
warr_b
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Itt mar FG kellett volna
több mint 2 éve
Saftey veszèly lesz 😁😁😁😁
több mint 2 éve
Ennek viszont nem sok értelme volt nekimenni...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
És Reagort keresi.
több mint 2 éve
most vagy futni fog vagy a te-nek dobjanem hallgatott rád
gedam
több mint 2 éve
érdekes lenne, és meg lehetett volna, de a háttérben meghúzódó Jags száll elbaszta nekik. Taylorral lehetett volna futni. és jó kis meccseket játszottak az alapszakasz alatt isÁh a Coltsnál, már szezon előtt borítékolható volt, hogy Vöri nem fogja őket PO-ba vinniegyedül a Chargers lett volna érdekes csapat akik nem jutottak be, meg max a Colts. de amúgy nincs értelme ennek. Mi is vagy a Seahawks is itt lehetne, ugyanolyan unalmas szar lenne mint ez. még ha csak 6 csapat is lenne simán lehetne ugyanilyen blowoutKellett ez a 7 csapatos PO, mint szar a zsebbe.Most mondjuk azt hogy nektek mèg ez se...nem szóltam 😜😏🤫
Semmiképp se beszólni akarok a PHI és PIT fanoknak, de pont ilyen egyoldalú és nem túl érdekfeszítő meccset vártam ettől, és várok az éjjelitől.
Duff
dande
Heisman
MirrMurr
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
gedam
5 905
most vagy futni fog vagy a te-nek dobja
több mint 2 éve
Bmwg...
több mint 2 éve
Áh a Coltsnál, már szezon előtt borítékolható volt, hogy Vöri nem fogja őket PO-ba vinniegyedül a Chargers lett volna érdekes csapat akik nem jutottak be, meg max a Colts. de amúgy nincs értelme ennek. Mi is vagy a Seahawks is itt lehetne, ugyanolyan unalmas szar lenne mint ez. még ha csak 6 csapat is lenne simán lehetne ugyanilyen blowoutKellett ez a 7 csapatos PO, mint szar a zsebbe.Most mondjuk azt hogy nektek mèg ez se...nem szóltam 😜😏🤫
Semmiképp se beszólni akarok a PHI és PIT fanoknak, de pont ilyen egyoldalú és nem túl érdekfeszítő meccset vártam ettől, és várok az éjjelitől.
Duff
dande
Heisman
több mint 2 éve
gedam
5 905
vagy futni fog vagy a te-nek dobja
több mint 2 éve
lol ezt hova a faszba dobtatua beállt egy playre
briareos
több mint 2 éve
lol ezt hova a faszba dobtaOda
briareos
több mint 2 éve
Pont erre gondolok én is.ja, jön a 16 csapatos rájátszás, az még több pénzt hozVárható volt, így is voltak igencsak gyenge wild card meccsek... pl. a Jags-Bills pár éve.eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekUgyanerre gondoltam
Adirotor
warr_b
Nem tudom, hogy a régi számolás szerint befértünk volna-e a PO-ba, de igazából mindegy is.
Még egy-két ilyen szezon, aztán lehet variálnak, mert ez így értelmetlen.
Solymi
Löfli
több mint 2 éve
??????
több mint 2 éve
Kizárt, hogy a nézettség nem nő. Inkább azt tudom elképzelni, hogy 16 csapatos PO lesz és mindenki játszik az első hétvégén. (Amúgy nem is lenne indokolatlan, a legjobb csapatnak még extra pihenő is van.Várható volt, így is voltak igencsak gyenge wild card meccsek... pl. a Jags-Bills pár éve.eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekUgyanerre gondoltam
Adirotor
warr_b
Nem tudom, hogy a régi számolás szerint befértünk volna-e a PO-ba, de igazából mindegy is.
Solymi
több mint 2 éve
egyedül a Chargers lett volna érdekes csapat akik nem jutottak be, meg max a Colts. de amúgy nincs értelme ennek. Mi is vagy a Seahawks is itt lehetne, ugyanolyan unalmas szar lenne mint ez. még ha csak 6 csapat is lenne simán lehetne ugyanilyen blowoutKellett ez a 7 csapatos PO, mint szar a zsebbe.Most mondjuk azt hogy nektek mèg ez se...nem szóltam 😜😏🤫
Duff
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ráadásul a pontot kirakta a végére, de a muszáj valahogy átalakultVéleményem szerint ebben a drive-ban muszály pontokat szereznie az Eaglesnek, ha tovább akar jutni.
akdestroyer
MirrMurr
több mint 2 éve
ja, jön a 16 csapatos rájátszás, az még több pénzt hozVárható volt, így is voltak igencsak gyenge wild card meccsek... pl. a Jags-Bills pár éve.eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekUgyanerre gondoltam
Adirotor
warr_b
Solymi