Éjjeli friss - 11/22

Írta: shawnka — 2015. november 22., 02:22

Ezek történtek egy nappal a 11. játékhét kezdete előtt.

Befejeződött Colin Kaepernick szezonja. A San Francisco 49ers csereirányítója a negyedik héten szenvedett egy vállsérülést, ami miatt kénytelen kés alá feküdni, így közel biztossá vált, hogy legalább az idény végéig Blaine Gabbert lesz a 49ers vezére. Kaepernick helyére a practice squadból Dylan Thompson érkezett. További érdekesség, hogy az Atlanta ellen brillírozó Shaun Draughn lesz továbbra is a csapat kezdő futója.

Aktiválta a Dallas Cowboys Tony Romót. A második fordulóban IR-re kerülő klasszis felépülése menetrend szerint zajlott, visszatérése mindenképpen meglökheti a dallasi hajrát. Darren McFadden játéka kérdéses viszont, de az elvárások alapján látni fogjuk a Miami elleni találkozón.

A Patriots-nál úgy döntöttek, hogy a lábtörés miatt kieső Julian Edelman szerepét ahelyett, hogy rábíznák valakire, el fogják osztani Tom Brady lehetséges célpontjai között. A várakozásokkal ellentétben Danny Amendola sem fog nagyobb szerephez jutni, mivel Bill Belichickék kímélni szeretnék az igen sérülékeny elkapót. A tervek szerint Amendola a támadójátékok 70%-ában lesz a pályán.