Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekEz a hétfő esti meccs (és a szintén hétfői nagydöntő) ami megbocsáthatatlan a kintieknek
Adirotor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 290
ne izéld már te is a Texanst, van elég bajuknyitó AFC wild card meccstől szokatlanulaz wildcard átlag feletti voltasszem erre a meccsre is max annyira kell figyelni mint a tegnapi bills-patsreés a bengals-raiders se volt jó meccs
Negritis
Adirotor
gedam
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Blokkolt FG?
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
nyitó AFC wild card meccstől szokatlanulaz wildcard átlag feletti voltasszem erre a meccsre is max annyira kell figyelni mint a tegnapi bills-patsreés a bengals-raiders se volt jó meccs
Negritis
Adirotor
gedam
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Vègre vmi
több mint 2 éve
Kampman
28 290
eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnekpénzügyileg igen
Adirotor
több mint 2 éve
Bárcsak minden WC meccs olyan lenne, egy rossz szó nem érhetné a kibővített rájátszástaz wildcard átlag feletti voltasszem erre a meccsre is max annyira kell figyelni mint a tegnapi bills-patsreés a bengals-raiders se volt jó meccs
Negritis
Adirotor
gedam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na küldjük fel Bajuszt
több mint 2 éve
eddig egyébként nem úgy tűnik hogy sok értelme volt a PO bővítésnek
több mint 2 éve
gedam
5 902
az wildcard átlag feletti voltasszem erre a meccsre is max annyira kell figyelni mint a tegnapi bills-patsreés a bengals-raiders se volt jó meccs
Negritis
Adirotor
több mint 2 éve
Én azt hittem, jobban nem lehet idén megverni valakit, mint ahogy tegnap tették velünk, de ez meccs méltó lesz hozzá, ha így megy tovább.Azért jövünk mi is a KC ellen...
Burkus
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Oké ez O# oldalon kabaré. 😀 Mondjuk csak a szokásos első félidei töketlenkedés, de ez a PO-ban már kevés lesz.A D oldalon is…
Greengo
több mint 2 éve
ozibozi
17 133
a felvezető műsorban azt mondták hogy a Tampa védelme futás ellen nem jó, csak nem futottak ellenük még.Picit többet vártam elsősorban támadásban...Mi alapján? 😀 A Tampa ellen nincs futás, anélkül Hurts meg nem tud drive-okat vezetni, na majd a garbage time-ban lehet villogni.
dande
Jakehomer
most se futnak ellenük
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Játèkosok nem önállósítják magukat a Dben akkor semmi nem lesz
több mint 2 éve
Esküszöm nem èrtem Gannont......Miért Siriannit érted? 😀
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
asszem erre a meccsre is max annyira kell figyelni mint a tegnapi bills-patsreDe nem bántam meg, hogy lefeküdtem előtte aludni...
Negritis
több mint 2 éve
Mert Eagles drukker 😊Picit többet vártam elsősorban támadásban...Mi alapján? 😀 A Tampa ellen nincs futás, anélkül Hurts meg nem tud drive-okat vezetni, na majd a garbage time-ban lehet villogni.
dande
Jakehomer
Mondjuk azt se gondoltam, hogy a Bills átgázol a Pats-en, de ez a párosítás volt egyértelműen a legsimább előzetesen
---
több mint 2 éve
asszem erre a meccsre is max annyira kell figyelni mint a tegnapi bills-patsreés a bengals-raiders se volt jó meccs
Negritis
több mint 2 éve
Enyhe kritika, hogy egyelőre a ligautsó Pistons és a ligaelső Suns meccse szorosabb...
több mint 2 éve
Esküszöm nem èrtem Gannont......
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Mit gondol az Eagles Coaching?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
asszem erre a meccsre is max annyira kell figyelni mint a tegnapi bills-patsre
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Kell egy labdaszerzés, mert így átkapcsolnak egy másik meccsre.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Én azt hittem, jobban nem lehet idén megverni valakit, mint ahogy tegnap tették velünk, de ez meccs méltó lesz hozzá, ha így megy tovább.