AFC East mérkőzésbeharangozók - 4. hét

New York Jets @ Buffalo Bills, magyar idő szerint 2010. október 3.-án 19:00 órakor, Ralph Wilson Stadium

Mire figyeljünk amikor a Bills támad:

1. Lynch és Spiller: Lynch mindig jól mozog a Jets ellen, Spiller pedig előző héten villantott valamit a képesséigeből. Szüksége is lesz a Billsnek mind a kettő játékos jó teljesítményére.
2. Jets secondary. A Jets védelme eddig idén nem igazán remekel a passz megállításában, nyilván nem segít rajtuk Revis hiánya. A Fitzgerald vezette Bills passzjáték nem ligaelit, de nekik is lehet keresnivalójuk...
3. Bills támadófal. A Jets védelme híres arról, hogy minden lehetséges alkalommal blitzel, kíváncsi vagyok, hogy a Bills nem éppen erős támadófala miképp nő fel a feladathoz.

Mire figyeljünk amikor a Jets támad:

1. Futójáték.: Tomlinson kifejezetten jól játszik idén, és hiába van kirobbanó formában Sanchez, a sok kezdőt nélkülöző Bills front seven ellen hatékonyabb lehet a futás, ideális alkalom Shonn Greennek, hogy bizonyítson.
2. Sanchez játéka: Idén még nem hibázott a Sanchize, ha továbbra is hozza ezt a magabiztos teljesítményt lassan elhallgatnak majd a kritikusok is.
3. A Bills secondary: A Florence-Corner kezdő páros minden csak nem erős, ezen McKelvin sem sokat javít nickelként. Várhatóan nem ezen a mérkőzésen fog beindulni az interception gyártás.