NFL Draft 2015 - Az Endzone buli

Írta: shawnka — 2015. április 29., 23:49

Kövesd velünk az idei játékosbörzét az Endzone BBQ & Pubban!

NFL Draft 2015 - Az Endzone buli

Idén első alkalommal rendezzük úgy a már hagyományos draft-közvetítésünket, hogy annak Ti is a részesei lehettek. A Bowl.hu szinte teljes stábja beköltözik két napra az Endzone BBQ & Pubba, ahová mindenkit  szeretettel várunk. Youtube csatornánkon természetesen idén is élőben követhetitek az eseményeket, a helyszínen pedig két projektor fogadja az érdeklődőket, ahol az NFL Network adását élvezhetitek a mi közreműködésünkkel (hangalámondásunkkal). Bízunk benne, hogy minél több csapat szimpatizánsa tiszteletét teszi, mivel az adott gárda választásánál különösen kíváncsiak leszünk a véleményetekre, észrevételeitekre!  

A közvetítés a bowl.hu-n éjfélkor kezdődik (a helyszínen 1:30 körül), ahol egy élő podcasttel vezetjük fel az éjszakát, várva kérdéseiteket. Az Endzone-ban este 20 órától 1-ig DJ Revolution vezetésével Draft Night buli lesz, érdemes tehát már korábban érkezni megalapozandó a hangulatot. 

Az Endzone különleges kedvezményekkel is készül számotokra:

  • Draft menü: Hamburger, steak burgonya, üdítő - 990 Ft
  • Fantasy tál: 3 csirkeszárny, 3 csirkefalat, 3 hagymakarika, steak burgonya, üdítő - 990 Ft
  • Korsó Arany Ászok: 450 Ft

Ezen kívül Mock Draft játék is lesz az első körben, értékes nyereményekért játszhattok, a 2. napon pedig egy kvízzel nyerhettek ajándéktárgyakat és Endzone-os kajakuponokat!

Van Facebook esemény is!