Az elmúlt hét hírei

Írta: Fucu — 2016. február 13., 17:58

Szűk egy hete befejeződött az idény, de a Super Bowl utáni héten is történtek események.

 

Nem is kellett a döntő utánig várni valami érdekességre, mivel Marshawn Lynch a meccs közben adta hírül twitteren, hogy befejezi pályafutását. A remek futójátékos összesen 127 mérkőzésen szerepelt és 83 TD-t szerzett, valamint 11091 yardot futott, amivel a 36. helyen áll az örök ranglistán.

Egy másik futó is a címlapokra került az elmúlt héten. LeSean McCoy a Bills futója, három társával együtt akik között van korábbi játékos és jelenlegi is, egy Philadelphiai szórakozóhelyen verekedett össze három szolgálaton kívüli rendőrrel. A rendőröket jól helyben hagyták, mivel kettőt kórházba is kellett szállítani.

 

Megindultak a játékosok elküldései is.

Az Eagles Riley Cooper szolgálatait köszönte meg, akinek elküldése után felröppentek a pletykák, hogy megy majd Chip Kelly után San Franciscoba.

A Falcons William Moore és Juston Durant elküldésével csinált magának több mint 5 millió dollárnyi helyet.

A Saints még nagyobb takarítást csinált négy játékos elküldésével. A legnagyobb név Jahri Evans, aki eddigi profi pályafutását New Orleansben töltötte és amiatt kellett távoznia mert elutasította a fizetésének csökkentését.. Rajta kívül David Hawthorne, Ramon Humber és Seantavius Jones került elküldésre.

A Titans 6,5 milliót spórol Michael Griffin elküldésével.

A Colts Ryan Lindley elküldését jelentette be a héten.

A Patriots pedig a szebb napokat is látott futót Monte Ballt bocsátotta el.

A Giants is takarított picit, mivel elküldték Deoff Schwartz és Will Beatty támadófal embereket. Valamint Jon Beason-t is, aki egyben be is jelentette visszavonulását.

A Dolphins Quinton Coples és Brice McCain szolgálatait köszönte meg.

Anquan Boldin szerződésének utolsó három évétől elállt a 49ers, így a 36 éves elkapó szabadon igazolhatóvá vállt.

 

Von Miller minden bizonnyal megkapja majd a franchise tag-et, ha addig nem sikerül megállapodnia hosszú távú szerződésben a Broncosnak a friss Super Bowl MVP-vel.

 

Hiába volt a fellebbezés Vontaze Burfict három mérkőzéses eltiltása érvényben marad.

 

A Raiders előbb elküldte Nate Allent, mivel 4,9 millió dolláros fizetése teljesen garantálttá vállt volna szerdán, de egy nappal később újra leszerződtették.

 

További hír a Raiders háza tájáról, hogy egy éves szerződést kötöttek a jelenleg otthonukként szolgáló O.Co Colisseummal, így 2016-ban még biztosan itt játsszák hazai mérkőzéseiket.

 

Úgy tűnik Matt Hasselbeck még egy évig szeretne játszani, valószínűleg továbbra is a Coltsban. Ide tartozó hír, hogy Jim Irsay azt nyilatkozta, hogy Andrew Luck új szerződésének a számai sokkolóak lesznek.

 

Letroy Guion három éves 11,25 millió dolláros szerződést kötött jelenlegi kenyéradójával a Packers-szel.

 

A Bears megmondta Matt Forténak, hogy nem kívánják újra szerződtetni, így a 30 éves futó szabadon igazolhatóvá válik, amint az új ligaév elkezdődik.

 

A Steelers újabb egy évre szerződtette Greg Warren long snappert, akinek így a 2016-os lesz a 12-ik éve Pittsburghben.