Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Variálnak persze, tovább bővítenekVárható volt, így is voltak igencsak gyenge wild card meccsek... pl. a Jags-Bills pár éve.eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekUgyanerre gondoltam
Adirotor
warr_b
Nem tudom, hogy a régi számolás szerint befértünk volna-e a PO-ba, de igazából mindegy is.
Még egy-két ilyen szezon, aztán lehet variálnak, mert ez így értelmetlen.
Solymi
A nézettség őket igazolja a tnf-fel is, hiába a jogos kritika a színvonalról
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Véleményem szerint ebben a drive-ban muszály pontokat szereznie az Eaglesnek, ha tovább akar jutni.
akdestroyer
több mint 2 éve
Igen, ez az espn hülyeségeA hétfői meccset nehéz minősíteni. Ez benne volt a megállapodásban?eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekEz a hétfő esti meccs (és a szintén hétfői nagydöntő) ami megbocsáthatatlan a kintieknek
Adirotor
r.baggio
nagylaza
2023-től meg divisional round meccset is adnak, de ha azt is hétfőre teszik...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kellett ez a 7 csapatos PO, mint szar a zsebbe.Most mondjuk azt hogy nektek mèg ez se...nem szóltam 😜😏🤫
Semmiképp se beszólni akarok a PHI és PIT fanoknak, de pont ilyen egyoldalú és nem túl érdekfeszítő meccset vártam ettől, és várok az éjjelitől.
Duff
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 015
Várható volt, így is voltak igencsak gyenge wild card meccsek... pl. a Jags-Bills pár éve.eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekUgyanerre gondoltam
Adirotor
warr_b
Nem tudom, hogy a régi számolás szerint befértünk volna-e a PO-ba, de igazából mindegy is.
Még egy-két ilyen szezon, aztán lehet variálnak, mert ez így értelmetlen.
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Not a lot of thing went well by Philly from AikmanNem serult meg senki. Oh, wait…
Mondj egyet ami igen?
zsoeo
több mint 2 éve
Bizarr hogy ezt a Tmapát egész könnyen vertünk, az Eagles-től meg simán szoptunk kétszer...A simán az költői túlzás 😉☺️😜
warr_b
több mint 2 éve
tûzoltó
853
Én D Smith-et sajnálom...
több mint 2 éve
Duff
3 133
Kellett ez a 7 csapatos PO, mint szar a zsebbe.Semmiképp se beszólni akarok a PHI és PIT fanoknak, de pont ilyen egyoldalú és nem túl érdekfeszítő meccset vártam ettől, és várok az éjjelitől.
több mint 2 éve
Not a lot of thing went well by Philly from Aikman Mondj egyet ami igen?
több mint 2 éve
James007
1 854
Véleményem szerint ebben a drive-ban muszály pontokat szereznie az Eaglesnek, ha tovább akar jutni.ZomboriSanyi likes this 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
A hétfői meccset nehéz minősíteni. Ez benne volt a megállapodásban?eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekEz a hétfő esti meccs (és a szintén hétfői nagydöntő) ami megbocsáthatatlan a kintieknek
Adirotor
r.baggio
több mint 2 éve
Bizarr hogy ezt a Tmapát egész könnyen vertünk, az Eagles-től meg simán szoptunk kétszer...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Véleményem szerint ebben a drive-ban muszáj pontokat szereznie az Eaglesnek, ha tovább akar jutni.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Az gáz.....
több mint 2 éve
Hamarosan…hamarosan…Láttunk már come back-et 28-3-ról is, nyugalom 😀Hol az a3 pont ☺️☺️☺️
MirrMurr
dande
több mint 2 éve
Most már Bell is futhatna TD-t!
több mint 2 éve
Mondanám, hogy a legsimább meccs lesz (nem a Vasasnak), de a Bills magasra rakta a márcét tegnap.az a hosszabbításban fog eldőlniÉn azt hittem, jobban nem lehet idén megverni valakit, mint ahogy tegnap tették velünk, de ez meccs méltó lesz hozzá, ha így megy tovább.Azért jövünk mi is a KC ellen...
Burkus
vontod
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
az a hosszabbításban fog eldőlniÉn azt hittem, jobban nem lehet idén megverni valakit, mint ahogy tegnap tették velünk, de ez meccs méltó lesz hozzá, ha így megy tovább.Azért jövünk mi is a KC ellen...
Burkus
vontod
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Mièrt velünk is megeshet 😁Blokkolt FG?Olyannak képzeled ezt a meccset?
dande
Kampman
több mint 2 éve
eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekUgyanerre gondoltam
Adirotor
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Láttunk már come back-et 28-3-ról is, nyugalom 😀Hol az a3 pont ☺️☺️☺️
MirrMurr
több mint 2 éve
Láttunk már come back-et 28-3-ról is, nyugalom 😀
több mint 2 éve
Nem jött be 😜