Draft a Bowl.hu-val!

Írta: mustaine — 2017. április 24., 23:47

Közeledik a holtszezon legfontosabb eseménye, amikor a játékosbörzéről erősítenek a csapatok.

Draft a Bowl.hu-val!

A hagyományoknak megfelelően idén is két napon jelentkezik a draftról a Bowl.hu. Csütörtökről péntekre virradó éjféltől az első nap eseményeit nézhetitek a Neked csak Dezső kézműves sörözőben szerkesztőink társaságában, a Dohány utca 7-ben. Az első kör hivatalosan 2:00-kor kezdődik, előtte mélyenszántó elemzéseket és vitákat folytathattok a jelenlévőkkel. 2-től egyébként Höri a Sport2-n közvetíti nekünk az eseményeket Faragó Ricsivel és Bencsics Márkkal. Nem lesz sok idő pihenni, hiszen szombat hajnali 1 órától a szokásos Bowl.hu-s élő közvetítést nézhetitek a második és harmadik körökről.

Mindeközben egyébként két játékos is lebukott a drogteszten. Reuben Fosterről néhány napja derült ki ugyanaz, ami ma Jabrill Peppersről, vagyis hogy a Combine-on túl híg vizeletmintát adtak. Foster már eddig sem állt jól, hiszen összebalhézott az őt megvizsgálni készülő orvosokkal, amiért a vártnál korábban távozott a Combineról. Most úgy nyilatkozott, hogy túl sok Gatoradet ivott a felmérések előtt, hogy enyhítse az állítólagos ételmérgezés okozta gyomorrontását. Peppers szintén túl híg vizeletmintát produkált, aminek oka a játékos szerint az ő esetében is betegség.

Ha ez nem lenne elég, a Florida második napra várt védőfalemberét, Caleb Brantleyt tegnap letartóztatták, mert Gainesvilleben kiütött egy hölgyet, aki az eszmélete mellett néhány fogát is elveszítette a támadás következtében. Hasonló akciót követett el egyébként Joe Mixon, az Oklahoma futója is korábban az idei draftosztályból.

Nyilvánvaló, hogy egyik eset sem segített a játékosok megítélésében. Ráadásul azt is vegyük hozzá, hogy alapvetően a draftpozíció határozza meg, hogy a négyéves újoncszerződés milyen összegről szól, így a fent említett játékosok biztosan elbuknak majd néhány százezer vagy millió dollárt.