A holtidény összes híre

Írta: r.baggio — 2013. június 7., 14:23

Nyáron a bowl.hu-ra mintha a kelleténél kevesebb friss anyag kerülne fel, de mi egy huszárvágással megoldottuk a problémát!

off

Az offseason fájdalmas, a vérbeli futballszurkolóknak különösen. Majdnem 7 hónapot átveszelni komoly tétre menő meccsek nélkül (legyen szó akár NFL-ről, akár NCAA-ről), azért kemény próbatétel. Nyilvánvalóan a profi és a főiskolai liga marketingesei is tudják ezt, így az elvonási tünetek enyhítéseként van NFL Draft, National Signing Day, Combine, spring game-k sora, ilyen-olyan edzőtáborok, Hall of Fame Game, 4 hetes előszezon, meg rengeteg-rengeteg abszolút felesleges információ, a nagy sportportálok hasábjait ilyenkor uraló pletykaáradat (a fizetett újságíróknak valamit fel kell mutatniuk).

Néha befut egy-egy átigazolási hír, ez persze fontos az adott csapat jövőjének szempontjából, ahogy tulajdonképpen a Draft is (ezért közvetítjük). Sajnos a sport velejárói a sérülések, ezt se ússza meg egy gárda sem, ha játékosaikat karanténba zárnák, valaki akkor is képes lenne összeszedni ACL-szakadást vagy turf toe-t (jelentésüket keresd a szótárban!). Ha nincs futball, akkor meg kedvenceiket önmaguktól kell félteni, a DUI és a substance abuse kéz a kézben járnak (a szótárt említettük már?). Aztán mindig akad egy ordas bust/kivénhedt sztár, aki épp visszatérését tervezi (csak partnert nem talál hozzá), napi-Tebow, szokásos jelentések Dr. Andrews pácienseiről, alá (nem) írt szerződések, fogadalmak, melyekre egy hét múlva már senki nem emlékszik, itt-ott felbukkanó szabadügynökök, találgatások és feltételezések...

A lényeg úgy is az, hogy a következő szezonnak mindenki ha nem is bajnokesélyesként, de sokat fejlődve vág neki. A menetrendre pillantva "kötelezőnek" tartott győzelmek megtörténnek, pár bravúr is becsúszik. Az újoncok rögtön betömik a hiányposztokat, a támadósor olajozottabban működik, mint valaha, a védelem agresszívabb (a 3-4-ről/4-3-ról való átállás 4-3-ra/3-4-re már érezteti hatását), a speciális csapategységben soha többé nem fordul elő hiba.

Mi pedig nem győzzük feltenni elégszer a kérdést: ott vagyunk már?


Hozzászólások

több mint 7 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 37 — Cardinal(i)s fan
Ott vagyunk már? 😊)

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve


😊