Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers

Írta: Wester — 2016. január 3., 14:50

Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
2016. január 3., 19:00 (FirstEnergy Stadium, Cleveland)

Cleveland Browns

- Mi történt a múlt héten: Szoros meccsen, 17-13-ra kikaptak a Chiefs otthonában így megmaradt az esélyük az 1/1-re.

- Hiányzók: Johnny Manziel (QB), Marlon Moore (WR), Glenn Winston (RB) és Tramon Williams (CB) nem lép pályára vasárnap, míg Desmond Bryant (DE), Karlos Dansby (LB), Travis Benjamin (WR), Joe Thomas (OT),  Raheem Mostert (RB) és K'Waun Williams (RB) pedig kérdéses.

- Kire kell figyelni, mikor náluk a labda: Johnny sérülésével, Austin Davis kezd majd irányító poszton, aki mind a két kezdő meccsét AFC North-beli csapat ellen játszotta és mindkétszer vereséggel távozott a pályáról. Főbb célpontjai Gary Barnidge és Travis Benjamin lehetnek, akik képesek rá, hogy jól teljesítsenek a gyenge Steelers secondary ellen. A futójátékban Isaiah Crowell és Duke Johnson kaphat majd szerepet.

 

Pittsburgh Steelers

- Mi történt a múlt héten: 20-17-es vereséget szenvedtek a rivális Ravens-től, így a sorsuk már nem az ő kezükben van a PO szempontjából.

- Hiányzók: Doran Grant (CB) és Martavis Bryant (WR) szereplése kérdéses, mindenki más egészséges.

- Kire kell figyelni, mikor náluk a labda: A Pittsburgh O esetében ez a kérdés lehetne Kire nem kell figyelni, hiszen annyira sokoldalú a támadósoruk. Mind Antonio Brown, mind Markus Wheaton, mind Martavis Bryant kiemelkedő célpontok és DeAngelo Williams sem lebecsülendő mikor labdát kap. A Cleveland D-nek mindenképp fel kell kötnie a gatyáját, mert valószínűleg nem fognak még egy olyat betlizni Big Ben-ék, mint a múlt héten.

Érdekességek:
- DeAngelo Williams az egyetlen AFC-beli játékos, akinek  875+ futott yardja,  350+ elkapott yardja és 10+ futott TD-ja van.
- 2007 óta Lawrence Timmons az egyetlen játékos, akinek 30+ sackje és 10+ INT-je van. Karlos Dansby pedig 2004 óta az egyedüli olyan játékos aki 40+ sacket és 15+ INT-et ért el.
- Gary Barnidge-nak 23 elkapott yard kell, hogy csatlakozzon Ozzie Newsome-hoz és Kellen Winslow-hoz, mint egyedüli TE-k, akik Browns színekben 1000 yardot értek el egy szezonban.


Legutóbbi találkozójuk:
Idei elsp meccsükön többek közt Antonio Brown 139 yardjának és 2 TD-jának köszönhetően 30-9-re nyert a Steelers.


Mi történhet most?
Valószínűleg Mike Pettine HC és Ray Farmer GM utolsó meccsét láthatjuk a Browns tagjaként, miután a hírek szerint mindkettejüktől megválnak a szezon végén. A meccs egyértelmű esélyese a Steelers, hiszen a Browns védelem mind passzjáték ellen, mind futójáték ellen gyenge, így nem jelenthetnek gondot a Big Ben vezette vasas támadóegységnek. A másik oldalon pedig nem hiszek abban, hogy Austin Davis képes lesz lépést tartani majd. Bár senki sem gondolta volna azt sem, hogy a Ryan Mallett-féle Ravens legyőzheti valahogy ezt az alakulatot, így biztosra azért ne vegyünk semmit. A Steelers számára egyértelműen létfontosságú a meccs és emelett drukkolhatnak a Buffalo-nak, hogy legyenek olyan szívesek és győzzék le a New York Jets csapatát.


Hozzászólások

több mint 8 éve
Rex Ryan légysziiii vhogy verjetek meg a jetset ! Köszi 😀