Esti friss - 10/17

Írta: Rajna — 2015. október 18., 01:25

A legfrissebb hírek az NFL-ben történt sérülésekkel kapcsolatban.

DeSean Jackson újabb meccset hagy ki. A csütörtöki edzésen tovább súlyosbodott a sérülése, ezért nem lesz hadrafogható a Jets ellen. Nagy kérdés, hogy a hetedik héten bevethető lesz-e, és ha igen, akkor játszatják-e, mert a nyolcadik heti szabadnap további lehetőséget ad majd a felépülésre.

 

Szinte teljesen biztos, hogy EJ Manuel kezd a Bengals ellen. Tyrod Taylor sérülése ugyan nem nagyon súlyos, de nem kockáztatják meg a játékát vasárnap. Manuel karrierje eddig nem volt túl sikeres, és nagyon nehéz ellenfelet kap ezúttal is.

 

Tarell Brown szezonjának vége. Az idényt még a kezdőcsapatban nyitó new englandi cornerback előbb nickelback szerepkörbe került, majd lábsérülése miatt kikerült a csapatból, és most sérültlistára került; nem térhet már vissza.

 

Nem játszhat a Giants ellen Nelson Agholor. A várakozásokat beteljesíteni eddig képtelen újonc philadelphiai elkapó bokasérülésetúl súlyos, így Josh Huff veszi majd át a helyét a csapatban.

 

Jerry Jones tulajdonos nyilatkozata alapján Matt Cassel azért került be a Cowboys kezdőjébe, mert elődje, Brandon Weeden túl konzervatív volt, semmilyen kockázatot nem vállalt. Cassel sem arról híres, hogy rizikós passzok garmadáját ereszti el, de Dez Bryant visszatérése több lehetőséget ad majd nagy játékokra.