NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Esti friss - 08/14

Tegnap már szinte meccsdömping volt, ma is pályára lép pár csapat az NFL előszezonjának első fordulójában, ennek megfelelően egyre több friss és fontos hír fut be (bár pletykából is akad ugye szép számmal). Sajnos ezek nagy százaléka valami sérülésről szól, de ahogy Bill O'Brien is mondta a Hard Knocks keddi szezonnyitó részében, ez benne van a futballban.

A Redskins a Browns elleni tegnapi meccsén két játékosát is elvesztette egész évre: a TE Niles Paul bokatörést, a futó Silas Redd térdszalagszakadást szenvedett. Mivel Jordan Reed és Logan Paulsen is sérülésekkel bajlódik, most bizonyíthatnak csak igazán majd a perememberek ezen a poszton a csapatnál.

A Jets-nél is a TE, Jace Amaro dőlt ki valószínűleg hosszabb időre, aki a Cowboys RB Gus Johnsonhoz hasonlóan a vállát fájlalta nagyon, pontos diagnózis a kettejük esetében még nincs. Van viszont Zach Ertz-nél, aki csakúgy, mint nemrég Arian Foster, az ágyékával bajlódik, és már kés alá is feküdt miatta. Az Eagles tervei szerint az alapszakasz elejére visszatérhet, jóllehet vannak, akik óvatosabban, 6-8 hetes kihagyásban gondolkodnak. A Bears elkapó, Alshon Jeffery vádlihúzódása ellenben nem súlyos, kb. egy hetet kell csak pihennie, míg a Browns újonc futójának, Duke Johnsonnak kettőt (így pont nem láthatjuk majd a sport tv-s Bills elleni meccsen).

Megkezdte a szereplését a Chargers is, ezt főleg Johnnie Troutman (OG) keze és Tourek Williams (LB) lába bánta, mindkettejük felépülése több hetet, akár hónapot vehet igénybe. Troutman a kezdő RG, Williams a no. 3 EDGE pozícióért volt nagy versenyben.

Közben a Broncos leszerződtette a Bucs által kirakott puntert, Spencer Lanning-et, a Patriots a DT Casey Walker-t (ex-Ravens), Philadelphia pedig a tavaly Patriots-nál megforduló LB-t, Deonate Skinner-t. Az Eagles-szel kapcsolatos hír még, hogy Sam Bradford a második héten lép majd pályára először az előszezonban a klub színeiben, a Colts ellen vasárnap Mark Sanchez kezd, aztán Matt Barkley és a ma születésnapos Tim Tebow fog kapni sok lehetőséget.

Ha eddig kimaradt volna, ajánlott olvasnivaló az éjszakai mérkőzésekig NFL-es visszaszámlálásunk legújabb része (fókuszban a Redskins és a Jets), a pénteki program magyar idő szerint szombat 01:00-kor kezdődik!